Çok korkuyorum stresliyim ağlıyorum

Sağol canım desteğin bilgilerin için.bide ben çok ağlak çok nayif bi insanım ama nedense böyle biri olmama rağmen çok zor seyler atlattım kendime şaşıyorm bazen ama evlatlarım için cesaretli olmam lazım.

bebim kadar korkak biri dunyada yoktur sanirim.normal dogum yapmam gerekirken suni sanciya dayanamayip 7 cm acilmam olmasina ragmen pes edip sezaryen istedim.spinal anestezi yaptilar hic igne agrisi falan hissetmedim.ben korkmadiysam kimse korkmasin.ameliyattan 5 saat sonra yuruyuse basladim.iki gun sonra evi makine yaptim dusunun o derece iyiydim.bu biraz kendinizi hastayim moduna sokmakla alakali ben hic o kafada degildim.sizde korkmayin

Haklısın canım birazda kendimi cesaretleyip silkmem lazım galiba.evin büyük kardesi olmama rağmen üstüme hep titriyolar hastayım diye birazda ondan kaynaklı galiba.

Zaten kesinlikle doktorla konuşcam acımasın diye korkuyorum dicem artık ağzıma ne gelrse dertleşcem hatta düşün yani okadar korkuyorum

Tamam kurbanda kesmişsiniz zaten eliniz hafifleyince kesersiniz inşallah üzülmeyin. Allah niyetinizi biliyor. İnanıyorum her şey çok güzel olacak.

Allah yardımcın olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğum konusunda bilgim yok sadece bunu söylemek istedim

Allah korusun arkadasim kötü şeyler düşünme ınsallah bebisini sağlıcakla kucağına alırsın simdiden hayırlı ugurlu olsun

Sağolasın Allah razı olsun canım kızımı görsem herseyi unuturum belki.

Doğumun çok güzel gececek inşallah.
Yaşadıklarından dolayı bu kaygıları yaşıyorsun.

Sağol arkadasım bilgilerin için inşallah bende böyle geciririm.

Canım benim hiç korkma daha önce iki kere belden uyusturuldum sezaryen de yaptım yine olsa yine sadece bunu yaparım. ..inan korkacak birsey yok su gibi geçer. ..o geçen doğumda yaşadıkların yüzünden ...mesela ben valla Güle oynaya giderim doğuma yeter ki spinal sezaryen olsunYemin ederim ....Allah yardım etsin dualarim iz sizinle. ..

Ayy inşallah bende böyle olurum böyle gecer sonrada bumuymuş ya derim canım

Ayni duygular bende de olmuştu. Dogum yapacağım zaman sabaha kadar kizima bakıp aglamistim, ya bana bişey olursa diye.
Bişey olmuyor korkma.
Allahın izniyle sağ salim cikicaksin. At düşünceleri kafandan.
Hayırlı doğumlardan dilerim.

sakin bir müzik açın, içinizden güzel şeyler geçirin, gittiğiniz taril günü olabilir, gitmek istediğiniz bir yer olabilir, romantik filmler izleyebilirsiniz, aklınızı meşgul tutun. Doğum zamanına yakınlaşınca da içinizden hep ayetel kürsi okuyun, öyle inançlı biri değilimdir ama daralınca içimden okurum rahatladığımı hissederim. Hatta belli bir sayı okumaya odaklanın şimdiden başlayın, İnan’ın zaman nasıl geçmiş anlamazsınız. Güzel düşünün güzel olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…