Cok korkuyorum ve ne yapacagımı bilemiyorum lütfen yardim edin :((

doktora git için rahat etsin panik atak olduğu kesinleşir zaten bak sana önerim o krizler ve hisler geldiğinde bunların hepsi pskolojik diye düşün nefes al ver sakince şarkı falan aç hemen geçecektir.
İnsallah oyledir panik yapmadigim anlarda da oluyor cunku.Bilemiyorum o yüzden insallah hic bir sey cikmaz da daha kötü olmam

Benim alsten haberim bile yoktu asiri guc kaybi ile basladi gucsuzluk diye arastirinca als cikti karsima ve yikildim devaminda diger tum belirtileri yasamaya basladim ogrendikten sonra seyirme nefes darligi kramplar bi donem aglama krizleri oluyodu ki o donem intiar edicektim nerdeyse cunku yine okudum ki als hastalarinda sebepsiz aglama krizleri olurmus tum bunlara ragmen yani en uc belirtileri yasamama ragmen birsey cikmadi...Sana tavsiyem biraz dinlen once kafani topla sonra da doktora git kendini iyi hissettigin bi gun devlette mr icin cook bekletiyolar ozele gidebilirsin uc kere igneli emg 5 kez noroloji muayenesi olan biri olarak psikolojik olduguna inaniyorum dr bana anksiyete tum bunlari yapar demisti somatizasyon bozuklugunu da bi arastir beynimiz bilgisayar gibi hangi hastaliga odaklanirsak e onun belirtilerini yasatiyor veya cok stres yaptiginda uzuldugunde yine vucuda vuruyo illaki.Allah yardimcimiz olsun hastalik hastasi olmak cok zor git bir kere doktora bi daha da dusme pesine sakin

Emar için sakinleştirici yapıyorlar, korkmayın inşaallah ciddi birşeyiniz olmaz, streste bütün hastalıkların kaynağı biran önce gidin doktora içiniz rahatlar, hergün düşünmekten iyidir.

Ama eninde sonunda çıkacak birşey varsa... Hayatın boyunca kaçamazsın değil mi?

Açık mr var, araştırabilirsin bunu.

Bir an evvel git doktora...

Canim direkt psikiyatriye git bence. Senin sinirlerin yipranmis bahsettigin belirtiler anksiyeteyi animsatti bana. Yuksek ihtimal fiziki bir saglik sorununuz yok psikolojik bi durum

Canim direkt psikiyatriye git bence. Senin sinirlerin yipranmis bahsettigin belirtiler anksiyeteyi animsatti bana. Yuksek ihtimal fiziki bir saglik sorununuz yok psikolojik bi durum
Herkes öyle diyor aileme de bahsettim onlar da oyle dusundu ama ben ikna olamıyorum cunku belirtilerim hep fiziksel.Ondan korkuyorum

Ama eninde sonunda çıkacak birşey varsa... Hayatın boyunca kaçamazsın değil mi?

Açık mr var, araştırabilirsin bunu.

Bir an evvel git doktora...
Haklısınız tabi kacamam dusuncem yanlis biliyorum ama gene de böyle icim cok kötü aklima kötü seyler geldigi icin hep erteledim yani kötü oldum baya acikcasi buraya da biraz destek almak amacli yazdim.Gidicem insallah kötü bir sey cikmaz

Emar için sakinleştirici yapıyorlar, korkmayın inşaallah ciddi birşeyiniz olmaz, streste bütün hastalıkların kaynağı biran önce gidin doktora içiniz rahatlar, hergün düşünmekten iyidir.
Her gün daha kötü oluyorum.erteledikce fiziksel belirtilerim artinca daha da korktum bir de ekstra hastalık korkum var ya.o beni kötü yapti internetten de arastirinca iyice bir kötü oldum her seyi cok kötü yazmislar.insallah tedavisi olan bir sey cikar ya da stres cikar da artik stresimi de görmezden gelmicem tedavi olucam

Aynısı bana da oldu bu sene bir kac hastalıkta daha.Bir yerim agrisa hemen korkuyordum ki normal birseyden de olabilir bu.Hemen doktora gidiyordum bunu ertelememin en temel sebeplerinden teki de emardan da korkuyorum gecen de beynimden bir sey akiyormus gibi oldu doktora gittim doktor yüzde doksan dokuz stres dedi anksiyete ataginda olurmus ama gene de emar isterim dedi aciga girdim ama panik atak gecirdim.Kan vermekten de korkuyordum onu hastalık korkusundan verdim.Ama emar daha uzun sürüyor.E erteledikce fiziksel belirtilerim artti tabi.Simdi de korkum ikiye katlandi.İnsallah sirf strestir

