- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Golden di galiba onlara baksaniz yani illa süs köpeği almanıza gerek yok ki bence benim tüylü hayvana alerjim var evde bakamam yasak ama eğer olmasaydı haski yavrusu alıp yetiştirmek isterdim :)Ama cok pahali sus kopekleri bi kac yil once sormustuk yegenimle
Benim eşim de öyle Hayvanın senle işi yok sen ona bakma deyip duruyorOnlar bizim yerimizde olsalar anlardilar bizi esim.cok kiziyo bana dioki " sanki kopek seni bekliyo aman karpuz gecsede bende saldirsam" dio dalga gecip kiziyor yav hic halden anlamiyolar
Golden di galiba onlara baksaniz yani illa süs köpeği almanıza gerek yok ki bence benim tüylü hayvana alerjim var evde bakamam yasak ama eğer olmasaydı haski yavrusu alıp yetiştirmek isterdim :)
Esininde korktugu bisi yokmu sende onu korkutsan belki anlar seni :)Benim eşim de öyle Hayvanın senle işi yok sen ona bakma deyip duruyor
Onun korkuları yoktur pek benim bir de aşırı mesela sadece köpek değil kedi fobimde var ve asamıyorum doktora git diyor daha önce gittim ama bi işe yaramadıEsininde korktugu bisi yokmu sende onu korkutsan belki anlar seni :)
Cok zor bi durum anliyom seni caresiziz.kim isterki hayvanlardan korkmayiOnun korkuları yoktur pek benim bir de aşırı mesela sadece köpek değil kedi fobimde var ve asamıyorum doktora git diyor daha önce gittim ama bi işe yaramadı
Şahsen hiç istediğim bir durun değilCok zor bi durum anliyom seni caresiziz.kim isterki hayvanlardan korkmayi
Aynen benimde insallah atlatiriz bu durumu sıkma caniniŞahsen hiç istediğim bir durun değil
Sağol canım İnşallan geçerAynen benimde insallah atlatiriz bu durumu sıkma canini
Köpek dediginiz en fazla hirlar, hadi yas catlasin isirir, ben asıl insanlardan korkuyorum... Kış geliyor yine karanlikta gidip gelecegiz işe, ıssız yolda falan karsimdan birileri gelince tasikardi geciriyorum, o yuzden evden cikar cikmaz duraga kadar buldugum kopegi pesime takiyorum, etrafimdalarken kendimi guvende hissediyorum. Onlar yokken anksiyetem aziyor, metro istasyonlarinda mesela biri arkadan raylara itecek diye odum kopuyor....
Aboo kalpten giderdim ben Allah'tan saldirmamislar sizeBir keresinde arkadaşımla parkta oturuyordum.. bir müddet sonra arkadaşım arkasında baktı.. tabi ben fark etmedim.. dedi ki 'sana birşey söyleyecem panik yapma' dedi.. ciddi ciddi 'n'oldu' dedim.. 'sakın korkup bağırma arkamızda köpek var' dedi.. yavaşça döndüm baktım.. bir değil 5 6 tane büyük büyük köpek.. Allahım...'sakın ol, yavaş yavaş kalk dedi.. ' neyseki öyle fazla korkum yok ama şok oldum.. usul usul uzaklaşmaya çalıştık.. bir şey yapmadılar ama biranda olunca korktum... arkadaşın da bu sakinliği şaşırttı beni..
Saka yapiyosun eline yilan aliyonmi gercektenBen yılan alirim elime ata binerim ama köpekten bende aşırı korkuyorum kizlar öyle böyle değilbenimkide hep der hee seni bekliyorlar ısıracaklar diye cok dalga gecer. Nisanlim tanımadığı kangala doğru koştu sevdi. Benim kalbim duracakti. Sey varmış ya bu kopek düdükleri oluyorya onlardan alin aksamlari cok oluyo sokaklarda
Evet fotolarım varSaka yapiyosun eline yilan aliyonmi gercekten
köpeksavar diye bi uygulama var ses köpekleri rahatsız ediyo google play den indirebilirsiniz ücretsiz hem ben denedim köpekler uzaklaşıyo. ilk baş yaklaşırsa ya da hareketsiz kalırsa korkmayın bazen de yaklaşmak gerekiyo köpeğe sesi duysun diyr sonra kendi gidiyoIyi aksamlar kk
Evet kopekten cok korkuruyorum 13.14 yaslarina kadarda boyle bi korkum yoktu takii sokaktan gecerken kopegin uzerime dogru kostugunu gorene kadar.o an sok gecirdim ellerimle gozlerimi kapatip bna saldirmasini bekledim biraz gecince parmaklarimi aralayip kopegin durdugunu sonra geri gittini gordum .annemin evine tek basima gelemiyorum cunku burda cok kopek var korkuyorum gerci tek basima olmasamda kopegi gordugum an kalbime carpinti giriyor tir tir titriyorum.esim annem hep bana kiziyolar bu yuzden "bunca insan yoldan geciyo kopek onlara saldirmiyo sanami saldircak" diolar.haklilarda ama elimde degil bu kopek korkusu yuzunden butun hayvanlardan abartisiz soyluyorum kucucuk kelebekten bile korkar oldum sanki surekli bana zarar verecekler gibi hissediyorum.kopek gordugumdr yolumu degistirdigim oluyo.bu durum hem benim hemdr ailemin canini cok sıkıyor ben bu korkuyu nasil yenicem aranizda kopek besleyende vardir eminim nasil onlara korkusuzca dokunabiliyosunuz.bana bi cozum yolu gosterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?