- 23 Temmuz 2018
- 38
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi portakalcicegikokusu
-
Bir rahatsizliginiz mi var? Surekli bir seyler alma geregi mi duyuyorsunuz acaba? Terapiye basvursaniz?
haklisiniz, onun testar olup olmadigina bakmadim, bu kadarcik sey icin oraya guvenlik gelicegini dusunmedim3 erikten polis falan gelmez de
Şu saçmalıkları neden yapıyorsunuz anlamadım
1 Euroluk kalem için rezil olmuşsunuz değer mi?
Anliyorum,bu da bir sorun sizin icin sonucta. Bakin bebek bekliyorsunuz,ileride sorun yasamamak icin simdiden tedavi olmalisiniz benceBipolar hastasiyim. calma hastaligim yok ama acgozluluyum galiba
bilmiyorum, daha once asiri birsey yapmadim, bu calmak sayilir mi bilmiyorum is yerinde bedava caylar vardi bir iki parket alip evime goturmustumAnliyorum,bu da bir sorun sizin icin sonucta. Bakin bebek bekliyorsunuz,ileride sorun yasamamak icin simdiden tedavi olmalisiniz bence
bence tedavi olun.hani kendimden bahsetmek abes olacakta yoldaki ağaçtan bile meyve koparıp yiyemem.tester olmadigini bile bile kullanmak bence sorun.erik içind e kimse kapına gelmez
Hmm valla bilemedim. Konudaki ince cizgi asiri yapmak mi yoksa en kucugu de sayiliyor mu anca uzman birisi yardimci olabilir bence.bilmiyorum, daha once asiri birsey yapmadim, bu calmak sayilir mi bilmiyorum is yerinde bedava caylar vardi bir iki parket alip evime goturmustum
psikologa gidip ona anlatacaksiniz.tabi devam ederim böyle şeylere diyorsanız.yok bu bana ders oldu bi daha yapmam diyorsanız unutun gitsin.sizi nereden bulacak polisler erik yediniz diyenasil olucagimi bilmiyorum, boyle biseyi kimseye anlatamam
neden garip aciklar misiniz, psikolojik olarak depresyon hastasiyim, sorunum varsa baska bir gozden gormek istiyorumÇok garip hastalık gibi , yada bilinç altında bişey var
Bana garip gelen bünün altındaki neden ? Bişeylere bedavadan sahip olma isteği mi , yoksa açgözlülük mü ediyorsunuz , yanlış anlamayın asla yadırgamıyorumneden garip aciklar misiniz
Inanin bilmiyorum,daha once bir magzadan ya da bir yerden birsey calmak istemedim hic, ama yolda agac gorsem meyvesini koparirimBana garip gelen bünün altındaki neden ? Bişeylere bedavadan sahip olma isteği mi , yoksa açgözlülük mü ediyorsunuz , yanlış anlamayın asla yadırgamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?