Korkmanin nedeni falan hep psikolojik. İnandiramam bunu sana cunku bu da bi hastalik. Kisi saglikli olduguna kolay kolay ikna olmaz yuzlerce test yaptiran insan biliyorum. O yuzden biran one kabullen ve bi pskiyatriye gorun

Korkmanin nedeni falan hep psikolojik. İnandiramam bunu sana cunku bu da bi hastalik. Kisi saglikli olduguna kolay kolay ikna olmaz yuzlerce test yaptiran insan biliyorum. O yuzden biran one kabullen ve bi pskiyatriye gorun
Cok yoruldum ben de zaten inaniyorum ama bu son durum icin de bir gösteriyim bir sey cikmazsa gidicem kesin tesekkür ederim tavsiyeniz icin

Doktora git, son bir kez tüm korkuların için genel muayene ol. Muhtemel sapasağlam çıkacaksın. Anksiyete illet bir şeydir. Beynin sana oyun oynuyor öyle düşün. Tam evet beynimde sorun yok diyorsun o sana başka şekilde göstermeye çalışıyor kendini.

Sağlık problemin olmadığına emin olduktan sonra lütfen terapi al. Bir psikoloğa git. Anksiyete tedavi edilmezse gerçekten yaşam kaliteni düşürür

Aynen haklisiniz ama bu sefer sanki bisey cikacak gibi geliyor.Cunku mesela heyecanlanmadigim zaman da oluyo.Mesela gene karincalandi takmadim sonra gene oldu.Kesin cikicak bisey cok uzgunum Ama cikmazsa kesin giderim tabi.Cikarsa zaten cok takiyorum iyice kötü olurum herhalde

Ç
İşte olay da tam bu.. Zaten siz de eğer anksiyete ile panik bozukluk da varsa onun heyecanlanma, üzülme, sevinme gibi duygularla çok da alakası yoktur. (Evet bunlar da etki edebilir) ama normalde küçüklüğümüzden beri bilincimize işlenen kodlarla alakalı, bu renk koku her şey olabilir.. Normalde bunları burda uzun uzun anlatmam kafanı karıştırı ama anksiyetini biraz olsun gidermek için yazıyorum.

Sen önce bir doktora git, sonuçları al ve sonra ne çıkarsa çıksın tanı konmuş anksiyeten olduğu için lütfen psikoloğa git.

Yani acikcasi ben de yoruldum doktor doktor gezmekten kendimi 20 degil 80 yasinda gibi hissediyorum.Gitmeye ihtiyacim var ama iyi bir doktor veya psikolog olmasını istiyorum.aksi takdirde ısınamadigim birine gitmektense hic gitmem.Nörolojiden de insallah ciddi bir sey cikmaz da kafam rahat eder.Cok korkuyorum,takmamaya calisiyorum belirtiler gelince dusunmuyorum ama gene de genel anlamda aklımda.Lütfen bana sans dileyin.... Tavsiyeleriniz ve yardimlariniz icinde cok tesekkür ederim.

Gitmeden ısınıp ısınamayacağını bilemezsin:) internetten falan araştır yaşadığın şehire göre, bulursun elbet kafana göre birini
Bol şans ama inan şanslık bir durumun yok geçecek her şey gönlünce olsun

Aynen dogru soyluyosunuz bu sekilde yasamam zaten mantiksiz.Sali ya da en gec carsamba giricem norologa sonra da insallah bisey cikmaz,hemen gidicem bulup tavsiyelerinizi dikkate alicam :) Sizin de aynı sekilde :)

Canım sendeki belittiler yıllar önce üni. Zamanlarında bende de olmuştu. Aynen senin gibi düşündüm. Ama panikatak çıktı. Sıkma canını taamamen psikolojik bu yaşadıkların.

Son düzenleme:
beynin sag lobu bedeninin sol kismini idare eder. sol lob da sag tarafini. yani sag kolun ve bacagin sol lobun emrinde. yani panige gerek yok

Canım sendeki belittiler yıllar önce üni. Zamanlarında bende de olmuştu. Aynen senin gibi düşündüm. Ama panikatak çıktı. Sıkma canını taamamen psikolojik bu yaşadıkların.
Ama böyle iki üç haftadir var bir kaç gün sürüp geçse tamam da sizin de mi öyle olmustu?Bir de mesela takmiyorum hani sonra gene oluyor.Seyirme falan da oluyor.Sizin ki de mi öyleydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…