Çok korkuyorum

O zaman ulaşmayın kimseye benim adım çıkıcaksa İstemiyorum benim adım ortaya çıkacaksa ben nötr buraya yazdım o zaman. Benim arkamda kimse durmaz bir babam var zaten.
Sizin gibi gençleri kandırmaması için böyle kötü niyetli insanların savcılığa bildirilmesi lazım, sizin canınızı yakmış başka yaşıtlarınızın canını yakmasın.
Başka kızları böyle kötülüklerden korumak için bize yardımcı olmanız lazım.

Canım muhafazakar ailede büyümüşsün sen bilmiyor musun fal haramdır, ciddi ciddi fal bakan inanan şirke giriyordur vs. İşin dini boyutunu geçtim, çıplak vücuduna bakarak geleceği tahmin etme senin mantığına nasıl yattı? Ama 17 yaşındasın koca kızsın nasıl inandın? Ya senden para isteseler, yoksa fotoğrafını yayarız deseler napacaksın? Bence bu adilere korkudan yeter ki yaymasınlar diye gayet para da verirdin her şeyi de yapardın. O karısından ayrılmış sübyancı şerefsize zaten diyecek lafım yok onun amacı seninle yatmaktı.Ya buluştuğunuzda seni bayıltıp çıplak videoya falan çekseydi? Hem karısından boşandığı da ne malum? Hadi karısı da sana ulaşıp kocamla findirdeşiyorsun seni rezil edicem deseydi?Bunlar gayet olabilir ihtimaller, sen ne sanıyorsun nasıl kandın? Ben bile 7kat yabancı sana nasıl üzüldüm ve kızdım bilsen. Lütfen aklını başına al, olayın üzerini ört. Allah'a bol bol tövbe et gerekirse yalvar yakar. Zaten bazı üyeler bu sapıkları polise verecekmiş. Bir daha sakın ama sakın bu hataya düşme. Derslerine çalış üniversite kazanmaya bak koca herifleri bırak.

Bir iki resimde vardı resmim
Annenin tepkisi nasıl oldu peki?
şaşırdı. Yüz yüze konuşmuştuk yazın buluştuğumuzda. Dövmedi zaten öyle biri değil baskıcı değildir bana karşı

Konuyu annene açmışsın, muhtemelen kapatacaksınız anne kız. Ama bu tipler sen gibileri istismar etmeye devam edecek. Senin adını geçirmeden, okul dedikodusu gibi sallama iki isimle, liseden arkadaşlar dediğinde zaten bu tipler atlıyor. İlgileneceğim demiş arkadaş, verdin mi gmailini adamın? Bırak ifşa edilsin bu sapıklar, senin adın dahi geçmez. Sosyal medyada kaç kişiyi, bizzat 13 yaşındaki kızların anneleri ifşa ederek yakalattı. Biz de online şikayetçi oluruz gerekirse, bire bir savcılık ifade vb yapamam diyorsan.

Ne ilksin ne de son, bari susup oturmayalım çünkü bu herifler sessiz kaldıkça pisliklerine devam ediyor. Birini bile ayıklamak fark yaratır.

Bu işte benim adım illa çıkıcak mi? İlla kolu komşu taaa annemin memleketi ve babam duyacak yani? Yaşamamın anlamı ne o zaman babam beni sokağa atar insan içine nasıl çıkıcam kşeke Buraya yazmasaydım ve o kişinin mailini vermesyedim hep keşkeler hiç doğru yaptığım bişey Yok

Yillardir cocuklarin internet kullanimi kontrol altinda tutulsun, medya okuryazarligi zorunlu ders olsun diye kendimizi paraliyoruz, niye, bu nedenle işte.

Adam sana ciplak resmini atsa anlayacagim da, 17 yasinda ne cesaretle falciyim diyen birine ciplak resim atarsin? Biz bile çocukken daha uyaniktik, haber programlarinda medyumlarin, falcilarin taciz/tecavuz haberleri yayinlanirdi, buyucu falan ayaklarindan korkardik, yeni nesil hic mi haber izlemez, hic mi gazete okumaz? Nasil bu kadar dunyaya yabanci buyuyor bu nesil benim aklim almiyor...

17 yasindaymissin, yasim senin yasinin 2 katindan fazla, buyuk sozu dinle, ne yap et bu insanlari sikayet et, ama etsen de etmesen de, ne olur oku, kendini gelistir, internette gecirdigin zamaninin 5 te 1 ini haber sitelerini okuyarak, yakin tarihi, guncel olaylari, ulke gundemini, siyaseti, ekonomiyi, hatta faydali bloglari takip ederek gecirsen boyle sacma sapan insanlara kanmazsin. Cogu kisi zekana hakaret etmis ama sorun zekada degil, seninki saf cehalet, bunu degistirmek de senin elinde, aptallik kader ama cehalet seçimdir, hele de bu devirde... elinin altindaki interneti fal pesinde degil, bilgi pesinde kullanirsan hayatini bambaska bir yone cevirirsin.

Dur dur sakin ol. Keske diyip durma lutfen korkma tecavuze ugrasaydin nolacakti allah korusun. Bununla kurtulduguna dua etmelisin. Belki hic cikmaz ismin ne biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…