Cok korkuyorum ve ne yapacagımı bilemiyorum lütfen yardim edin :((

beynin sag lobu bedeninin sol kismini idare eder. sol lob da sag tarafini. yani sag kolun ve bacagin sol lobun emrinde. yani panige gerek yok
Ben de ondan korkuyorum zaten sol da böyle oluyor diye acaba sağ da bisey mi vae diyorum.Bazen başimda gezici bir agri oluyor bir kac saniye agriyip geciyor.Sıkıldım artik

Ben de ondan korkuyorum zaten sol da böyle oluyor diye acaba sağ da bisey mi vae diyorum.Bazen başimda gezici bir agri oluyor bir kac saniye agriyip geciyor.Sıkıldım artik
muhtemelen kaygı durum bozukluğu nedeniyle bu haldesin.
tedavi olmuşmuydun hiç bunun için.

muhtemelen kaygı durum bozukluğu nedeniyle bu haldesin.
tedavi olmuşmuydun hiç bunun için.
Yok olmadim lisedeyken psikologa gidiyordum.Sosyal anksiyetem icin o baya yardimci oldu bana.Sonra uzaga gitti.Bir kac kere daha gidebildim.Ama sonra boyle seyler de cikti.Eger kötü bir sey cikmazsa bu sefer gidicem psikologa veya psikiyatriste İnsallah cikmaz bisey

Ama böyle iki üç haftadir var bir kaç gün sürüp geçse tamam da sizin de mi öyle olmustu?Bir de mesela takmiyorum hani sonra gene oluyor.Seyirme falan da oluyor.Sizin ki de mi öyleydi?
Canım o zaman muhtemelen sendeki panik bozukluğa dönüşmüş. Bende de aynı sorunlar var. Benim panik atağım panik bozukluğa dönüştü. Panik atağa göre daha ağır bir hastalık. Öarpıntımın 1 hafta sürdüğü zamanları biliyorum. Hatta yabancılaşma da yaşadım. Profesyonel destek al canım çok geçmeden.

Aynen ben de de böyle bir durgunluk basladi hic bir hissetmiyo gibiyim üzgünüm biliyorum dusuncelerim aglamami gerektiriyo ama aglayamiyorum aglarsam da kısa sürüyor.Acaba bu bir psikolojik savunma mekanizması falan mi yoksa depresyon baslangici mi nedir anlayamadim.Şu nörolojiye gidicem lütfen bana da sans dileyin kötü bir seyim cikmasin nörolojiden cok korkuyorum ( sonra da gidicem psikologa.

Muhtemelen sadece evhamlisin rahat ol biseyin yoktur
Hep derim biseyim oldugunda en fazla ölürüm ne var yani rahat ol

Muhtemelen sadece evhamlisin rahat ol biseyin yoktur
Hep derim biseyim oldugunda en fazla ölürüm ne var yani rahat ol
İnsallah oyledir bilemiyorum bu sefer.Gidicem gene bir sürü tetkik isticekler yoruldum artik.İnsallah bundan da bisey cikmaz da rahatlarim.Yürürken arada dizimin bükülmesi beni korkuttu nasıl psikolojik olabilir ki o yani onu dusundum

Hiç bir iey çıkmayacak görürsün. İçini ferah tut. Durumdan da haberdar et lütfen.

Canim korkma ayni seyleri bende yasadim o kaygi bozuklugu hipokondriyak yani halk arasinda hastalik hastaligi. Bu durumlarda nerene kafayi takarsan orda ciddi belirtiler olusuyor. Bende ayni belirtileri yasayip mr cektirmistim ve nerdeyse ms teshiside koyacaklardi is bilmeyen bi doktor yüzünden. Yine doktora git ihmal etme tabi ama buyuk ihtimal bu dedigim durumdan seninkide rahat ol hicbiseyin yoktur. Sdnide cok iyi anliyorum su an herkws beni rahatlatmaya calisirdi ama ben dinlemezdim bile iyi bi psikolov bul ancam oyle çözersin

Hiç bir iey çıkmayacak görürsün. İçini ferah tut. Durumdan da haberdar et lütfen.
ya insallah oyledir dizimde güçsüzlük sertlik hissi var arada seyirmeler oluyor bir şey gezme hissi de ara da oluyor bu güçsüzlük beni cok korkuttu ya ms ya da tümör diye ödüm kopuyo cok kötüyüm olunca takmiyorum sonra gene oluyor

Canım ağlayarak olmaz bu işler. Ayağımda uyuşma var diye doktora gittim 2 ay önce omuriliğimde tümör çıktı ve çok büyümüş ve 6 aya %100 felç olacakmışım.tabi ben şok.hemen ameliyatla temizlendi ve rabbime şükürler olsun ki şimdi çok iyiyim. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Ama senin yaptığın gibi bekleseymişim ... işte onu düşünmek bile istemiyorum

Sizin sürekli mi uyuşuyordu yoksa ara ara mi?

Doktor sonradan gittiğinde keşke erken teşhis edilseydi derse ne hissedeceksin ilerde

,
Doktor sonradan gittiğinde keşke erken teşhis edilseydi derse ne hissedeceksin ilerde
[QUOTE="Voguelent, post: 47487590, ben zaten en ufak belirtimde sürekli doktora giden biriyim.En son daha iki hafta öncesinde dahiliyede bazı kan tahlillerimi yaptirdim temiz cikti.Bunu da ertelememin bir nedeni kötü bir şey çıkma korkusu arti emar korkum ki cok uzun zamandirda olmuyor max bir ay falan elbette ki gidecegim buraya care aramaya degil destek almak icin yazdim ayrica

Canım eski konularıma bakarsan bende aynı dertten muzdaribim temmuz ayını full doktorda geçirdim 5 ayrı bölüme gittim. Aynı senin gibiyim anlıyorum seni sadece o an farkında değildim ama mizacım sert olmuş öyle görünüyor. Bende pazar günü mr giricem hafif korkuyorum hareket etmekten bile.. Bir şey çıkarsa da endişeye kapılmayıp çözüm yolu aramalıyım diye kendimi yatıştırıyorum. Sonradan çıkar diye söylememin nedeni 2 sene önce annemleri uyarmama rağmen beni norolojiye götürmemeleri yanlış anlama. En başta anlaşılması çok önemli. Bunun yanında gittiğim her yer (kardiyoloji göz dahiliye noroloji) bir şey yok dedi. Norolojide öyle yok diyip gönderecekken gözümde bulanıklık var diyince illa kendini tetkik yaptırıcaksın şimdi dedi. Eğer hiçbir şey çıkmaz eylül ayında EDMR tedavisi görücem. Hastalıklara olan takıntım yüzünden. Bunu araştır istersen işe yarıyor. Çünkü ben en ufak hastalığı kafaya takan biriyim. Kalp çarpıntımı kalp delinmesi, koldaki hastalığı ALS mi acaba diye düşünen biriyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…