Çok korkuyorum ne yapacağım?

Biyoloji , matematik sorsan bu kadar bilmez her sekil iliskiyi biliyo masallah. Ben cahil kaldim ama bende sorayim ablalarim larvan seti nedir .
Bende doğum şekillerini sorarken öğrenmiştim ki bi nevi bağırsak boşaltma şekli
Ama o zaman bile tırsmıştım yani
Neyse ki sezeryan oldum gerek kalmadı

bir genç kız bu kadar rahat böyle kelimeler kullanamaz argoya yakın şeyler. oral yaptım oral yaptı flan çok normalmiş gibi, bir de bilmemkaç santimmiş diye korkuyomuşsun, bir genç kızın korusunun sebebi bu olamaz silesinden korkar psikoloajik olarak bekaretinin gitmesinden korkar. resmen erke kyazısı bu. bide lavman seti fln iğrenç detaylara kızlar girmez yani.

Bide ölçtün mü

Anam millete bak elinde cetvelle geziyo sanki

Lavman seti bildiğim kadarıyla, bağırsak temizlemek için kullanılan bir ilaç türü olmalı. Yani totoyu boşaltmak için kullanılıyor. Konuyla alakasını çöz bakalım, hadi sana güveniyorum.
Buldum bulduuum. Sevgilisine kiyamayip oral yapan bu fedakar asik anala dogru gidiyor dogru mu.

bu kızı burdan alın ya ne diyo bu ? edep adap kalmamış neler anlatıyo bide tutmuş yardım edin diyo oldu olcak adres ver ekip çıkartalım allahım rabbim ya bizde ergen olduk ama bu nedir böyle çüşşş ....

Gelmiş gene ergenus vakası

Kaç kız kaaç setler jeller falan 22 lik le ananı belleyecek arkana bakmadan kaç aplaaa

Hehehehe. Ama harbi ne tiksinç bir ilişki şekli ya. Sana lavman seti aldım aşkım. Teşekkürler aşkım, çok incesin şey pardon çok bişeysin
Ahahahhh. Bende sunu düsündüm. Ilerde cocuklari olur ve cocuk sorar. "Anne babamla gencken neler yapiyodunuz". "Oralina iddiaya girip bagirsak temizliyorduk yavrum". Yalniz hala yemek yiyemedim ha fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…