Çok korkuyorum yarın ameliyata gireceğim

Kafanızda sevdiğiniz enerjisi yüksek bir şarkı belirleyin ve hastaneye girdiğiniz andan itibaren o çalsın kafanızda :) inanın ben de her gün burayı okuyup ben bugün oldum bitti yazanlara keşke benim de bitmiş olsaydı diye streslenen biriydim. Rahat olmaya çalışın ve kafanızı başka şeylerle meşgul edin :)
Ayy bende rahatlarım o şekilde inşallah çok sağoljn 😊

Sız amelıyat oldunuz mu pekı? Dayak yemıs gıbı cok zor dıyorsunuz ? 2 kez oldum arkadaslara fotoğraf da gonderdım morluk yok agrı yok acı yok sız 3-5 mor gözlerle dolu fotoğraf gorup ay yazık cok acıyordur degmez mı dıye mı dusunuyorsunuz? O kadar morluk olsa da dayak yeme morlugu olmadıgı ıcın zerre acı olmuyor
Yaa ben cevap vermedim geri dönüşü olmayan bir durum varken bu kadar korkutmak niye

Boşverın sız güzel düşünün guzel olsun ;) hatta yarın saat 12 gıbı buraya heyoooo kızlar ameliyatım bıttı yazacak ama bıraz mızmızlanacaksınız ;) dualarım sızınle gonlunuzce kolaylıkla saglıcakla mutlulukla olsun;)

Sız amelıyat oldunuz mu pekı? Dayak yemıs gıbı cok zor dıyorsunuz ? 2 kez oldum arkadaslara fotoğraf da gonderdım morluk yok agrı yok acı yok sız 3-5 mor gözlerle dolu fotoğraf gorup ay yazık cok acıyordur degmez mı dıye mı dusunuyorsunuz? O kadar morluk olsa da dayak yeme morlugu olmadıgı ıcın zerre acı olmuyor
Sana ben oluyor bacım ya evet oldum demekki doktor farkı ben öleceksin demedim vazgeçse demedim zor dedim sizdeki bu insanları kırma düşüncesi artık sıktı

Boşverın sız güzel düşünün guzel olsun :KK66: hatta yarın saat 12 gıbı buraya heyoooo kızlar ameliyatım bıttı yazacak ama bıraz mızmızlanacaksınız :KK66: dualarım sızınle gonlunuzce kolaylıkla saglıcakla mutlulukla olsun:KK66:
Yaa siz beni çok motive ediyorsunuz, sağolun varolun. Yarın görüşmek üzere

Sana ben oluyor bacım ya evet oldum demekki doktor farkı ben öleceksin demedim vazgeçse demedim zor dedim sizdeki bu insanları kırma düşüncesi artık sıktı
Ben açıkcası siz onu yazınca ürktüm her ne kadar zorluklarını bilsem de artık geri dönüşü olmayan bir yola girdim. Destek olmanızı talep ettim. Önemli değil yine de sağolun. Siz olduysanız da geçmiş olsun. Şimdilik yeterince korkuyorum ama iki hafta sonra iyi şeyler olur umarım. İyi akşamlar

Ben sızın burun amelıyatı oldugunuza ınanmıyorum bır tane bu konu ıle ılgılı konu baslıklarına yorum yapmamıssınız 300 küsür mesajınız var nedense bı burun ıle ılgılı bı buraya muhalefet olmak moral bozmak yazmak ıcın yazmıssınız..burun amelıyatı olan kişiler bu sıtedekı konu baslıklarına yorum yagdırırken sız evet burun ameliyatı oldum dıyıp bı kere olsun burun ıle ılgılı konu açma yorum yapma olmamış yorumlarınız genellıkle kaba bacımlı leee leee seklınde hoş olmayan bır üslup içinde..ıyı aksamlar sıze

Ben sızın burun amelıyatı oldugunuza ınanmıyorum bır tane bu konu ıle ılgılı konu baslıklarına yorum yapmamıssınız 300 küsür mesajınız var nedense bı burun ıle ılgılı bı buraya muhalefet olmak moral bozmak yazmak ıcın yazmıssınız..burun amelıyatı olan kişiler bu sıtedekı konu baslıklarına yorum yagdırırken sız evet burun ameliyatı oldum dıyıp bı kere olsun burun ıle ılgılı konu açma yorum yapma olmamış yorumlarınız genellıkle kaba bacımlı leee leee seklınde hoş olmayan bır üslup içinde..ıyı aksamlar sıze
Sonuna kadar katılıyorum. Ben de şimdi baktım. Bir insanın moralini bozmak bu üslup ile konuşmak ne kadar kolay. Teşekkür ediyorum desteğiniz için. Keşke insanlar daha anlayışlı olabilseler

Nasıl dayanacaksın burun amelıyatı cok zor allah kolaylık versın cumlesı bır rinoplastı olmus bırının kullanacagı bır cumle degıldır bu ancak olmayıp mor gözlerı gorup ay nasıl oluyorlar cok korkunc yorumu yapanların bılmeyenlerın yorumu dıyorum ve çok da onemsememek gerek böyle tipleri ;) sıze rahat bır ameliyat gecırmenızı dılıyorum guzel haberlerınızı beklıyorum:)

Çok sevindim cesareti toplayıp ameliyat olmanıza çok güzel olcak eminim, hiç pişmanlık yaşamamanız dileğiyle , güzel haberleriniz bekliyoruz.

Umarım ameliyatınız güzel geçmiştir.
Burnunuz dilediğiniz gibi rahat nefes alabileceğiniz, yüzünüze yakışır, hoş bir haldedir.
Şifa olsun, geçmiş olsun. 🙏🏻👼🏻
Bence zor günü atlattınız. Bundan sonra ki süreç sabır.. 🤍

Umarım ameliyatınız güzel geçmiştir.
Burnunuz dilediğiniz gibi rahat nefes alabileceğiniz, yüzünüze yakışır, hoş bir haldedir.
Şifa olsun, geçmiş olsun. 🙏🏻👼🏻
Bence zor günü atlattınız. Bundan sonra ki süreç sabır.. 🤍
Merhaba geçmiş olsun kime oldunuz acaba
Kızlar çıktım ameliyattan 1 gibi bir tarafım tamamen tıkalıydı mecburi bir ameliyattı girmişken kemeri de düzeltin dedim ama umarım iyi olur her şey. Çok teşekkür ediyorum

Umarım ameliyatın iyi geçmiştir, bugün pek bir şey hissetmezsin yarından itibaren şişme ve morarma başlıyor 3. gün ise şişlikler ve morarmalar zirve yapıyor ama sakın korkma nasıl hızla o hale geliyorsa morluk ve şişliklerin geçmesi de bi o kadar hızla oluyor. Ben Allahım ben naptım nasıl geçecek bu surat demiştim üçüncü gün ama altıncı güne hiçbir şeyim kalmamıştı 🥳 Ağrı sızı hiçbir şekilde olmuyor zaten bugün neyse sonrali günler de öyle küçük bi soğuk algınlığı geçirmiş gibi hissettiriyor bence sadece umarım güzel bir sonuçla karşılaşırsın 🌸

Back
X