- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Ben de ondan korkuyorum zaten sol da böyle oluyor diye acaba sağ da bisey mi vae diyorum.Bazen başimda gezici bir agri oluyor bir kac saniye agriyip geciyor.Sıkıldım artikbeynin sag lobu bedeninin sol kismini idare eder. sol lob da sag tarafini. yani sag kolun ve bacagin sol lobun emrinde. yani panige gerek yok
muhtemelen kaygı durum bozukluğu nedeniyle bu haldesin.Ben de ondan korkuyorum zaten sol da böyle oluyor diye acaba sağ da bisey mi vae diyorum.Bazen başimda gezici bir agri oluyor bir kac saniye agriyip geciyor.Sıkıldım artik
Yok olmadim lisedeyken psikologa gidiyordum.Sosyal anksiyetem icin o baya yardimci oldu bana.Sonra uzaga gitti.Bir kac kere daha gidebildim.Ama sonra boyle seyler de cikti.Eger kötü bir sey cikmazsa bu sefer gidicem psikologa veya psikiyatristemuhtemelen kaygı durum bozukluğu nedeniyle bu haldesin.
tedavi olmuşmuydun hiç bunun için.
Canım o zaman muhtemelen sendeki panik bozukluğa dönüşmüş. Bende de aynı sorunlar var. Benim panik atağım panik bozukluğa dönüştü. Panik atağa göre daha ağır bir hastalık. Öarpıntımın 1 hafta sürdüğü zamanları biliyorum. Hatta yabancılaşma da yaşadım. Profesyonel destek al canım çok geçmeden.Ama böyle iki üç haftadir var bir kaç gün sürüp geçse tamam da sizin de mi öyle olmustu?Bir de mesela takmiyorum hani sonra gene oluyor.Seyirme falan da oluyor.Sizin ki de mi öyleydi?
Aynen ben de de böyle bir durgunluk basladi hic bir hissetmiyo gibiyim üzgünüm biliyorum dusuncelerim aglamami gerektiriyo ama aglayamiyorum aglarsam da kısa sürüyor.Acaba bu bir psikolojik savunma mekanizması falan mi yoksa depresyon baslangici mi nedir anlayamadim.Şu nörolojiye gidicem lütfen bana da sans dileyin kötü bir seyim cikmasin nörolojiden cok korkuyorumCanım o zaman muhtemelen sendeki panik bozukluğa dönüşmüş. Bende de aynı sorunlar var. Benim panik atağım panik bozukluğa dönüştü. Panik atağa göre daha ağır bir hastalık. Öarpıntımın 1 hafta sürdüğü zamanları biliyorum. Hatta yabancılaşma da yaşadım. Profesyonel destek al canım çok geçmeden.
İnsallah oyledir bilemiyorum bu sefer.Gidicem gene bir sürü tetkik isticekler yoruldum artik.İnsallah bundan da bisey cikmaz da rahatlarim.Yürürken arada dizimin bükülmesi beni korkuttu nasıl psikolojik olabilir ki o yani onu dusundumMuhtemelen sadece evhamlisin rahat ol biseyin yoktur
Hep derim biseyim oldugunda en fazla ölürüm ne var yani rahat ol
Hiç bir iey çıkmayacak görürsün. İçini ferah tut. Durumdan da haberdar et lütfen.Aynen ben de de böyle bir durgunluk basladi hic bir hissetmiyo gibiyim üzgünüm biliyorum dusuncelerim aglamami gerektiriyo ama aglayamiyorum aglarsam da kısa sürüyor.Acaba bu bir psikolojik savunma mekanizması falan mi yoksa depresyon baslangici mi nedir anlayamadim.Şu nörolojiye gidicem lütfen bana da sans dileyin kötü bir seyim cikmasin nörolojiden cok korkuyorum( sonra da gidicem psikologa.
Hiç bir iey çıkmayacak görürsün. İçini ferah tut. Durumdan da haberdar et lütfen.
