- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Hayır hayır birliktelik yok sadece penisiyle oynadıktan sonra parmakladı aradan süre geçti ama 2 dk en fazla boşalma olmadı ayak üstü bişeydi zaten ama işte panikliyorum
Dert etmiş kıZımız... İntahara kadar gıdenler de aZımsanmayacak kadar cokYoo değil. Gayet keyifli hatta, sorumluluk yok, kafada dert yok. Misss gibi
parmaktan hamile kalmış olabilirsin, parmak çocuklarınız olur:/
Pek iyiniyetli bir girişim değil senin zarını eliyle bozmaya çalışmış , bundan sonrası dahada tehlikeli olacaktır sana basit kız muamelesi yapmış , kalıcı bir ilişki olmayacak ayağını denk al
ayy sen ne dersen o ! kocamın sözünden hiç çıkmam , döver de sever deama ya KK karışma sonradan beyin enjekte edersinnnn
Dert etmiş kıZımız... İntahara kadar gıdenler de aZımsanmayacak kadar cok
hah bende nerde kaldılar diyordum..
hah bende nerde kaldılar diyordum..
Kendine güvenmeyen yapmasın... Yaptılarsa ah vah etmesinler onların sorunu, cinsellik değil sorun olan.Dert etmiş kıZımız... İntahara kadar gıdenler de aZımsanmayacak kadar cok
Sabahtan beri burdalar bi önceki sayfaya bak :)
Dedim işte hamilesindir evlenin diye. Sonra da sırf bu cahıllıkler yuzunden canına kıyılan cocuklar, tuvalet delıgıne atılan bebeler, intihar eden anneler sebebi ile de değerlerımı de katarak bir yorum getırdım..bu kdarKız hamile olabilir miyim diye sormuş, evlilik öncesi cinsellik yıpratıcı mı diye değil sanırım.. evlilik öncesi bilinçli cinsellik ayrıca herkes için yıpratıcı değildir de..
O bilinçsiz cinsellikten ve evlilik beklentisinden.Dert etmiş kıZımız... İntahara kadar gıdenler de aZımsanmayacak kadar cok
kız sevişmiş mi sevişmemiş mi diye anlamaya çalışırken kaçırmışım demek ki
Arkadaşlar bu gün sevgilimle cinsellik yaşadım. Boşalmadı. Ama eliyle kendi penisini tuttuktan sonra parmağını benimkinin içine soktu. Arkadaşıma sordum hamile olabilirsin dedi. Diken üstünde bekliyorum. Sizce gerçekten olmuş olabilir mi?
Tamam hadi kk karismayim bari
ne yapıcaktı bak bu arkadasımız illa yapıcaksa hem kendisi hemde karsısındaki korunacaktı.birde gerçekten ona olan duygularından emin olacaktı.bazı kızlar var.benım arkdaslarımda var yapıolar adamlar içine bosalıo ben onlar adına öluyom korkudan kızlar rahat.nitekım hamile kalmıolar ben kafaaya taktıgımla kalıyrm olayı :)) bu kadar rahatsan zaten yapınca hamilemiyim korkusuna kapılmazsın.ha kapılcak durumdaysan yapmadan elli kere dusunursun.bi kere yapıp o birdaha adet oluncaya kadarki surede kafayı yiyip hergun ölceme ya yapmam ruhum rahat eder senınde dediğin gibi agzına saglık ya da evlen derim.ha evlenmiyosada en az nişan yapar onada razı gelmiosa yol yakın.bazı erkekler sabırsız kımı dio evlenmeden yapmam ona cevabın ne ? sen birlikte olmazsan paşam gider olmak isteyeni bulur kızıda bırakır.amann ne biliyim kankamın basına geldide.ben cok kızgınım bu konudaOyledir inanırım. Şimdi bu cocuk da aramasa bızım kız ne yapabılır ki? Farkında değiller ama ruhlarına eZıyet edıyorlar. Genclik haz peşinde. Cinsel ihtiyac sıkıntı yapacak kadar coksa evlenilir mis gıbı helalınden yasanır gıder. Ben yaşayamıyorum o başkaBuyuk konusmayayım da. Allah yakınlarmızı aevdıklerımıZı dogru yoldan ayırmasın.
Dedim işte hamilesindir evlenin diye. Sonra da sırf bu cahıllıkler yuzunden canına kıyılan cocuklar, tuvalet delıgıne atılan bebeler, intihar eden anneler sebebi ile de değerlerımı de katarak bir yorum getırdım..bu kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?