Çok korkuyorum lütfen yardım edin

Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum
Cidden bu nedir arkadaş yaaa... Yeni nesil ne oluyor size bi durun saçmalamayın bu kadar!!

Hemde iyice duvarına kadar yapıştırmış mıı
Allahım!! Er kişisi sanki inşaaat ustası malayla duvara harç şeeediyor. Böyle bi görüntü oldu beynimde hey gidi...
evet bizimki müsade edince cocukta iyce geriyemi oluo iyce içe dogru seye dogru iniyor oraya boşalıyor.ama hamile kalmadı

Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum

ya beni hiç ilgilendirmiyor ama çok merak ettim bakiremisin ?
parmak olayı nasıl oluyor bakire isen?

Pek iyiniyetli bir girişim değil senin zarını eliyle bozmaya çalışmış , bundan sonrası dahada tehlikeli olacaktır sana basit kız muamelesi yapmış , kalıcı bir ilişki olmayacak ayağını denk al

@sah-mat o konuda sonra zihnimde çok güçlü bir kadın portesi çizildi Kız , erkek olsaydın, bende eşin olsaydım çok korkardım senden ne desen evet beyim derdimmm

Nihahhaha sabah akşam duverim seni öyle kk falan girdirmezdim seni. Beynini yikarlar

Bir şey olmaz o zaman rahat ol.
Ama hemen bir doktora git yol yordam korunma yöntemi öğren birlikte olmadan olur mu?

Yoo değil. Gayet keyifli hatta, sorumluluk yok, kafada dert yok. Misss gibi

daha kötüsü var dusun neleri var yapıp yapıp arayıp sormamak
Oyledir inanırım. Şimdi bu cocuk da aramasa bızım kız ne yapabılır ki? Farkında değiller ama ruhlarına eZıyet edıyorlar. Genclik haz peşinde. Cinsel ihtiyac sıkıntı yapacak kadar coksa evlenilir mis gıbı helalınden yasanır gıder. Ben yaşayamıyorum o başkaBuyuk konusmayayım da. Allah yakınlarmızı aevdıklerımıZı dogru yoldan ayırmasın.

Kız hamile olabilir miyim diye sormuş, evlilik öncesi cinsellik yıpratıcı mı diye değil sanırım.. evlilik öncesi bilinçli cinsellik ayrıca herkes için yıpratıcı değildir de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…