Çok korkuyorum stresliyim ağlıyorum

Cnm hiç korkma bende spinal sezeryan oldum hicbisi hissetmiceksin o iğne kıl gibi bişi zerre kadar acitmiyo bebeğini aldiklarini hicbisiyi hissetmiyosun arada uyutuyolar zaten sadece yarım saatlik bı is on dk şu sadece uyanık kalicaksin bebeği aldıktan sonra hafif narkoz veriyolar sonrasida sadece iki gün zorluğu var zaten ağrı kesiciler oldukça işe yarıyor sakin korkma hiçbir zorluğu yok

Spinal rahat bir dogum hic panik olma.Hersey iyi olucak bence sakin ol.Guzel seyler dusun

Ayy inşallah bende böyle olurum böyle gecer sonrada bumuymuş ya derim canım
Gerçekten boşuna evham ediyorsunuz...sizi oturtacaklar normal. ..Bel hizanizdan asla hissetmeyeceginiz bir iğne. ..İğneli epilasyon daha zordu inanın. ..zaten belden aşağısı tutmayacak bitti...sonra da doğum olup bebiş elde kucakta. ..o dikişler bende de oldu birsey yok ki...Allah tarafından zaten Biz doğuma donanımlı geliyoruz dağ başında yalnız doğursak yeterli gücümüz var canım benim...şu uyuyabilecegin :))son günleri zehir etme huzurla yat...dinlen...ENDİŞE İÇİNDEYKEN KÜÇÜK ŞEYLERİN GÖLGESİ BÜYÜK GÖRÜNÜR. ..burdaki çoğu kişi inanmaz da annem şahit hayatta; ben sezaryen den sonra direLip eve döndüğümde ertesi gün balkon yıkadım evdekiler yikamamis diye ...nazar olmayayım diye biri gelceginde yatiriyorlardi zorla:))İnan ki ben yine bebek düşünüyorum Allah nasip ederse saniye düşünmem spinal sezaryen. ..Ohhh mis valla...

Sağlıkla al Kucağına bebeğini inşallah hemen evine dön korkma ama anne olunca insanın hayat boyu korkusu endişesi bitmez heralde... İçindeki bebeğinin kokusunu alacaksın onu düşün

Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah. Güzel düşünün, ânı yaşamaya çalışın. Endişeler yıpratır.

Bende epidural olmustum. Doktorlar isini yaparken seninle konusuyorlar hem kafan dagiliyor sonra iuuvv diye ses dua ediyordum oglumun sesini duydum ve Allahim sukurler olsun saglikli mi diye sordum evet saglikli dediklrinde tamamdi zaten hersey odamdaydim bebegimde gogsumde.. goz acip kapayincaya kadar geciyor inan hicbirsey anlamiyorsun ...bol bol dua et .. dogum aninda yapilan dualar hemen kabul olurmus

Allah yareımcın olsun canım benim . Herşey güzel olucak insallah sag salim kucagına alırsın dert etme canım

Korkmani anlayabiliyorum. Ben 1.5 sene ara ile iki kızımı da spinal sezeryan ile doğurdum. Arası az olmasına rağmen inan bana çok rahattı. Sadece dokunduklarini anlıyorsun.hiç birsey hissetmiyorsun. Zaten başlamadan önce sıcak su soğuk su testi yapiliyo ve öyle başlanıyor. Belden yapılacak iğne kısmında anestezi uzmanini dinler ve söylediklerini yaparsan hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Sağlıcakla kucakla yavrunu bereketle büyüt inşallah.

