Çok korkuyorum ne yapacağım?

19 şuan mesaj attım aklındaki o şeyleri çıkar kafandan gel bıraktıklarınıda al diye

Yüksek bir yerden üstüne atla, derin nefes alarak tabi, ama matematiğin iyi olmalı ki atladığın yeri tuttur kırılırsa falan yazık olur, tutunacak bir dal neticede

Ne desteği bekliyorsun yahu, 60 dereceye makinaya at 5 6 cm küçülür
Kendini kasma, serbest bırak sinek ısırığı gibi bak falan dememizi bekliyor zannımca
Kızlar göğüsleri ilk çıktığında ölçer ya hani, kıyaslar kimisi bu iş de o hesaba dönmüş, yalnız bir nokta var ki adam kız arkadaşına ölçtürüyor, hazırla kendini mesajını vererek.

Konuyu açmasaydım keşke

[QUOTE="Cekirgee,cim şu set filan almış ya !akşama hazırlık için alla sen nasıl anlamadın
Haa doğru seti unutmuşum ben bi an
Gerçek olsa ardına bakmadan kaçardı ay istemiyorum ama gel seti al mı der insan
Seti alıp başkasına giderse ne olacak, madem başlamış gerisini getirsin de adam dışarıda aramasın dermişiz

Bağırıyor faleim diye bak kardeş burada açlık çeken kocasından dayak yiyen kaynanası hayata cehenneme çevirmenlerin yeri inan dalga geçilecek bir yer değil sahte olduğunu herkes bilir baş git simdi

Valla doğru diyon da şimdik bu kız çok seviyor oğlanı dışarı gitmesini istemez,
Ve umarım set met bahanedir ve konu şakadır,

Konuyu açmasaydım keşke
Göz var nizam var, bak şu bdv ye bir. Hiç senin konun gibi konu var mı? İğrenç iğrenç detay vermişsin bir de yok lavman setiydi, yok 22 cmdi. Cidden hiç mi utanmıyorsunuz şunları yazarken?
Tamam seks ihtiyaçtır fakat aynı zamanda mahremdir de. Eğer öyle olmasaydı herkes alenen kamuya açık mekanlarda yapardı değil mi?
Şu düşünme yetinizi biraz olsun kullanın ya rica ediyorum. Düşünmeye düşünmeye bu hale geldik zaten toplumca.
19 yaşında tek derdin sevişmek mi cidden? Ders çalış hayatını kurtar, meslek sahibi ol daha sevişmek için çok vaktin olacak.
Valla şunları gördükçe nesilden umudumu kesiyorum yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…