Çok korkuyorum

Ama cok pahali sus kopekleri bi kac yil once sormustuk yegenimle
Golden di galiba onlara baksaniz yani illa süs köpeği almanıza gerek yok ki bence benim tüylü hayvana alerjim var evde bakamam yasak ama eğer olmasaydı haski yavrusu alıp yetiştirmek isterdim :)

Golden di galiba onlara baksaniz yani illa süs köpeği almanıza gerek yok ki bence benim tüylü hayvana alerjim var evde bakamam yasak ama eğer olmasaydı haski yavrusu alıp yetiştirmek isterdim :)

Sua kopegi gozume cok tatli geliyo ya oyuzden olsa onlardan isterdim :) biara sokakta sus kopegi gordum belli sahipsizdi ama almadim.

Köpek dediginiz en fazla hirlar, hadi yas catlasin isirir, ben asıl insanlardan korkuyorum... Kış geliyor yine karanlikta gidip gelecegiz işe, ıssız yolda falan karsimdan birileri gelince tasikardi geciriyorum, o yuzden evden cikar cikmaz duraga kadar buldugum kopegi pesime takiyorum, etrafimdalarken kendimi guvende hissediyorum. Onlar yokken anksiyetem aziyor, metro istasyonlarinda mesela biri arkadan raylara itecek diye odum kopuyor....

Haklisin ama elimizde degilki napalim bn boyle olmayi gercektn istemezdm

Bir keresinde arkadaşımla parkta oturuyordum.. bir müddet sonra arkadaşım arkasında baktı.. tabi ben fark etmedim.. dedi ki 'sana birşey söyleyecem panik yapma' dedi.. ciddi ciddi 'n'oldu' dedim.. 'sakın korkup bağırma arkamızda köpek var' dedi.. yavaşça döndüm baktım.. bir değil 5 6 tane büyük büyük köpek.. Allahım...'sakın ol, yavaş yavaş kalk dedi.. ' neyseki öyle fazla korkum yok ama şok oldum.. usul usul uzaklaşmaya çalıştık.. bir şey yapmadılar ama biranda olunca korktum... arkadaşın da bu sakinliği şaşırttı beni..

Aboo kalpten giderdim ben Allah'tan saldirmamislar size

Ben yılan alirim elime ata binerim ama köpekten bende aşırı korkuyorum kizlar öyle böyle değil benimkide hep der hee seni bekliyorlar ısıracaklar diye cok dalga gecer. Nisanlim tanımadığı kangala doğru koştu sevdi. Benim kalbim duracakti. Sey varmış ya bu kopek düdükleri oluyorya onlardan alin aksamlari cok oluyo sokaklarda

Saka yapiyosun eline yilan aliyonmi gercekten

Yahu kızım kendini böyle şeylerle korkutma
Dünyanın en masum canlısı kedi, köpekler
Sen insan gördüğünde koş bence en büyük zarar insandan insana geliyor
Neyin kafası bu
Kelebekten böcekten yarın sinek derken doğadan kopuk pısırık bir şeye dönersin

bunca insan yoldan geciyo kopek onlara saldirmiyo sanami saldircak -
şu cümleyi her gün bana da yakınlarım ailem ve arkadaşlarım kuruyor. o kadar çok sıkıldım ki kimse anlayamaz o anki psikolojiyi. evimizin önünde de birçok köpek var, koşuyor ve havlıyorlar. her gün bu stresi korkuyu vs yi yaşıyorum. karşıma köpek çıkma ihtimaline karşı gideceğim yolu uzatıyorum, çıkarsa değiştiriyorum, insansız sokaklarda yürüyemiyorum. Bazen bir manzara resmine bakarken orada başıboş yabani köpekler vardır asla gidemem diyerek bakıyorum küçükken beni de köpek kovalamıştı. zor gerçekten bi çözümü varsa bana da söyleyin:)

şunu da eklemek istiyorum sokak köpekleri zararsız hayvanlar değil. özellikle çete halinde gezen köpekler. biraz araştırırsanız ne kadar çok insanın sokak köpekleri saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini görürsünüz. zararsız değiller. aman canım hayvandan ne korkuyon insandan kork diyenlere hayret ediyorum gerçekten. değişik bi bakış açısı. bu hayvanların hem bizim iyiliğimiz hem de kendi iyilikleri için barınak gibi yerlerde bakılması gerekiyor. tabii bi yere tıksınlar demek değil bu. barınak imkanları genişletilmeli, hayvanlar kontrol altında tutulmalı demek istiyorum.

hayvansever geçinen insanlar sokaklar sokak köpeklerinin doğal yaşam alanı tabii ki de yaşayacak diyorlar. aynı insanlar evlerinde kedi köpek besleyip, özellikle kedi besleyenler için konuşuyorum, hayvanları dışarı çıkarmıyor ve söyledikleri doğal ortamlarından kopartıyorlar. ha bir de kısırlaştırma olayı var tabii.

çok uzun olmuş okumaz sanırım kimse ama yazmak istedim

köpeksavar diye bi uygulama var ses köpekleri rahatsız ediyo google play den indirebilirsiniz ücretsiz hem ben denedim köpekler uzaklaşıyo. ilk baş yaklaşırsa ya da hareketsiz kalırsa korkmayın bazen de yaklaşmak gerekiyo köpeğe sesi duysun diyr sonra kendi gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…