- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Cnm hiç korkma bende spinal sezeryan oldum hicbisi hissetmiceksin o iğne kıl gibi bişi zerre kadar acitmiyo bebeğini aldiklarini hicbisiyi hissetmiyosun arada uyutuyolar zaten sadece yarım saatlik bı is on dk şu sadece uyanık kalicaksin bebeği aldıktan sonra hafif narkoz veriyolar sonrasida sadece iki gün zorluğu var zaten ağrı kesiciler oldukça işe yarıyor sakin korkma hiçbir zorluğu yoköncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Gerçekten boşuna evham ediyorsunuz...sizi oturtacaklar normal. ..Bel hizanizdan asla hissetmeyeceginiz bir iğne. ..İğneli epilasyon daha zordu inanın. ..zaten belden aşağısı tutmayacak bitti...sonra da doğum olup bebiş elde kucakta. ..o dikişler bende de oldu birsey yok ki...Allah tarafından zaten Biz doğuma donanımlı geliyoruz dağ başında yalnız doğursak yeterli gücümüz var canım benim...şu uyuyabilecegin :))son günleri zehir etme huzurla yat...dinlen...ENDİŞE İÇİNDEYKEN KÜÇÜK ŞEYLERİN GÖLGESİ BÜYÜK GÖRÜNÜR. ..burdaki çoğu kişi inanmaz da annem şahit hayatta; ben sezaryen den sonra direLip eve döndüğümde ertesi gün balkon yıkadım evdekiler yikamamis diye ...nazar olmayayım diye biri gelceginde yatiriyorlardi zorla:))İnan ki ben yine bebek düşünüyorum Allah nasip ederse saniye düşünmem spinal sezaryen. ..Ohhh mis valla...Ayy inşallah bende böyle olurum böyle gecer sonrada bumuymuş ya derim canım
Sağlıkla al Kucağına bebeğini inşallah hemen evine dön korkma ama anne olunca insanın hayat boyu korkusu endişesi bitmez heralde... İçindeki bebeğinin kokusunu alacaksın onu düşünöncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Allah yareımcın olsun canım benim . Herşey güzel olucak insallah sag salim kucagına alırsın dert etme canımöncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Korkmani anlayabiliyorum. Ben 1.5 sene ara ile iki kızımı da spinal sezeryan ile doğurdum. Arası az olmasına rağmen inan bana çok rahattı. Sadece dokunduklarini anlıyorsun.hiç birsey hissetmiyorsun. Zaten başlamadan önce sıcak su soğuk su testi yapiliyo ve öyle başlanıyor. Belden yapılacak iğne kısmında anestezi uzmanini dinler ve söylediklerini yaparsan hiç birşey olmaz Allahın izniyle. Sağlıcakla kucakla yavrunu bereketle büyüt inşallah.öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Olur anlat bna cok mutlu olurum :)Korkma canım istersen yasadıklarımı anlatırım sana doğum olsun
Canım böyle hissetmen çok normalöncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Benimde abinle eşim fena kavga etmişlerdiSağ salim kucağına alırsın canım insallah. Ben de hiç iyi değilim 38+4 um ilk dogumum olacak normal doğum olacak insallah bi taraftan bu korkular varken diğer yandan annemle eşimin arasi bozuldu kaç gündür aglamaktan mahvoldm psikolojm hiç iyi değil esime öfke doluyum. Buraya anlatmak istedim
Amin sağol canım benim.benimde kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum doğumdan sonra belirli süre daha kullanıcam bide immun yetmezliği var yani bağışıklığım yok onun içinde bi araştrmada tedavi oluyorum tedavisi ömür boyu bunada şükür ama tedavileri var Allaha emanetiz artık.İnsallah çok güzel geçecek bir de şöyle düşün sağlık sorunları olan anneler var tansiyonu sekeri olanlar.
Anlattıgınız kadarıyla ciddi bir saglık probleminiz yok.
Endişelenmeniz gayet normal ama heyecan olmalı sizde bebginiz göreceginiz için.
Unutuluyor bunlar unutulmasa ikinci bebege hamile kalmazdınız.
Epidural gerçekten çok rahat bende ilk narkoz ikincisi epidural oldum.
O belden yapılan iğneyi bile hissetmedim sohbet ediyorlar sizinle bebeginizin sesini ilk siz duyuyorsunuz bunlar çok güzel şeyler.
Saglıcakla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah.
Allah razı olsun sağ ol canım benimde 1kasım sabah doğumum Rabbim ikimizde yardımcısı olsun bizi evlatlarımıza evlatlarımızı bize bağışlasınCanım benimde 1 kasımda doğumum var.Benimde 2.bebeğim.Allah senide benide herkesi de sağsalim evladına kavuştursun inşallah.Benim 1.de epidural sezeryandı.Bu da öyle olacak.1.de iyi geçmişti.Çok bir sıkıntı yaşamamıştım.Inşallah bu da öyle geçer.Mümkün oldukça pozitif düşünmeye çalış.Rabbim yardım edecek hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?