- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Tamamdrdik
-
Abla bir el atsaniz cok kucukHanımlar,
üyelik fake veya değil, inceler gereken neyse yaparız ama çocukları azarlayıp yermek yerine tavsiye vermelisiniz, yaptığı yanlış ama bu çocukları yetiştirenler bizleriz, iğneyi kendinize çuvaldızı çocuklara batırın.
17 yaşında bir kız kanabilir, ben burada yaşını başını aldığı halde kanmış kadınlar okudum, insanız hiç mi gaflet anınıza denk geldiği olmadı?
Çocuğun diğer açtığı konulara da baktım şimdi, eğer yazdıkları doğruysa üstüne gidilmesin lütfen.Abla bir el atsaniz cok kucuk(
Yok ablam cok kucuk ben ilk inanmak istemedim ondan galiba ondanda ozur dilerim bunlar dogruysa umarim kotu birsey yapmaz bir dahaÇocuğun diğer açtığı konulara da baktım şimdi, eğer yazdıkları doğruysa üstüne gidilmesin lütfen.
Anne olarak yaşadıklarına üzüldüm şahsen, velev ki konu sahte dahi olsa kandırılan, istismar edilen çok çocuk var, diğerlerini bilemem lakin ben büyükleri olarak burada onlara tavsiye vermeyi, yol göstermeyi misyon edindim.
Anneme anlattım@Tamamdrdik çocuklar daima ailelerinin umrundadır. Kimse seni annen baban kadar sevemez. Bence babana söyle yada annene söyle. Hangisine daha çok güveniyorsan. Sen daha bir çocuksun ayıbın olmaz senin. Onlar dışında da kimseye güvenme canım.
Iyisin dimi canimAnneme anlattım
Sahte değil başka işim mi Yok okulum var yarın neden burayla uprŞıyım? Gerçek çünkü yaşadım. Ben neden güveneyim mesela buradakılere? Bende şüphe duyuyorum diyorum içimden acaba buraya üye mi o şahıslar acaba burda tanıdıkları var mı? Acaba babam duyar mı siz onları şikayet ettiğinizde acaba benim resimlerm ortaya çıkıcak mi ? Gibi gibi ben buraya paylaştım ne oldu hiçbirşey paylaşırlarsa resmî yine paylaşacaklar benim kaarım yok hiç bir türlü her an aklımda korkular arka sırada erkekler gülüyor acaba beni gördüler mi kızlar neden bana şaşkın bakıyor acaba duydular mı vs vs korkuyorum ve hiç çarem yokÇocuğun diğer açtığı konulara da baktım şimdi, eğer yazdıkları doğruysa üstüne gidilmesin lütfen.
Anne olarak yaşadıklarına üzüldüm şahsen, velev ki konu sahte dahi olsa kandırılan, istismar edilen çok çocuk var, diğerlerini bilemem lakin ben büyükleri olarak burada onlara tavsiye vermeyi, yol göstermeyi misyon edindim.
Kırılmadım. Bir daha kimseye güvenmem zaten. Teşekkür ederim Allah size bağışlasın inşallah çocuklarınızıIyisin dimi canim
Kizim yok ama ogullarim var
Lutfen bu hataya dusme bir daha cahillik etmissin
Kirdiysam ozur dilerim senden
Sahte değil başka işim mi Yok okulum var yarın neden burayla uprŞıyım? Gerçek çünkü yaşadım. Ben neden güveneyim mesela buradakılere? Bende şüphe duyuyorum diyorum içimden acaba buraya üye mi o şahıslar acaba burda tanıdıkları var mı? Acaba babam duyar mı siz onları şikayet ettiğinizde acaba benim resimlerm ortaya çıkıcak mi ? Gibi gibi ben buraya paylaştım ne oldu hiçbirşey paylaşırlarsa resmî yine paylaşacaklar benim kaarım yok hiç bir türlü her an aklımda korkular arka sırada erkekler gülüyor acaba beni gördüler mi kızlar neden bana şaşkın bakıyor acaba duydular mı vs vs korkuyorum ve hiç çarem yok
Amin canim sende meslegini eline almaya bak takilma bunlaraKırılmadım. Bir daha kimseye güvenmem zaten. Teşekkür ederim Allah size bağışlasın inşallah çocuklarınızı
Valla dua haklarimi böyle sacma salak bir sey icin harcayamam ben. Ayrica fal icin ciplak foto nedir ya :/
Bu ne demek allah askinaFalda ne kadar s...k olduğunu gördüler demek ki.
Çocuğun diğer açtığı konulara da baktım şimdi, eğer yazdıkları doğruysa üstüne gidilmesin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?