Çok korkuyorum..

portakalcicegikokusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhaba,
Bugün başıma çok kötü bir şey geldi.Çok pişmanım ve korkuyorum.Bir senedir yurtdışında yaşıyorum. Bugün bir markete girdim. Makyaj malzemesi bölümünde testerlar vardı ama ben tester olmayan bir göz kalemini alıp gözüme çektim. O sırada güvenlik koşarak geldi , bu tester değil kullanmak yasak ödemek zorundasın dedi. Ben de, tamam öderim dedim. Kasada öderken güvenlik gelip kasiyerden kopya fiş istedi. Ödeyip güvenliğin yanına gittim. Ben bunu ödedim, neden fiş aldınız dedim. Sorun yok, bu fişi saklamak zorundayız dedi. Nakitle ödemiştim bu arada.

Aynı marketten 7 ay önce meyve bölümünde 3 tane erik yemiştim. Biliyorum çok ayıp bir şey yaptığım ama o an param yoktu yada hatırlamıyorum.
Yurtdısında kurallar çok katı olduğu için, şuan gerçekten çok korkuyorum. Polıs kapıma gelır mı bilmiyorum...

Zaten cok mutsuzum, buraya alisamadim, ama turkiyeye donme ihtimalim yok, esim burda kalmak zorunda, dilini bilmiyorum, oturma iznimi yenilemeye gittigimde bile polisler kopek gibi davraniyor, yapayalnizim

Son düzenleme:
Anliyorum,bu da bir sorun sizin icin sonucta. Bakin bebek bekliyorsunuz,ileride sorun yasamamak icin simdiden tedavi olmalisiniz bence
bilmiyorum, daha once asiri birsey yapmadim, bu calmak sayilir mi bilmiyorum is yerinde bedava caylar vardi bir iki parket alip evime goturmustum

bilmiyorum, daha once asiri birsey yapmadim, bu calmak sayilir mi bilmiyorum is yerinde bedava caylar vardi bir iki parket alip evime goturmustum
Hmm valla bilemedim. Konudaki ince cizgi asiri yapmak mi yoksa en kucugu de sayiliyor mu anca uzman birisi yardimci olabilir bence.

nasil olucagimi bilmiyorum, boyle biseyi kimseye anlatamam
psikologa gidip ona anlatacaksiniz.tabi devam ederim böyle şeylere diyorsanız.yok bu bana ders oldu bi daha yapmam diyorsanız unutun gitsin.sizi nereden bulacak polisler erik yediniz diye

En azından hamileyken kendini dizginleyemez misin? Yediğin erik mesela hakkı ödenmemiş, yani haram. Daha anne karnında bebeğine haram yedirmişsin. Doğduktan sonra da yapmaman lazım da, hiç mi korkmuyorsunuz kul hakkından, yurtdışı olunca kurallar esniyor mu?

Bana garip gelen bünün altındaki neden ? Bişeylere bedavadan sahip olma isteği mi , yoksa açgözlülük mü ediyorsunuz , yanlış anlamayın asla yadırgamıyorum
Inanin bilmiyorum,daha once bir magzadan ya da bir yerden birsey calmak istemedim hic, ama yolda agac gorsem meyvesini koparirim

Back
X