- 12 Temmuz 2006
- 58.906
- 225.047
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Sizin gibi gençleri kandırmaması için böyle kötü niyetli insanların savcılığa bildirilmesi lazım, sizin canınızı yakmış başka yaşıtlarınızın canını yakmasın.O zaman ulaşmayın kimseye benim adım çıkıcaksa İstemiyorum benim adım ortaya çıkacaksa ben nötr buraya yazdım o zaman. Benim arkamda kimse durmaz bir babam var zaten.
Annenin tepkisi nasıl oldu peki?Anneme anlattım
Bir iki resimde vardı resmimBabam cami hocası kısmını okuyunca bir an istemsizce güldüm, herşey ne kadar da ilginç...
Diyelimki bu anlattıkların tamamen doğru safmısın sen yüzünü ne diye çekiyorsun? Hadi çektin diyelim resimi atarken ne diye kırpmadın??
Göz göre göre yapmışsın sen, şimdi korkuyor olman çok normal...
Akılsız başının cezasını çekiyorsun...
şaşırdı. Yüz yüze konuşmuştuk yazın buluştuğumuzda. Dövmedi zaten öyle biri değil baskıcı değildir bana karşıAnnenin tepkisi nasıl oldu peki?
Peki demedimi gidip sikayet edelim diyeBir iki resimde vardı resmim
şaşırdı. Yüz yüze konuşmuştuk yazın buluştuğumuzda. Dövmedi zaten öyle biri değil baskıcı değildir bana karşı
dedi ben istemedim. Zorladım kimseye söyleme diyePeki demedimi gidip sikayet edelim diye
Keske etseydin sikayetdedi ben istemedim. Zorladım kimseye söyleme diye
Sahte değil başka işim mi Yok okulum var yarın neden burayla uprŞıyım? Gerçek çünkü yaşadım. Ben neden güveneyim mesela buradakılere? Bende şüphe duyuyorum diyorum içimden acaba buraya üye mi o şahıslar acaba burda tanıdıkları var mı? Acaba babam duyar mı siz onları şikayet ettiğinizde acaba benim resimlerm ortaya çıkıcak mi ? Gibi gibi ben buraya paylaştım ne oldu hiçbirşey paylaşırlarsa resmî yine paylaşacaklar benim kaarım yok hiç bir türlü her an aklımda korkular arka sırada erkekler gülüyor acaba beni gördüler mi kızlar neden bana şaşkın bakıyor acaba duydular mı vs vs korkuyorum ve hiç çarem yok
Sen şu an neden korkuyorsun? Şu an için bir tehdit var mı?Bir iki resimde vardı resmim
şaşırdı. Yüz yüze konuşmuştuk yazın buluştuğumuzda. Dövmedi zaten öyle biri değil baskıcı değildir bana karşı
Dur dur sakin ol. Keske diyip durma lutfen korkma tecavuze ugrasaydin nolacakti allah korusun. Bununla kurtulduguna dua etmelisin. Belki hic cikmaz ismin ne biliyorsunBu işte benim adım illa çıkıcak mi? İlla kolu komşu taaa annemin memleketi ve babam duyacak yani? Yaşamamın anlamı ne o zaman babam beni sokağa atar insan içine nasıl çıkıcam kşeke Buraya yazmasaydım ve o kişinin mailini vermesyedim hep keşkeler hiç doğru yaptığım bişey Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?