• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Malesef kavga anında gaddar oluyor. Bir değil iki kez değil kaç kavgamızda dile getirince işin aslı astarını insan öğrenmek istiyor ne yalan söyliyim beni herşeyle yargıla ama evladımdan ayrı koymakla vurma beni dedim son kez daha uyardım bir dahaki kavgamız olursa o zaman anlıcaz dediklerim tesir etti mi diye sen hastasın ve ilaç kullanıyorsun alırım elinden bendrn ayrılırsan dedi kaç kez ilaç kullanmadan da iyi olamıyorum terapi de alıyorum bu bi gerçek iyi bir anne olmak için elimden geleni yapıyorum sağlıklı olabilmek için de tedavimi olmalıyım elbette
Birde ne ilaç kullanıyorsun adı ne?

Malesef kavga anında gaddar oluyor. Bir değil iki kez değil kaç kavgamızda dile getirince işin aslı astarını insan öğrenmek istiyor ne yalan söyliyim beni herşeyle yargıla ama evladımdan ayrı koymakla vurma beni dedim son kez daha uyardım bir dahaki kavgamız olursa o zaman anlıcaz dediklerim tesir etti mi diye sen hastasın ve ilaç kullanıyorsun alırım elinden bendrn ayrılırsan dedi kaç kez ilaç kullanmadan da iyi olamıyorum terapi de alıyorum bu bi gerçek iyi bir anne olmak için elimden geleni yapıyorum sağlıklı olabilmek için de tedavimi olmalıyım elbette
Bu bir psikolojik siddet. Evladini srnden almakla tehdit ediyor ama alamaz kesinlikle. Anca gucu size yeter boyle tehditlerle. Ama hakim cok cok gerekmedikce cocugu anneye veriyor. Hatta anne genelevde calissa bile. Bu arada size sen hastasin demesi de hic hos degil. Insanin vucudu hasta olabilecegi gibi ruhu da normal islevinj bir sure aksatabilir. Esinizin tarzi hic hos degil ama bu tavir cogu erkekte var. O sizin zayif yonunuzu gormus sizi oradan vurmaya calisiyor.

Çok şükür Allahıma yok Allahım korusun
Ya bir de bu ruh hastasi o yuzden velayeti ben almak istiyorum deyince de hemen alamaz ki. Ispatlamasi lazim. Rapor falan vermesi lazim. Panik atak olmak da akil sagliginin yerinde olmamasi degil ki. Cocuga zarar verecek, dovecek, hayatinj tehlikeye sokabilecek derecede akil sagliginizin olmamasi lazim.

Bu bir psikolojik siddet. Evladini srnden almakla tehdit ediyor ama alamaz kesinlikle. Anca gucu size yeter boyle tehditlerle. Ama hakim cok cok gerekmedikce cocugu anneye veriyor. Hatta anne genelevde calissa bile. Bu arada size sen hastasin demesi de hic hos degil. Insanin vucudu hasta olabilecegi gibi ruhu da normal islevinj bir sure aksatabilir. Esinizin tarzi hic hos degil ama bu tavir cogu erkekte var. O sizin zayif yonunuzu gormus sizi oradan vurmaya calisiyor.
Bunca zamandır uyguladığı psikolojik şiddetten dolayı panikatağım ilerledi ama iyi kötü yönlerini tartıya koyduğumda şuan iyiler biraz dhaa ağır basıyor ve evliliğimi devam ettiriyorum

Eşi tamamıyla cahil cühela bi adam. Madde kullanmıyor mu adam ya ben mi yanlış anladım ?

Bunca zamandır uyguladığı psikolojik şiddetten dolayı panikatağım ilerledi ama iyi kötü yönlerini tartıya koyduğumda şuan iyiler biraz dhaa ağır basıyor ve evliliğimi devam ettiriyorum
Zaten psikiyatristler hep soyle der:
Bize gercek hastalar gelmez. Gercek hastalarin hasta ettikleri gelir der.
Panik arak hastasiyim deyince anladim ben zaten.

Zaten psikiyatristler hep soyle der:
Bize gercek hastalar gelmez. Gercek hastalarin hasta ettikleri gelir der.
Panik arak hastasiyim deyince anladim ben zaten.
Aynen öyle işte ona bile aşırı siniri için terapiste beraber gidelim diyorum o kapıda bekliyor biraz terapistim ile muhabbet ediyor o kadar

Panikatağımın yoğun olduğu dönemde yeşil reçeteli zanax kullandım 😔
Zanax kullanmanda bir sey yok. Oradan birsey cikaramaz. Hakime sundugu raporda akil sagligi yerinde yoktur falan demeli. Akil sagliginin ysrinde olmadigini ispatlamali. Panik atak tedavim icin kullandim dersin olur biter bunda birsey yok.

Zanax kullanmanda bir sey yok. Oradan birsey cikaramaz. Hakime sundugu raporda akil sagligi yerinde yoktur falan demeli. Akil sagliginin ysrinde olmadigini ispatlamali. Panik atak tedavim icin kullandim dersin olur biter bunda birsey yok.
Tamam sağolasın canım bilgim olsun dedim insan başına gelmese de bilgi sahibi olmalı evlilik kolay değil malum

Aynen öyle işte ona bile aşırı siniri için terapiste beraber gidelim diyorum o kapıda bekliyor biraz terapistim ile muhabbet ediyor o kadar
Ben bosanirken bosanma travmasini kolay atlatmak icin psikiyatriste gittim. Doktir da antidepresan verdi. Bu da aklinca TC kimlik numaramdan kulkandigim ilaclari ogrenip dilekcesinde zaten ruh hastasi ilac kullaniyor yazmis. Hakim guldu. Antidepresan kullanabilirsin normal.

Ben bosanirken bosanma travmasini kolay atlatmak icin psikiyatriste gittim. Doktir da antidepresan verdi. Bu da aklinca TC kimlik numaramdan kulkandigim ilaclari ogrenip dilekcesinde zaten ruh hastasi ilac kullaniyor yazmis. Hakim guldu. Antidepresan kullanabilirsin normal.
Arkadaşım işte bu dönemi sırf eşi art niyetli kullanacağı için ilaçsız atlatmaya çalıştı hala daha ilaç alamıyor ama aşırı panik 😔dmek ki bilgi sahibi olmak gerekmiş kullansa da eşi bunu art niyetli önüne sunamaz

Babası çocuğa düşkün Allah var .çocukta babaya .ama işte o nalet maddesini .5.6 ay dayanabildi sonra yine içmeye başladı herneyse .kp kv gelince bı sevmeye varlar onun dışında yok
Ben anlaymadım ki işinde gücünde cahil olmayan bi adamın madde içmeyle ne işi olur? Bu mesajı ben yanlış mi anladım 😕

Büyük ilaçlar nerden hangileri mesela çoğu ilaç hakkında bilgim var ne gibi ilaçlar
Şizofreni,bipolar bozukluk gibi hastaların tedavisinde kullanılan bir takım ilaçlar var. O tarzsa sıkıntı olabileceğini düşündüm. Xanax evet ağır bi ilaç ama kullanmışsın ve durumunda düzelme olmuş şuan kullandığın daha sakinleştirici bişey. Öyle hakim geçmişe bakıpta bu ilaç kullanmış vs diye velayet vereceğini sanmıyorum. Çocuk hem küçük hemde maddi olarakta yetebilecek durumdaysan yüksek ihtimal sende kalır diye düşünüyorum

Back
X