Çok korkuyorum..

portakalcicegikokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
38
10
3
31
Merhaba,
Bugün başıma çok kötü bir şey geldi.Çok pişmanım ve korkuyorum.Bir senedir yurtdışında yaşıyorum. Bugün bir markete girdim. Makyaj malzemesi bölümünde testerlar vardı ama ben tester olmayan bir göz kalemini alıp gözüme çektim. O sırada güvenlik koşarak geldi , bu tester değil kullanmak yasak ödemek zorundasın dedi. Ben de, tamam öderim dedim. Kasada öderken güvenlik gelip kasiyerden kopya fiş istedi. Ödeyip güvenliğin yanına gittim. Ben bunu ödedim, neden fiş aldınız dedim. Sorun yok, bu fişi saklamak zorundayız dedi. Nakitle ödemiştim bu arada.

Aynı marketten 7 ay önce meyve bölümünde 3 tane erik yemiştim. Biliyorum çok ayıp bir şey yaptığım ama o an param yoktu yada hatırlamıyorum.
Yurtdısında kurallar çok katı olduğu için, şuan gerçekten çok korkuyorum. Polıs kapıma gelır mı bilmiyorum...

Zaten cok mutsuzum, buraya alisamadim, ama turkiyeye donme ihtimalim yok, esim burda kalmak zorunda, dilini bilmiyorum, oturma iznimi yenilemeye gittigimde bile polisler kopek gibi davraniyor, yapayalnizim

Son düzenleme:
bilmiyorum, daha once asiri birsey yapmadim, bu calmak sayilir mi bilmiyorum is yerinde bedava caylar vardi bir iki parket alip evime goturmustum
Hmm valla bilemedim. Konudaki ince cizgi asiri yapmak mi yoksa en kucugu de sayiliyor mu anca uzman birisi yardimci olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…