- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi Tugcettemel
-
Tek merak ettigim cetveli nerden buldunuz o arada?
Yemek yiyecektim okuyunca bi tuhaf oldum. Basliktan normal bisey sandim bi geldim anal , oral , 22... Ben utandim okurken ben..
Ben geçen gün dedektiflik yaptım burada, tavsiye etmiyorum. Acayip rahatsızlık duydum şahsım adına.Face twitter instagram falan gezip tek tek Tuğçe temellerin ağzına bakıyorum
Lisedeyken cetvel gordugumde aklima gelen tek sey geometri oluyodu , penis ölcümü modasi yeni cikti galiba. Ana babalarina üzüldügüm kadar kimseye üzülmem.Liseli ergen ya bunlar teyzesi
Ders çalışırken cetvel görmüş çalışma masasında, sonra aklına bu fantezi gelmiş, gelmiş buraya yazmış.
Durum bundan ibaret yani.
Hiç onlara gerek yok aslındaLavman setine falan ne gerek var 3 5 gün kutusunu suda haşla önce suyunu iç sonra kendisini ye anında tuvalettesin gereksiz harcama yani
Lavman setine falan ne gerek var 3 5 gün kutusunu suda haşla önce suyunu iç sonra kendisini ye anında tuvalettesin gereksiz harcama yani
Toto kısmetten çıkınca pipi Bağdattan Trampet çalarak gelirmiş, tabi orjinali bu değil
Lavman seti bildiğim kadarıyla, bağırsak temizlemek için kullanılan bir ilaç türü olmalı. Yani totoyu boşaltmak için kullanılıyor. Konuyla alakasını çöz bakalım, hadi sana güveniyorum.Biyoloji , matematik sorsan bu kadar bilmez her sekil iliskiyi biliyo masallah. Ben cahil kaldim ama bende sorayim ablalarim larvan seti nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?