Cok korkuyorum

Sen ruh hastasısın !

Bu cok net

Eski konularla beni yaralayabilceğini mi sanıyosun sen zavallı?

Umrumda bile değilsin hadi ikile

Bacım sen de maşallah bütün kombinasyonları sağlamışsın evliyken bekarla, bekarken evliyle, evliyken ve bekarken öylesine biriyle…

Hiç mi utanmadın ya üstelik evliyken ve karşındaki de evliyken! Pes!

Hala da konusuyor ya. Hadi biz telefonu kapayınca yok oluyor, bunun anası babası çocuğu olmak zorunda kalan var.
Konuşsa ne olacak ya. Verebildiği cevaplar “Saman ye, ben kusarım sen ye.” minvalinde. 👻

Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Kızlık zarına bir şey olmamıştır ama yapma öyle şey yaa.Cidden zevk alan var mı bilmiom ama sırf erkeğin hoşuma gidiyor diye canını bu kadar yaktırma.

Bacım sen de maşallah bütün kombinasyonları sağlamışsın evliyken bekarla, bekarken evliyle, evliyken ve bekarken öylesine biriyle…

Matematikte bütün denklemleri kullanmıs hangisi tutarsa :27: en son herkes uşağa :70: ya bayram bayram tövbe tövbe 🤣

Utanmış gibi bir hali mi var?

Adetıme daha var yok anal eminim ama o sırada farketmemıs de olabilirim bilmiyorum ki sadece eve geldiğim de baya kanama olmus tu ondan şuphelendım
Sen farkında olmadan o zaman olmuş bir şeyler.En iyi yanıt için doktora gidip öğren.

Kendi leş ilişkilerine ve bir erkeğe yapışmadan hayata tutunamayan karakterine bakmadan elaleme namus dersi vermeye kalkarsan yaralanırsın yani napalim?

Hakaretlerini de ağlayarak günlüğüne yaz bence, sonra hakaret davası için yalvarırken bulma kendini.
Sıkıyosa ac la hadi dava
acmazsan hatrım kalır
Aglamak sana yakısır
Git kosene orda sen ağla
Baskalarının gecmisini desmekten baska isi olmayan zavallı

Sıkıyosa ac la hadi dava
acmazsan hatrım kalır
Aglamak sana yakısır
Git kosene orda sen ağla
Baskalarının gecmisini desmekten baska isi olmayan zavallı
Boşverin. Üstad Necip Fazıl’ın da dediği gibi çöplüğü köpekler karıştırır. Siz geçmişinize rağmen ahlak dersi vermeye devam edin, tınlamayın bile. Bunlar ne bilsinler. İnsan kolay kolay aldatır mı kocasını, kimbilir neler yaşadınız da evli heriflerle takıldınız. Yazıklağr olsun hepsine.

Boşverin. Üstad Necip Fazıl’ın da dediği gibi çöplüğü köpekler karıştırır. Siz geçmişinize rağmen ahlak dersi vermeye devam edin, tınlamayın bile. Bunlar ne bilsinler. İnsan kolay kolay aldatır mı kocasını, kimbilir neler yaşadınız da evli heriflerle takıldınız. Yazıklağr olsun hepsine.
Tam inanıcam bi gülme geliyor :70: yalnız bu kadar yüzsüz utanmaz olur bi insan pes

🦭 aman ne komik donuma isedm gülmekten 🦭

zarı zedelemeden o yoldan devam edersin artık
Yolu bulmuşsun ne de olsa ahlaksız
Aynaya bakınca, ailene bakınca hic utanmıyomusun kendinden
Yok artık!
Bir şeyi söylemenin bin türlü şekli vardır. İlk sayfalarda ben de yaptığını onaylamadığımı söyledim. Ama sizin gibi değil.
Neden utanacak pardon da? Kendi bedenine zarar vermiş, psikolojik olarak da kendini yıpratmış, yaptığının sonuçlarını düşünmeden hazır olmadan hareket etmiş. Bunlara tamam. Ama neden utanacak? Adam mı öldürmüş, birinin bir şeyini mi çalmış? Ne yapmış bu denli utanacak?
Konu sahibi, ben ve mantıklı düşünen üyeler senin yanındayız. Bu tarz yorumlara kulak asma. Ama yine de bir daha kendinden taviz verme bir başkası için, olur mu? Hayırlı bayramlar bu arada herkese. Bayram günü düşmanca yorumlar yapmak yakışmaz, umarım ona göre yazılır çizilir bugün.

Yok artık!
Bir şeyi söylemenin bin türlü şekli vardır. İlk sayfalarda ben de yaptığını onaylamadığımı söyledim. Ama sizin gibi değil.
Neden utanacak pardon da? Kendi bedenine zarar vermiş, psikolojik olarak da kendini yıpratmış, yaptığının sonuçlarını düşünmeden hazır olmadan hareket etmiş. Bunlara tamam. Ama neden utanacak? Adam mı öldürmüş, birinin bir şeyini mi çalmış? Ne yapmış bu denli utanacak?
Konu sahibi, ben ve mantıklı düşünen üyeler senin yanındayız. Bu tarz yorumlara kulak asma. Ama yine de bir daha kendinden taviz verme bir başkası için, olur mu? Hayırlı bayramlar bu arada herkese. Bayram günü düşmanca yorumlar yapmak yakışmaz, umarım ona göre yazılır çizilir bugün.
Mesela kocasını mı aldatmış :27:

Kendi leş ilişkilerine ve bir erkeğe yapışmadan hayata tutunamayan karakterine bakmadan elaleme namus dersi vermeye kalkarsan yaralanırsın yani napalim?

Hakaretlerini de ağlayarak günlüğüne yaz bence, sonra hakaret davası için yalvarırken bulma kendini.
Lütfen hakaret davası açar mısınız? İbreti alem için artık birinin yapması gerekiyor bunu. Yok öyle gelip burada tanımadığı etmediği insanlara hakaretler savurmak. Herkes yaptığının bedelini ödese sorun kalmayacak.

Back
X