- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Allah razı olsun canım. canımın acımasından korkuyorum ama cocuklarım annesiz kalır diye çok korkuyorum ağlıyorum eşim aklıma bile gelmiyo nedense.Oyyy kuzum kiyamam sana ya iyi düşün iyi olsun kotu enerji yayma vucuduna dualarim seninle
Allah razı olsun canım Allaha şükür inancım Rabbim sayesinde birsürü hastalığın üstesinden geldik.sürekli dualarla yatıp kalkıyorum zaten hamile kalır kalmaz adağımıda adadım Rabbim nasip eder inşallah kesmeyi de.Bu düşünceler normal ama her şey çok kolay ve rahat olacak emin ol. Düşünsene hem sezeryan oluyorsun hem de bebeğini görüyorsun müthiş bir şey uyutulmada sezeryan olmak. Bence bunun tadını çıkar. Bebeğin eksikleri kalmış mı kontrol et. Bi abdest al namaz kıl dua et ( tabi inancınız varsa)
Gerisi Allah Kerim. Dediğiniz gibi neler atlatmışsınız bu nedir ki?
Eğer imkanınız varsa Doğumdan önce kesin derim. Sizin üzerinizdeki yükü de alır. Allah hayırlı sağlıklı şekilde evladınızı kucağınıza versin. Sonra güle oynaya eve gidin.Allah razı olsun canım Allaha şükür inancım Rabbim sayesinde birsürü hastalığın üstesinden geldik.sürekli dualarla yatıp kalkıyorum zaten hamile kalır kalmaz adağımıda adadım Rabbim nasip eder inşallah kesmeyi de.
Sağol amin canım seni cesaretnden ötürü tebrik ediyorum valla.Gayet normal duyguların ben 3defa sezeryan oldum spinalde tabiki acı hissetmiyorsun sasece baskı hissediyorsun ve kısa sürüyor
Sağlıkla kucağına al bebegini
İnşallah canım desteğin için sağol canım.Persembe bu saatler geçmiş olacak böyle düşün
Bütün.yaşadıkların hissettiklerin aynı durudaki bayanların çoğunun ortak.hisleri
Kurban kestiğim için sıkıştım bide özel bi hastanede tedavi görüyorum doğum da orda olucak oyuzden eşime de dedim doğum olsun en az 15 gün içinde kesip kuran kursuna vericem.bende isterdim önceden kesip hafiflemekama kısmet Rabbim inşallah nasip eder kesmeyi.Eğer imkanınız varsa Doğumdan önce kesin derim. Sizin üzerinizdeki yükü de alır. Allah hayırlı sağlıklı şekilde evladınızı kucağınıza versin. Sonra güle oynaya eve gidin.
Allah razı olsun canım güzel duaların için.Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini. Dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?