- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
canım doktora gideceksinIyi aksamlar kk
Evet kopekten cok korkuruyorum 13.14 yaslarina kadarda boyle bi korkum yoktu takii sokaktan gecerken kopegin uzerime dogru kostugunu gorene kadar.o an sok gecirdim ellerimle gozlerimi kapatip bna saldirmasini bekledim biraz gecince parmaklarimi aralayip kopegin durdugunu sonra geri gittini gordum .annemin evine tek basima gelemiyorum cunku burda cok kopek var korkuyorum gerci tek basima olmasamda kopegi gordugum an kalbime carpinti giriyor tir tir titriyorum.esim annem hep bana kiziyolar bu yuzden "bunca insan yoldan geciyo kopek onlara saldirmiyo sanami saldircak" diolar.haklilarda ama elimde degil bu kopek korkusu yuzunden butun hayvanlardan abartisiz soyluyorum kucucuk kelebekten bile korkar oldum sanki surekli bana zarar verecekler gibi hissediyorum.kopek gordugumdr yolumu degistirdigim oluyo.bu durum hem benim hemdr ailemin canini cok sıkıyor ben bu korkuyu nasil yenicem aranizda kopek besleyende vardir eminim nasil onlara korkusuzca dokunabiliyosunuz.bana bi cozum yolu gosterin.
Vala helalEvet fotolarım varboynumda yilanlar. Kafamda papağanlar falan ama köpeğe sıra gelince geberiyorum korkudan
Coktan o hale geldimki ertesi gun kelebegi tokAtlarkn gordum kendimi sozde kndimden uzaklatirmaya calisiyorimYahu kızım kendini böyle şeylerle korkutma
Dünyanın en masum canlısı kedi, köpekler
Sen insan gördüğünde koş bence en büyük zarar insandan insana geliyor
Neyin kafası bu
Kelebekten böcekten yarın sinek derken doğadan kopuk pısırık bir şeye dönersin
O kopege ses gitsin die yaklasirsam bn kalpten giderim:) ama yinede bkicm :)köpeksavar diye bi uygulama var ses köpekleri rahatsız ediyo google play den indirebilirsiniz ücretsiz hem ben denedim köpekler uzaklaşıyo. ilk baş yaklaşırsa ya da hareketsiz kalırsa korkmayın bazen de yaklaşmak gerekiyo köpeğe sesi duysun diyr sonra kendi gidiyo
canım doktora gideceksin
Kendimi gördüm resmen. Birkac ay önce köpek kovalamisti :))mahalle kalabalikti yaz aksami hem rezil oldum hem de iyi ki kalabalikti kopegi kovdular gercekten o korkuyu suan bile yasiyorum. O gunden sonra korkum artti. Korkma diyenlere de sinirleniyorum kopek bu garantisi var mi :))bizim mahallede suru halinde geziyorlar genelde :) kabus
kız o kadar yaklaşma çok yakın değil ama telefonun çok sesi çıkmıyo ya trafik sesi falan o bakımdanO kopege ses gitsin die yaklasirsam bn kalpten giderim:) ama yinede bkicm :)
kız o kadar yaklaşma çok yakın değil ama telefonun çok sesi çıkmıyo ya trafik sesi falan o bakımdan
Bende bazi köpeklerden korkuyorum. Hele türkiyedekilerden, hepsinden korkuyorum. Yanimizdan gecince hemen diger tarafa kaciyorum. Esim" kacma, öyle yaparsan korktugunu anlar daha cok saldirir." diyor ama ne fayda. Sanki ben bilmiyor muyum ama elimde degil iste..
Beni isirsaydi tam kalpten giderdim yeminln :)))Bende de var bu korkumu artık neyse fobim yani,
Gördügüm yerde yolumu degiştiriyorum.
Beni küçükken ısırmıştı o yüzden sen yine iyi atlatmışsın
Çocukluğumda saldırıya uğradığımdan mütevellit ben de çok korkardım.Öyle böyle değil ama.Yolda yanımdan köpek geçti diye tanımadığım adamın kucağına atlamışlığım,dışarda köpek var diye bir buçuk saat bankamatikte kapalı kalmışlığım var
Kızım doğduktan sonra o kadar çok kedi köpek düşkünüydü ki,mecburen yendim korkumu.İçimde bütün kanımın ayaklarımdan toprağa çekildiğini hissederdim başlarda.Zamanla ufak adımlarla geçti hepsi.
Şimdi mi?Dört tane köpeğimiz var.Ölüyorum onlar için.Sokak köpekleri için arabamda mama taşıyorum.Gördüğüm yerde besleyip seviyorum.Üç beş tanesiyle güreşmişliğim bile var.Bildiğin sarılıyoruz artık yani
Demem o ki,aşılmaz bir durum değil bu.Ben aşıp bu hale geldiysem sen de aşarsın.Sarılma aşamasına geçmesen de olurMinik minik adımlarla ilerle.
sokaktaki her köpek saldırgan değil diyemeyiz elbet ancak korktun mu daha çok üzerine geliyorlar. yazlıkta sahilde baktım köpek üzerime geliyor havlıyor normalde kaçmam ama korktum bundan korktukça denize girdim dizime kadar meğerse oyun yapıyormuş ev köpeğiymiş ancak denizden yürümeye devam edince gitti köpek de. orada oturan iki amca ile bir teyze de tebrik ederiz soğukkanlı davrandın kaçmadın denize girdin diyor birde bana sor amca ömrümden ömür gitti dedim içimden
Köpekten değil insanlardan kork sen, kuduz olmayan köpek ısırmaz. Korkulacak hayvan var korkulmayacak hayvan var kedi köpekten korkanları hiç anlamıyorum git bi barınağa sev onları yenersin bu korkunu.
Iyi aksamlar kk
Evet kopekten cok korkuruyorum 13.14 yaslarina kadarda boyle bi korkum yoktu takii sokaktan gecerken kopegin uzerime dogru kostugunu gorene kadar.o an sok gecirdim ellerimle gozlerimi kapatip bna saldirmasini bekledim biraz gecince parmaklarimi aralayip kopegin durdugunu sonra geri gittini gordum .annemin evine tek basima gelemiyorum cunku burda cok kopek var korkuyorum gerci tek basima olmasamda kopegi gordugum an kalbime carpinti giriyor tir tir titriyorum.esim annem hep bana kiziyolar bu yuzden "bunca insan yoldan geciyo kopek onlara saldirmiyo sanami saldircak" diolar.haklilarda ama elimde degil bu kopek korkusu yuzunden butun hayvanlardan abartisiz soyluyorum kucucuk kelebekten bile korkar oldum sanki surekli bana zarar verecekler gibi hissediyorum.kopek gordugumdr yolumu degistirdigim oluyo.bu durum hem benim hemdr ailemin canini cok sıkıyor ben bu korkuyu nasil yenicem aranizda kopek besleyende vardir eminim nasil onlara korkusuzca dokunabiliyosunuz.bana bi cozum yolu gosterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?