Çok korkuyorum lütfen yardım edin

yav gözünü seveyim daha makul şekilde tarif etsen olmaz mı? buraya gelip de ''beni parmakladı'' şeklinde anlatmak nedir

cinsellik yaşayacaksan insan gibi yaşa yoksa hiç yaşama bu ne

soruna gelince hamile falan değilsindir olsan mucize olur zaten.

Kız hamile olabilir miyim diye sormuş, evlilik öncesi cinsellik yıpratıcı mı diye değil sanırım.. evlilik öncesi bilinçli cinsellik ayrıca herkes için yıpratıcı değildir de..
Dedim işte hamilesindir evlenin diye. Sonra da sırf bu cahıllıkler yuzunden canına kıyılan cocuklar, tuvalet delıgıne atılan bebeler, intihar eden anneler sebebi ile de değerlerımı de katarak bir yorum getırdım..bu kdar

Dert etmiş kıZımız... İntahara kadar gıdenler de aZımsanmayacak kadar cok
O bilinçsiz cinsellikten ve evlilik beklentisinden.

Cinselliği sevgiye dair görerek yaşarsa bir kadın bekarken de mutlu olabilir. Böyle görmeden yaşıyorsa sorun var zaten yaşamasın, elbette mutsuz olur.

sen bılmıyormusun ıkızler boyle yapılıyor
kesın hamıle kaldın hatta ıkız sımdıden soylıyım
hemen doktora gıt bu bıze yazdıgını aynen soyle

Bu arada yıpranmayanlar doya doya yasasınlar tabı istediklerini... Sonra yıpranan kısımları onaranlar da ayrı mesele...

ne yapıcaktı bak bu arkadasımız illa yapıcaksa hem kendisi hemde karsısındaki korunacaktı.birde gerçekten ona olan duygularından emin olacaktı.bazı kızlar var.benım arkdaslarımda var yapıolar adamlar içine bosalıo ben onlar adına öluyom korkudan kızlar rahat.nitekım hamile kalmıolar ben kafaaya taktıgımla kalıyrm olayı :)) bu kadar rahatsan zaten yapınca hamilemiyim korkusuna kapılmazsın.ha kapılcak durumdaysan yapmadan elli kere dusunursun.bi kere yapıp o birdaha adet oluncaya kadarki surede kafayı yiyip hergun ölceme ya yapmam ruhum rahat eder senınde dediğin gibi agzına saglık ya da evlen derim.ha evlenmiyosada en az nişan yapar onada razı gelmiosa yol yakın.bazı erkekler sabırsız kımı dio evlenmeden yapmam ona cevabın ne ? sen birlikte olmazsan paşam gider olmak isteyeni bulur kızıda bırakır.amann ne biliyim kankamın basına geldide.ben cok kızgınım bu konuda

Bilinçli olarak evlilik öncesi cinsel birliktelik yaşayan bir sürü insan var. Ve inanın sizin değerleriniz bu insanların umurunda değil. O yüzden kendinize saklayabilirsiniz.
Konumuz bir genç kızın bilinçsizce yaşadıklarından hamilelik korkusu duyması. Evlenmeden cinsellik yaşamanın tü kaka olması değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…