- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Keske dediğin gibi boş verebilsem. Ama anneme çok düşkünm ben onun üzulmesine dayanamıyorum. Esim hatalı çok kızgınm doğum öncesi böyle bir stresi yaşattı ya. Artık sevgisini sorgular oldum.Benimde abinle eşim fena kavga etmişlerdi
Bu olay olalı birkaç ay oldu
Sonuç ogundür dr lardayim bagisikligim dustu psikolojim bitti
İkiside beni düşünmediler ikisinede çok kızgınım boş ver ne halleri varsa gorsunler
Niye böyle yaparlar anlamıyorumki destek olmaları lazm böle zamanlarda.benimde bağışıklığım yok malesefBenimde abinle eşim fena kavga etmişlerdi
Bu olay olalı birkaç ay oldu
Sonuç ogundür dr lardayim bagisikligim dustu psikolojim bitti
İkiside beni düşünmediler ikisinede çok kızgınım boş ver ne halleri varsa gorsunler
Allah seninde bebişininde yardımcısı olsun canım olsun sen hiçbirine bakma takma bebeğine kendine odaklan.ben bu hamilelikte öyle değişik birioldumki anlatamam sezsiz sakin herseye susan ben artık kimseye katlanmıyorum iyikide böyle olmuşum yok takıntı takıntı insan hasta oluyorSağ salim kucağına alırsın canım insallah. Ben de hiç iyi değilim 38+4 um ilk dogumum olacak normal doğum olacak insallah bi taraftan bu korkular varken diğer yandan annemle eşimin arasi bozuldu kaç gündür aglamaktan mahvoldm psikolojm hiç iyi değil esime öfke doluyum. Buraya anlatmak istedim
2 ay once spinal dogum yaptim ciktigimda guluyordum millet sok oldu :) harika rahat o igneyi de hic hissetmiyorsunux bosuna uzulmeyinöncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Amin sağol canım benim.benimde kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum doğumdan sonra belirli süre daha kullanıcam bide immun yetmezliği var yani bağışıklığım yok onun içinde bi araştrmada tedavi oluyorum tedavisi ömür boyu bunada şükür ama tedavileri var Allaha emanetiz artık.
Canm ben Doğum fotografcısıym sürekli şahit oluyorum.dogum esnasında hiç acı çeken görmedim hiç bişey hissetmiyorlar Zaten çok kısa sürüyor.sen kendindesin ve bebeği hemen görüyorsun.içini ferah tut strese girdiğine degmicek İnan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?