Çok korkuyorum..

insallah sizi de allah baska biseyle sinasin

Inanin bilmiyorum,daha once bir magzadan ya da bir yerden birsey calmak istemedim hic, ama yolda agac gorsem meyvesini koparirim
Sanırım bi kere başıma da geldi böyle bişey şöyle söyleyim, benim olan ne varsa isteyen birine verebilirim gerçekten hiç abartmıyorum , ama işte bi kere başıma bu tarz bi durum geldi ve ben gerçekten altındaki nedeni merak ediyorum

bu nasil diyim, gidip para calmak degil, o goz kalemini cantama atsam ve guvenlik gelse bu kadar kahrolmazdim, ama boyle tamamen bos yere rezil olmus oldum, uc kurus icin, ve hep uc kurus seyler icin rezil oluyorum hayatta ya da kaybediyorum..

bu nasil diyim, gidip para calmak degil, o goz kalemini cantama atsam ve guvenlik gelse bu kadar kahrolmazdim, ama boyle tamamen bos yere rezil olmus oldum, uc kurus icin, ve hep uc kurus seyler icin rezil oluyorum hayatta ya da kaybediyorum..
Evet çok iyi anlıyorum bi anlık gaflet gibi bişey, resmen hata yapma isteği ama hırsızlık değil

açgözlülük ve beleşçilik bu başka bir şey değil. herkese açık bir parkta olan bir ağacın meyvesi değilse bir tane dahi koparıp yememeniz lazım sizin markette ofiste orada burada yapmanız hele hiç hoş değil. kaldı ki hamileymişsiniz onun arkasına sığınarak yaptığınız her adaletsizlik her haram bir şekilde döner çocuğunuzdan çıkar azıcık bunu düşünün bir şeyleri çalmak istediğinizde yine.

evet hata yapma istegi, ben universite sinavinda 30 matematik dogrusunu sosyale isaretlemistim mesela, nasil yaptigimi hatirlamiyorum
Ben psikoloji okumalıymışım bence bu olayın derinine inin bakın ben hata yaptığımda çocukluğuma inerim mutlaka cevabı orda , nedenini öğrenmek bile çözüme kavuşturuyor

hamileligin arkasina falan siginmiyorum, bunu nerden cikardiniz, ben burda pismanligimi dile getiriyorum, hamileyim bile demedim, ama haklisiniz diger konuda

psikologlar cok pahali, devlette her sey kayit altinda, ayrica ben psikiyatri tedavisi aldim, butun doktorlar ayni ilac yazip yolluyorlar
Depresyon ve bipolar olduğunuzu söylemişsiniz. Eğer böyleyse gerçekten ilaç almanız gerekiyordur belki? Çocuk sahibi olmadan çalışıp tedavi masrafınızı çıkarsaydınız keşke. Hem kayıt altında olsa ne olacak anlamadım, sağlığınızdan önemli mi?

Ben psikoloji okumalıymışım bence bu olayın derinine inin bakın ben hata yaptığımda çocukluğuma inerim mutlaka cevabı orda , nedenini öğrenmek bile çözüme kavuşturuyor
gercekten dogru tespit kendimi kontrol edemiyorum basima hep bela aciyorum, araba bile kullanmiyorum, cunku bir keresinde direksiyon hakimiyetimi kaybettim duz yolda nedensiz yere. cok merakliyim ve her seyi kurcalarim, yolda arabalarin onune atarak geciyorum hala nasil sag kaldim bilmiyorum

Keşke hamile kalmasaydınız

Eski zmnlarda hamile bir kadınla eşi yolda yürürken kadın gördüğü elma ağacından dayanamaz bir elma koparıp yer gel zmn git zmn çocuk doğar büyür ama o da ne konu komşu herkes çocugun yaramzlığından şikayet eder laf söz dinlemez anne babasını hiç biyere sığdıramıcak hale gelir ne yapacaklarını şaşırırlar birgün bir hocaya danışırlar hoca sen bu çocuga gebeyken haram yemişsin derhal tövbe et der kadın tövbe eder ve çocuk düzelir
Bu minik kıssadaki gbi sen karnındakinden de sorumlusun ona haram lokma bulaştrma sana ait olmayan şeylere meyletme cnm tövbe et bu davranışına son ver açgözlülük diil bu.

Market elemanlarının buyurun tadına bakın dediği ürünü bile haram diye düşünerek asla asla yemem! Sahibi bu değil diye düşünürüm
Ve kızlarım da öyle rabbime şükürler olsun!
Haram kadar kötü bir şey var mı ya?
Rabbim esirgesin bir de hamilesiniz yapmayın

Not: tanıtım standında yer alan tattırılan ürünleri kast etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…