- 7 Mayıs 2015
- 543
- 944
- 33
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Ee yaptıysan demen gerekecekGidicem bir psikoloğa derdimi nasıl anlatıcım ki resim attım aklım Yok mu diyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee yaptıysan demen gerekecekGidicem bir psikoloğa derdimi nasıl anlatıcım ki resim attım aklım Yok mu diyim
Daha az mı dalga geçsek hatta hiç geçmesek mi?Ee yaptıysan demen gerekecek![]()
Gidicem bir psikoloğa derdimi nasıl anlatıcım ki resim attım aklım Yok mu diyim
Dalga geçmiyorum. Ayrıca evet söylemesi gerekecek.Daha az mı dalga geçsek hatta hiç geçmesek mi?
Ee yaptıysan demen gerekecek![]()
Daha az mı dalga geçsek hatta hiç geçmesek mi?
Korkak cesaretsiz bir insanım erkeklerin gözüne bile bakmıyorum uzun uzun. Beni ciddiye almıyor kimse gerçek hayatta. Bende inandım haksızım suçluyum biliyorum tertemizim demiyorumGit sikayet et eninde sonunda duyulacak zaten.
Aklin yokmu yavrum senin
Biz senin yasalarindayken erkeklerle nasil konusacagiz diye laf dusunurduk
Simdiki genclik ciplak fotoyu nette paylasiyo
Umarim gercek degilsindir
Duyulur mu gerçekten. İnternete atarlar mı resimeri? beni tehtid eden Yok resimini atarız internete diye. Ama atarlarmış bilmiyorum iki falcıya da dedim daha görüşmeyelim hatta kızdımGit sikayet et eninde sonunda duyulacak zaten.
Aklin yokmu yavrum senin
Biz senin yasalarindayken erkeklerle nasil konusacagiz diye laf dusunurduk
Simdiki genclik ciplak fotoyu nette paylasiyo
Umarim gercek degilsindir
Şikayet mi? Yaşım 17 velayet babamda adımı mı duyurayım? Benım susmam lazım dahaTroll müsün fake misin bilemem inşallah öylesindir eğer değilsen de
Kapalıları eleştiriyordum falan diye başlayıp dua edin lütfen ile biten cümle bende tiksinti yarattı.
Yapmışsınız bir hata madem,adamı şikayet edin ve daha da önemlisi yaşınıza uygun davranın tabi bunun için de psikolojik destek şart
Bakma yavrum oku meslegini eline alKorkak cesaretsiz bir insanım erkeklerin gözüne bile bakmıyorum uzun uzun. Beni ciddiye almıyor kimse gerçek hayatta. Bende inandım haksızım suçluyum biliyorum tertemizim demiyorum
Duyulur mu gerçekten. İnternete atarlar mı resimeri? beni tehtid eden Yok resimini atarız internete diye. Ama atarlarmı bilmiyorum iki falcıya da dedim daha görüşmeyelim hatta kızdım
Ya yapmam asla ben anladım herkesi niyetlerini bir daha yapmam asla diyorum zatenBakma yavrum oku meslegini eline al
Ilerde cookk erkek bulur bakarsin gozunun icine
Cahil degilsin okul okuyorsun
Aklini basina al boyle bir hata yapma bir daha
Engelle numaralarini bilmiyorum atarlarmi hic boyle birsey gorup duymadim rahatsiz ederlerse git poliseDuyulur mu gerçekten. İnternete atarlar mı resimeri? beni tehtid eden Yok resimini atarız internete diye. Ama atarlarmış bilmiyorum iki falcıya da dedim daha görüşmeyelim hatta kızdım
Şikayet mi? Yaşım 17 velayet babamda adımı mı duyurayım? Benım susmam lazım daha
Bulurlar beni zaten bende sadece sevdiğim insanın numarası var iki falcının yokBen seni karistirmadan sikayet edicem diyorum . Niye yanasmiyorsun.
Korkuyorum gmaili vardı bende ama korkuyorum bulaştıramam kendimi adım çıkar falan
Bulurlar beni zaten bende sadece sevdiğim insanın numarası var iki falcının yok