Ayy ben sana kıyamam ya :)
İlk olarak rabbim yardımcın olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına :)
Ben normal doğum yaptım ilk doğumumdu ve tecrübesizdim son bir haftaya kadar korkum yoktu ama o son hafta nedense masada kalacakmışım gibi hissettim hep
Sabahlara kadar ağlıyordum osikolojim bozulmuştu ama suyum geldi hastaneye yattım ağrı sızı derken kendimi unutmuşum bir an önce doğurayım diye baktım
Normal bu hallerın ama kendını korkutup bos yere psıkolojini bozma
Allah'ın izni ile hiç birşey olmaz:)

Canım benimde 1 kasımda doğumum var.Benimde 2.bebeğim.Allah senide benide herkesi de sağsalim evladına kavuştursun inşallah.Benim 1.de epidural sezeryandı.Bu da öyle olacak.1.de iyi geçmişti.Çok bir sıkıntı yaşamamıştım.Inşallah bu da öyle geçer.Mümkün oldukça pozitif düşünmeye çalış.Rabbim yardım edecek hepimize inşallah.

Canım böyle hissetmen çok normal
Neyle karsilasacagini bilmiyorsun sonuçta
Fakat hiç korkma,hiç bir şey hissetmiyorum
Benim iki dogumum da spinal sezeryanla oldu
Gayet rahatti, hiç bir olumsuzluk yaşamadım
O çektiğin doğum sancilarindan beter olamaz öyle değil mi...
Bu bakmışsın ki yavrunu koklatiyorlar sana.
Hayırlı doğumlar dilerim
Sağ salim kucağına alırsın bebisini inşallah

ozgurruzgar Öncelikle sakin olun. Size verilen sabrı neden bu vesveler için tüketiyorsunuz. Bebeğinizi kucağınıza alacağinız anı düşünün. Ortada herhangi bir sorun yokken ,durduk yere kendinizi üzmeyin. İyi düşünün ,iyi olsun.
İnşaallah yavrunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız.

Sağ salim kucağına alırsın canım insallah. Ben de hiç iyi değilim 38+4 um ilk dogumum olacak normal doğum olacak insallah bi taraftan bu korkular varken diğer yandan annemle eşimin arasi bozuldu kaç gündür aglamaktan mahvoldm psikolojm hiç iyi değil esime öfke doluyum. Buraya anlatmak istedim

İnsallah çok güzel geçecek bir de şöyle düşün sağlık sorunları olan anneler var tansiyonu sekeri olanlar.
Anlattıgınız kadarıyla ciddi bir saglık probleminiz yok.
Endişelenmeniz gayet normal ama heyecan olmalı sizde bebginiz göreceginiz için.
Unutuluyor bunlar unutulmasa ikinci bebege hamile kalmazdınız.
Epidural gerçekten çok rahat bende ilk narkoz ikincisi epidural oldum.
O belden yapılan iğneyi bile hissetmedim sohbet ediyorlar sizinle bebeginizin sesini ilk siz duyuyorsunuz bunlar çok güzel şeyler.
Saglıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah.

Korma canım korkacak birşey yok
Hemen hemen herkesin eninde sonunda sezeryan tadiyor:)bir klasiktir bu doğumlarda
Bak kimseciklere masallah birşey olmuyor korkma.
Benim ikinci doğumun sezeryandi hemde doğuda bir prefabrik yerdi hastane ve o şartlarda oldum
Görümum 3.yu sezaryan etti iki güne ayaktaydı
Anann say say bitmez sans mortal olsun diye yazıyorum istz:)))
Rabbim kolaylıklar versin
Evlatlarının güzel günlerini görursun ins.
Hay dogumlar

Benimde abinle eşim fena kavga etmişlerdi
Bu olay olalı birkaç ay oldu
Sonuç ogundür dr lardayim bagisikligim dustu psikolojim bitti
İkiside beni düşünmediler ikisinede çok kızgınım boş ver ne halleri varsa gorsunler

Hepinizden tek tek Allah razı olsun arkadaslar güzel dualarınız moral ve bilgileriniz için çok sağolun iyiki varsınız iyiki burası var cok sağolun.

Amin sağol canım benim.benimde kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum doğumdan sonra belirli süre daha kullanıcam bide immun yetmezliği var yani bağışıklığım yok onun içinde bi araştrmada tedavi oluyorum tedavisi ömür boyu bunada şükür ama tedavileri var Allaha emanetiz artık.

Allah razı olsun sağ ol canım benimde 1kasım sabah doğumum Rabbim ikimizde yardımcısı olsun bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…