- 23 Temmuz 2018
- 38
- 10
- 3
- 31
- Konu Sahibi portakalcicegikokusu
-
insallah sizi de allah baska biseyle sinasinEn azından hamileyken kendini dizginleyemez misin? Yediğin erik mesela hakkı ödenmemiş, yani haram. Daha anne karnında bebeğine haram yedirmişsin. Doğduktan sonra da yapmaman lazım da, hiç mi korkmuyorsunuz kul hakkından, yurtdışı olunca kurallar esniyor mu?
Sanırım bi kere başıma da geldi böyle bişey şöyle söyleyim, benim olan ne varsa isteyen birine verebilirim gerçekten hiç abartmıyorum , ama işte bi kere başıma bu tarz bi durum geldi ve ben gerçekten altındaki nedeni merak ediyorumInanin bilmiyorum,daha once bir magzadan ya da bir yerden birsey calmak istemedim hic, ama yolda agac gorsem meyvesini koparirim
bu nasil diyim, gidip para calmak degil, o goz kalemini cantama atsam ve guvenlik gelse bu kadar kahrolmazdim, ama boyle tamamen bos yere rezil olmus oldum, uc kurus icin, ve hep uc kurus seyler icin rezil oluyorum hayatta ya da kaybediyorum..Sanırım bi kere başıma da geldi böyle bişey şöyle söyleyim, benim olan ne varsa isteyen birine verebilirim gerçekten hiç abartmıyorum , ama işte bi kere başıma bu tarz bi durum geldi ve ben gerçekten altındaki nedeni merak ediyorum
Evet çok iyi anlıyorum bi anlık gaflet gibi bişey, resmen hata yapma isteği ama hırsızlık değilbu nasil diyim, gidip para calmak degil, o goz kalemini cantama atsam ve guvenlik gelse bu kadar kahrolmazdim, ama boyle tamamen bos yere rezil olmus oldum, uc kurus icin, ve hep uc kurus seyler icin rezil oluyorum hayatta ya da kaybediyorum..
evet hata yapma istegi, ben universite sinavinda 30 matematik dogrusunu sosyale isaretlemistim mesela, nasil yaptigimi hatirlamiyorumEvet çok iyi anlıyorum bi anlık gaflet gibi bişey, resmen hata yapma isteği ama hırsızlık değil
Ben psikoloji okumalıymışımevet hata yapma istegi, ben universite sinavinda 30 matematik dogrusunu sosyale isaretlemistim mesela, nasil yaptigimi hatirlamiyorum
psikologlar cok pahali, devlette her sey kayit altinda, ayrica ben psikiyatri tedavisi aldim, butun doktorlar ayni ilac yazip yolluyorlarTedavi neden olmuyorsunuz???
hamileligin arkasina falan siginmiyorum, bunu nerden cikardiniz, ben burda pismanligimi dile getiriyorum, hamileyim bile demedim, ama haklisiniz diger konudaaçgözlülük ve beleşçilik bu başka bir şey değil. herkese açık bir parkta olan bir ağacın meyvesi değilse bir tane dahi koparıp yememeniz lazım sizin markette ofiste orada burada yapmanız hele hiç hoş değil. kaldı ki hamileymişsiniz onun arkasına sığınarak yaptığınız her adaletsizlik her haram bir şekilde döner çocuğunuzdan çıkar azıcık bunu düşünün bir şeyleri çalmak istediğinizde yine.
Depresyon ve bipolar olduğunuzu söylemişsiniz. Eğer böyleyse gerçekten ilaç almanız gerekiyordur belki? Çocuk sahibi olmadan çalışıp tedavi masrafınızı çıkarsaydınız keşke. Hem kayıt altında olsa ne olacak anlamadım, sağlığınızdan önemli mi?psikologlar cok pahali, devlette her sey kayit altinda, ayrica ben psikiyatri tedavisi aldim, butun doktorlar ayni ilac yazip yolluyorlar
gercekten dogru tespit kendimi kontrol edemiyorum basima hep bela aciyorum, araba bile kullanmiyorum, cunku bir keresinde direksiyon hakimiyetimi kaybettim duz yolda nedensiz yere. cok merakliyim ve her seyi kurcalarim, yolda arabalarin onune atarak geciyorum hala nasil sag kaldim bilmiyorumBen psikoloji okumalıymışımbence bu olayın derinine inin bakın ben hata yaptığımda çocukluğuma inerim mutlaka cevabı orda , nedenini öğrenmek bile çözüme kavuşturuyor
insallah sizi de allah baska biseyle sinasin
Keşke hamile kalmasaydınızgercekten dogru tespit kendimi kontrol edemiyorum basima hep bela aciyorum, araba bile kullanmiyorum, cunku bir keresinde direksiyon hakimiyetimi kaybettim duz yolda nedensiz yere. cok merakliyim ve her seyi kurcalarim, yolda arabalarin onune atarak geciyorum hala nasil sag kaldim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?