Çok korkuyorum stresliyim ağlıyorum

Keske dediğin gibi boş verebilsem. Ama anneme çok düşkünm ben onun üzulmesine dayanamıyorum. Esim hatalı çok kızgınm doğum öncesi böyle bir stresi yaşattı ya. Artık sevgisini sorgular oldum.

Niye böyle yaparlar anlamıyorumki destek olmaları lazm böle zamanlarda.benimde bağışıklığım yok malesef

Allah seninde bebişininde yardımcısı olsun canım olsun sen hiçbirine bakma takma bebeğine kendine odaklan.ben bu hamilelikte öyle değişik birioldumki anlatamam sezsiz sakin herseye susan ben artık kimseye katlanmıyorum iyikide böyle olmuşum yok takıntı takıntı insan hasta oluyor

Bende 5 yıl önce spinal sezeryanla doğum yaptım.genel anestezi diye hastaneye gittim.son anda spinale karar verdim.bende de ya uyanamazsam korkusu olmuştu,ondan dolayı genel anestezi istemedim :) ama doktorum ve ameliyat ekibi o kadar rahattı ki,bana da bir rahatlama geldi.hemsire bana çok doğru bir tercih yaptın spinale karar vererek dedi.belden yapılan iğneyi hiç hissetmedim.sonra belden aşağı bir sıcaklık hissi oldu ve sonra belden asagim sanki yok gibiydi.bu esnada zaten yanımda anestezi uzmanı ve hemşire sürekli konuşup teskin ettiler.bi taraftan müzik bı taraftan ameliyathane dedikoduları dinleyerek operasyonu tamamladım:)oğlum doğunca tüm herşey silindi sadece ona odaklandim.onun aglamsini dinledim, güldüm ağladım :) ameliyat sonrası hiç ağrı hissetmedim desem yeridir.zaten sürekli Nescafe içirdiler,baş ağrısı olabiliyormus spinal sezeryanda, o yüzden bardak bardak Nescafe içtim.körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz misali :)çok kolay emzirdim.hemen ayağa kalktım.eve gelince de hiç yatmadım.herkes şaşırmıştı.velhasil Allah yardım etti.kader de ne varsa onu yaşarız.Tevekkul edin,hiç korkmayın.Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.hersey güzel olacak inşaallah

Canım yaaa Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah yavrunu kucagına alırsın

3 sezeryan oldum genel anesteziyle aklima üçüncu bebegime doguma gidecegim son aksam geldi iki yavrumu bagrima basip dakikalarca aglamıştım annelik ne garip bir his

2 ay once spinal dogum yaptim ciktigimda guluyordum millet sok oldu :) harika rahat o igneyi de hic hissetmiyorsunux bosuna uzulmeyin

Gecen hafta bugun ayni duygulardaydim.. cok sukur melegim simdi kollarimda ve iyiki boyle olmus diyorum.. oncesinde onca gozyasi doktum halbuki.. dogumdan korkuyorum ne olcak nasil olacak derken sukurler olsun.. darisizi siz hamile kardeslerime olsun.

Geçmiş olsun canım bende de anemi vardı dogumdan sonra nakil almak zorunda kaldım.
İlk dogumda kullandırdıkları kan serumu yüzünden komaya giriyordum ve her yerim şişmişti.
Megerse alerjim varmış.
Dediğiniz gibi tıp çok ilerledi güzel dusunun güzel olsun.

Arkadaslar doğum yaptım hepinizden Allah razı olsun 1gün erkenle gittim doğuma konuştuğumuz gece vardı ya 2saat sonra kanamam basladı gittim okadar sanslıydımki doktorum nöbetciydi ameliyathaneyi hazırladı çok şükür atlattık yarım yamalak hatrlıyorum herseyi çünkü bebek çıktıktan sonra sakinleştirici verdiler.güzel geçti hele o iğneyi vurduklarını hatrlamıyorum inanın idrar için sonda takılıyo ya onu hissettim ama iğneyi hissetmedim sadece ameliyattan çıktıktan sonra üşüdüm biraz okadar çok şükür aselime kavuştum darısı hepinizin basına .

sen şuan meleksin ne olur olmayanlar isteyenlere dualar et yüereğinden hissederek ,rabbım herkese saglıklı evlatlar bagışlasın inşallah ,

sende saglıkla buyut inşallah

Canm ben Doğum fotografcısıym sürekli şahit oluyorum.dogum esnasında hiç acı çeken görmedim hiç bişey hissetmiyorlar Zaten çok kısa sürüyor.sen kendindesin ve bebeği hemen görüyorsun.içini ferah tut strese girdiğine degmicek İnan

Doğurmuş bile çok şükür, bir önceki sayfada mesajı var. :)

Maşallah, sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.

Bu dogum korkusu beni benden aliyor dusundukce.hamile degilim ama sirf bu korku yuzunden olmakta istemiyorum.konu sahibi bebisini almis bile.saglikli buyutsun insallah.

Allah analı babalı büyütsün her ameliyata giren kötü şeyler düşünür sonuçta kalkamamakta var bu çok normal yakın zamanda ameliyata girmiş biri olarak anlayabiliyorum ama ne güzel atlatmıssnz bak gözünüz aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…