Çok korkuyorum..

siz yurtdısında turist olarak bulunmakta başka ne kadar yasadınız? kusura bakmayın. yaptııgımın dogru oldugunu soylemıyorum fakat ben burada kuslara ekmek attıgım ıcın asagılandım. bu da mı suc??? avrupa özentisi olmayın, insanlıkları yok. yolda dusup bayılsanız kimse bakmaz

Yurtdışında değil burada da markette erik alıp yememelisiniz
Bazen pazara cıkarız abla bak tadına begenmezsen alma der
Helal ettin mi diye sorarım yine de

Tester olmayan göz kalemini sürmeniz de yanlış bence

Benim yapma etme demedigini anlatmadığımi nerden çıkardınız ilginç ... Her çocuk kendine özeldir ama çocuklar 6 yaş öncesi soyut kavramları anlayamazlar. Ancak şu an söylediklerim zihninde yer eder. Birde çocuğumu korkutarak cezayla terbiye etmiyorum sabir sevgi ve şefkatle konuşmak benim seçimim...

Makyaj malzemesinin kişisel olması gerektiği için tester da olsa kullanmayın bence.. Başkasının gözünden, dudağından virüs bulaşabilir. Erik için de bir şey olmaz ama yine de gereksiz bir hareket.

Evet bu konuda çok haklısınız
Ben her ay bir markanınkini alıp en sevdiğimden devam etmiştim
Gerçekten sağlıklı değil testerlar

evet belli, hak yemem diyip nazi resmi koymanızdan. o kadar insanın ölümüne sebep olan faşist bir olayı propaganda yapmanızdan

evet belli, hak yemem diyip nazi resmi koymanızdan. o kadar insanın ölümüne sebep olan faşist bir olayı propaganda yapmanızdan

şaka değil mi bu? o resim değil fotoğraf bu bir, ikincisi orada dikkat çekilen yer yuvarlak kısım.. herkesin selam durduğu adamı iplemeyen August Landmesser isimli kahraman.. Profilleri gezerken daha alıcı gözle bakmalı ve marketlerden bir şeyler aşırmamalısınız.. yaptığınız ayıp ve haram..

ilaclar bir ise yaramiyor, defalarca denedim,

ne kadar güzel yazmışsınız, keşke herkes sizin kadar mantıklı bir cevap yazabilse

Peki bu aykırı hareketler yurt dışına taşındığınızda mı arttı? Kültür şoku artı dil problemi sebebiyle kendinize saygınız azalmış olabilir, dolayısıyla esasında yanlış olduğunu bildiğiniz bir davranışı yapmakta sakınca görmezsiniz. Hangi ülkedesiniz?

Avrupa ozentisi olacak ne denilmis ki..
Yaptiginizin yanlış olduğu, Türkiye yada yurtdisi farketmeksizin yapmamaniz gerektigi söyleniyor.
Sizde farklı, sacma sapan seylerle savunma yapıyorsunuz.
Yine yanlisligini söyleyen birinede beddua etmissiniz.
Tedavi icin söylediklerinizede katılmıyorum.
Gittim faydası olmadi olur mu? O yüzden hepten tedaviden vazmigeçtiniz yani.

Olmamis ki devam etmissiniz. Baska bir doktora daha gidin lütfen.

koydugunuz nazi selamıdır, yazık çok yazık.. bu kişi gelip iyilik timsali ders veriyor, kendi milletini aşağılayıp tepeden bakıp başka milletlerin özentisi oluyor

siz de avrupa özentisi olmamalisiniz, çünkü siz ne kadar onları severseniz sevin, saçınızın teninizin renginden dilinizden asla onlar sizi kabul etmeyecek

hayır, kabul etmemeleri saç veya ten renginden kaynaklanmıyor yaşadım biliyorum.. kabul etmemeleri bizim milletimizin kural tanımamazlıklarından kaynaklanıyor, bunlarla övünmelerinden.. marketlerden bir şey aşırdığınız zaman dışlanırsınız hanımefendi.. kırmızı ışıkta durmazsanız, sıraya girmezseniz, hak yerseniz dışlanırsınız ki olması gereken de budur zaten.. kuşlara ekmek atmanız yasaksa atmazsınız ki atmamanız gerekiyor insanlar üstlerine basıyor ve pislik yapıyor.. kimse kimseyi kabul etmek zorunda da değil, bende sizin gibileri kabul etmiyorum mesela ama yaşayıp gidiyoruz.. siz orada bir ülkeyi temsil ediyorsunuz, sizin yaptığınız kural dışı her hareket ülkeye mal ediliyor.. hastaysanız tedavi olun, bu davranışlarla her ülkede dışlanırsınız..

Anlaşıldı, konu gereksiz bir polemiğe ve olmadık bir siyasi kavgaya doğru gittiğinden kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…