ya insallah oyledir dizimde güçsüzlük sertlik hissi var arada seyirmeler oluyorCanim korkma ayni seyleri bende yasadim o kaygi bozuklugu hipokondriyak yani halk arasinda hastalik hastaligi. Bu durumlarda nerene kafayi takarsan orda ciddi belirtiler olusuyor. Bende ayni belirtileri yasayip mr cektirmistim ve nerdeyse ms teshiside koyacaklardi is bilmeyen bi doktor yüzünden. Yine doktora git ihmal etme tabi ama buyuk ihtimal bu dedigim durumdan seninkide rahat ol hicbiseyin yoktur. Sdnide cok iyi anliyorum su an herkws beni rahatlatmaya calisirdi ama ben dinlemezdim bile iyi bi psikolov bul ancam oyle çözersin
Canım ağlayarak olmaz bu işler. Ayağımda uyuşma var diye doktora gittim 2 ay önce omuriliğimde tümör çıktı ve çok büyümüş ve 6 aya %100 felç olacakmışım.tabi ben şok.hemen ameliyatla temizlendi ve rabbime şükürler olsun ki şimdi çok iyiyim. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Ama senin yaptığın gibi bekleseymişim ... işte onu düşünmek bile istemiyorumArkadaslar 20 yasindayim,bu sene cok zor bir sene gecirdim okul sorunlarim vardi anneannem kötü bir hastalık gecirdi onun ameliyatı hastane falan derken ben de cok yıprandim.Zaten ben de olan bir kaygı sorunu vardi o daha da artti.En ufacik bir belirtimde doktorlara gidip bir sürü tahlil yaptirdim ve bir sey cikmadi ama bu sefer durum farkli.İlk boyun agrisiyla basladi sonra basa yayıldı.Sonra yüzümde uyuşma gibi bir his olustu daha cok orda bir sey varmıs gibi ve geziyormus gibi.Simdi de o taraftaki bacagımda oluyor o his.Ve yürürken arada farkettim ki bükülüyor dizim sonra ben düzeltiyorum su an da o dizimde sertlik hissediyorum.En basta sırf bas agrim oldugu zamanlarda doktora gitmistim doktor stres bas agrisi ve migren olabilir demisti ve emar istemisti ama emara giremiyorum diye yaptiramadim.Simdi bas agrim gecti neredeyse nadiren oluyor.Ama ben ms miyim veya tümör mü var diye icim icimi yiyor.Doktora gittigimde bana kötü bir sonuc söyleyecek diye sürekli agliyorum ve cok korkuyorum sürekli erteliyorum.Cok kötüyüm
Sizin sürekli mi uyuşuyordu yoksa ara ara mi?Canım ağlayarak olmaz bu işler. Ayağımda uyuşma var diye doktora gittim 2 ay önce omuriliğimde tümör çıktı ve çok büyümüş ve 6 aya %100 felç olacakmışım.tabi ben şok.hemen ameliyatla temizlendi ve rabbime şükürler olsun ki şimdi çok iyiyim. Allah beni çocuklarıma bağışladı. Ama senin yaptığın gibi bekleseymişim ... işte onu düşünmek bile istemiyorum
Ara sıra sanki tüy gezdiyorlar gibi.bazen yüzümde bazen omzumda bazen bacağımdaSizin sürekli mi uyuşuyordu yoksa ara ara mi?
Benim de oyle oluyor.Gidicem persembe insallah kötü bir sey cikmazAra sıra sanki tüy gezdiyorlar gibi.bazen yüzümde bazen omzumda bazen bacağımda
Kötü çıkacak diye birşey yok ama tedbirli olmakta fayda var. Bu arada tümör normal Mr da çıkmıyor. Extra ilaçlı Mr yaptırılırsa çıkarBenim de oyle oluyor.Gidicem persembe insallah kötü bir sey cikmaz(((
[QUOTE="Voguelent, post: 47487590, ben zaten en ufak belirtimde sürekli doktora giden biriyim.En son daha iki hafta öncesinde dahiliyede bazı kan tahlillerimi yaptirdim temiz cikti.Bunu da ertelememin bir nedeni kötü bir şey çıkma korkusu arti emar korkum ki cok uzun zamandirda olmuyor max bir ay falan elbette ki gidecegim buraya care aramaya degil destek almak icin yazdim ayricaDoktor sonradan gittiğinde keşke erken teşhis edilseydi derse ne hissedeceksin ilerde
Anladim tesekkür ederim eger ki doktor isterse yaptiririm.Kötü çıkacak diye birşey yok ama tedbirli olmakta fayda var. Bu arada tümör normal Mr da çıkmıyor. Extra ilaçlı Mr yaptırılırsa çıkar
,
[QUOTE="Voguelent, post: 47487590, ben zaten en ufak belirtimde sürekli doktora giden biriyim.En son daha iki hafta öncesinde dahiliyede bazı kan tahlillerimi yaptirdim temiz cikti.Bunu da ertelememin bir nedeni kötü bir şey çıkma korkusu arti emar korkum ki cok uzun zamandirda olmuyor max bir ay falan elbette ki gidecegim buraya care aramaya degil destek almak icin yazdim ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?