- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 303
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Sağolasın canım benimAllah yardımcınız olsun, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi :)
Haklısın canım birazda kendimi cesaretleyip silkmem lazım galiba.evin büyük kardesi olmama rağmen üstüme hep titriyolar hastayım diye birazda ondan kaynaklı galiba.bebim kadar korkak biri dunyada yoktur sanirim.normal dogum yapmam gerekirken suni sanciya dayanamayip 7 cm acilmam olmasina ragmen pes edip sezaryen istedim.spinal anestezi yaptilar hic igne agrisi falan hissetmedim.ben korkmadiysam kimse korkmasin.ameliyattan 5 saat sonra yuruyuse basladim.iki gun sonra evi makine yaptim dusunun o derece iyiydim.bu biraz kendinizi hastayim moduna sokmakla alakali ben hic o kafada degildim.sizde korkmayin
Zaten kesinlikle doktorla konuşcam acımasın diye korkuyorum dicem artık ağzıma ne gelrse dertleşcem hatta düşün yani okadar korkuyorumValla bende korkuyorum ne yalan söyleyeyim
İlki anestezili sezeryandı bu da öyle olacak ilki kolay geçti çabuk atlattım ama nedenini bilmediğim bi kaygı endişe heyecan gibi karışık duygular hissediyorum doğum aklıma gelince
Öyle böyle geçip gidecek napalım
Herşey yolunda gider inşallah
Hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Doğuma girmeden hissettiklerinizi doktorunuzla paylaşın
Bazen tek bi cümleleri bile sakinleşmeye yetiyor
Tamam kurbanda kesmişsiniz zaten eliniz hafifleyince kesersiniz inşallah üzülmeyin. Allah niyetinizi biliyor. İnanıyorum her şey çok güzel olacak.Kurban kestiğim için sıkıştım bide özel bi hastanede tedavi görüyorum doğum da orda olucak oyuzden eşime de dedim doğum olsun en az 15 gün içinde kesip kuran kursuna vericem.bende isterdim önceden kesip hafiflemekama kısmet Rabbim inşallah nasip eder kesmeyi.
Amin canım Allah razı olsun inşallah atlatıcaz.Ben de spinal oldum çok rahat bir doğum yaşadım ve ertesi gün ayaktaydım hiç korkmayın allah yardımcını olsun,sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi
Sağolasın Allah razı olsun canım kızımı görsem herseyi unuturum belki.korkmanıza hiç gerek yok bende 4.5 ay evvel sezaryenle doğum yaptım normal olsun istedim olmadı ama sağlıklı doğsunda doğumun şekli önemli değil, inanın o an hiç acı hissetmiyorsunuz karnıma gazlı bezle dezenfektan sürülüyor sandım sonra birden o aģlama sesi sırta vurulan iğnede hiç acıtmıyor sadece sakin olun şimdiden Allah analı babalı büyütsün diyelim
Ayy çok sağol canım Allah razı olsun canım benimAllah yardımcın olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğum konusunda bilgim yok sadece bunu söylemek istedim
Doğumun çok güzel gececek inşallah.öncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Sağol canım benim Allah razı olsun sizledenAllah korusun arkadasim kötü şeyler düşünme ınsallah bebisini sağlıcakla kucağına alırsın simdiden hayırlı ugurlu olsun
Korkma canım istersen yasadıklarımı anlatırım sana doğum olsunBnde sezeryan olucam 1 ay sonra ve ilk dogumbnde korkmalimiyim
Sağol arkadasım bilgilerin için inşallah bende böyle geciririm.Bende spinal sezeryan dogum yaprim sakin olun korkmaniz cok normal sürecten biraz bahsedeyim ben size.Ameliyathaneye girince bi sogukkanlilik geliyo zaten=) önce oturacaksiniz öne dogru egileceksiniz ve belden cok kucuk bi igneyle girilecek hic korkmayin(ki ben burdan korkuyodum asil) gercekten cok az bi aci hissedeceksiniz daha sonra belden asagiya bi sicaklik karincalanma olacak ama tamamen hissizlesmeyecek sadece hic aci hissetmeyeceksiniz ama tabi itilip kakilmayi hisseseceksiniz bu esnada sonda takiliyo tabi aci hissetmediginiz icin burda sa sorun yok en son ben dr uma uyusmadi bu hissediyorum die cemkirirken o coktan kizimi bana gosteriyodu hatta o gidince beni dikerlerken uyudum bile yani kesinlikle aci yok hic korkmayin.
Canım benim hiç korkma daha önce iki kere belden uyusturuldum sezaryen de yaptım yine olsa yine sadece bunu yaparım. ..inan korkacak birsey yok su gibi geçer. ..o geçen doğumda yaşadıkların yüzünden ...mesela ben valla Güle oynaya giderim doğuma yeter ki spinal sezaryen olsunöncelikle hayırlı akşamlar arkadaşlar.belkide derdimi anlattıktan sonra bundanmı korkuyosun ne güzel bebeğin olucak çocuğu olmayanlar var diyeceksiniz evet ne söyleseniz haklısınız tabi ama cok korkuyorum şuan 38+3 günlük hamileyim Allahın izniyle çarsamba sezeryan doğum olucak.yani son 1gün ama çok korkuyorum pskolojim bozuldu spinal olucam acıcakmı hissetcemmi ya ters bişey olursa arkamdada bi evladım daha var.bu pskolojim ilk çocuğumdan kaldı cünkü sabaha kadar normal doğumla zorlandım suni sancı su bitmesi üstüne saba narkozlu sezeryan oldum ve cok kötüydüm şimdi dahada korkuyorum.belime girecek olan iğne bebeğimi çekmeleri içimden dikmeleri falan çok tuhaf duygular içindeyim.hasta gibi hissediyorum kendimi.sonrada diyorumki okadar sey atlattın 9aydır iğne kullanıyosun kemik iliği biyopssisi yaptrmış bi insansın bunuda atlatırsın sen annesin dayanmak zorundasın güçlü olmak zorundasın diyorum.nolur benim için dua edin arkadaşlar.çok iyi şeyleri duymaya ihtiyacım var ya bebeğimi koklayamazsam çocuklarım kime anne dicek normalmi bu düşünceler.Yüce Rabbim yardım et nolur sağlıkla atlatalım.
Ayy inşallah bende böyle olurum böyle gecer sonrada bumuymuş ya derim canımCanım benim hiç korkma daha önce iki kere belden uyusturuldum sezaryen de yaptım yine olsa yine sadece bunu yaparım. ..inan korkacak birsey yok su gibi geçer. ..o geçen doğumda yaşadıkların yüzünden ...mesela ben valla Güle oynaya giderim doğuma yeter ki spinal sezaryen olsunYemin ederim ....Allah yardım etsin dualarim iz sizinle. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?