- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
:)) benim gibi olanlardan bunları duymak çok mptıve edici. Ç çok çok teşekkür ederim. Merhaba kucağıma alır almaz inşallah bana da yüklenir o annelik :)Minik kızınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallah
Hiiiç dert etmeyin, hayatta görebileceğiniz en rahat insanlardan biriyim, evde yemek yokmuş, ortalık süpürülmemiş umursamayan, uykuya düşkün, 2 sehpa silip 30 dakika çay kahve keyfi yapan biriyim :)))
1 kızım var 25 yıl önce sezaryenle doğurdum, hastaneden çıkar çıkmaz fellik fellik gezecek kadar iyiydim, spinali bilmiyorum, sezaryen bünyeden bünyeye değişiyor lakin eminim sizde çok çabuk toparlanırsınız, biraz dikkat ettiğiniz takdirde hızlı iyileşirsiniz, itiraf edeyim doğum sonrası epey bir süre uykusuzluk, istediğim zaman yemek yiyememek vs beni zorladı ama bebek dünyaya adapte olmaya, ben bebeğin düzenine alışmaya başladıkça herşey yoluna girdi, siz kendinize yemek yapmasanızda bebek ek gıdaya başlayınca ona yoğurt da mayalıyorsunuz yiyeceklerini de yapıyorsunuz, ben ki o kadar rahat dünya yansa saçı kıpırdamayan kadınım, kızımın tüm ek gıdalarını evde kendim hazırladım, ben ekmek arası yedim ama kızım ev yoğurdu tüketti, eve uydur kaydır yemek yaptım ama kızımın tüm yemeklerini keyifle pişirdim, bizim çamaşırlar yığılırdı kızın çamaşırları sakız gibi yıkanmış ütülenmiş olurdu:)))
Anne olunca kendi rahatınızı yine düşünüyorsunuz ama bebeğiniz için elinizden gelenin en iyisini de yapıyorsunuz, top patlasa uyanmayan ben kızım biraz kımıldasa fırlıyordum, annelik içgüdü ve sevgisiyle bence üstesinden gelirsiniz, benim gibi uykucu bir tembelden anne olduysa sizden şahane bir anne olur, o yüzden hiç korkmayın rahatlık başka annelik çok başka şeyler, bebeğinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömrünüz olsun.
Hayırlı doğumlar
Böyle endişeleriniz varsa kesin iyi bir anne olursunuz. Annelik farklı bir duygu. Ben de çocuklarımdan sonra daha düzenli, daha titiz ve daha çok yemek yapar oldum. Yoğurtlarını, peynirlerini bile evde yapıyorum. Eskiden çok üşengeçtim, keyfime düşkündüm ama annelik çok başkaAnne olmama, kızımı kucağıma almaya Allahı izniyle 3 5 gün kaldı. BEn çok korkuyorum. Ona bakabilecek miyim, emanetin hakkını verebilecek miyim.
Becerikli Bi kadın değilim ben. Haftada 2 3 kez dışarıdan söyleriz yemek. Aman her taraf temiz olsun derdim yok 10 gune bir yaparım geçer gider çok da önemsemem. Keyfim rahatım çok daha önemli hep işten güçten canım istemiyorsa yapmadım.
Yegenime uzun zaman baktım. öğretmenim çocukları da çok severim. Ama şu son günler içimi korku saldı.
Normalde doguma eşim de gelecek diye planlamıştım. Pandemiden dolayı izin verilmiyormuş. Tek basına olacağım. O da çok düşündürüyor korkutuyor açıkcası. Doğum esnasında maske de olacakmış agzımda onu da düşündükçe iyice gerildim.
Spinal sezaryan olacağım. Tecrübelerini paylaşır mısınız
Yükleniyor merak etmeyin, inanın beni tanısanız bu kadın başardıysa bende başarırım dersiniz, cidden çok rahatım, ki hamileyken doğuma kadar dünya yansa umursamadan, evde toz alınacakmış, yemek yapılacakmış bakmadan fosur fosur uyudum, uykudan arta kalan zamanlarda da sürekli gezdim:)) benim gibi olanlardan bunları duymak çok mptıve edici. Ç çok çok teşekkür ederim. Merhaba kucağıma alır almaz inşallah bana da yüklenir o annelik :)
Bende spinal sezeryan ile ağzımda maskeyle doğum yaptım benim bu 3. Sezeryan olmasına ragmen korkmuştum ama gerçekten korkmayın zaten Hiç bir şekilde acı hissedilmiyorAnne olmama, kızımı kucağıma almaya Allahı izniyle 3 5 gün kaldı. BEn çok korkuyorum. Ona bakabilecek miyim, emanetin hakkını verebilecek miyim.
Becerikli Bi kadın değilim ben. Haftada 2 3 kez dışarıdan söyleriz yemek. Aman her taraf temiz olsun derdim yok 10 gune bir yaparım geçer gider çok da önemsemem. Keyfim rahatım çok daha önemli hep işten güçten canım istemiyorsa yapmadım.
Yegenime uzun zaman baktım. öğretmenim çocukları da çok severim. Ama şu son günler içimi korku saldı.
Normalde doguma eşim de gelecek diye planlamıştım. Pandemiden dolayı izin verilmiyormuş. Tek basına olacağım. O da çok düşündürüyor korkutuyor açıkcası. Doğum esnasında maske de olacakmış agzımda onu da düşündükçe iyice gerildim.
Spinal sezaryan olacağım. Tecrübelerini paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?