Konu sahibi doktora gitmiş mi ne durumda merak ettim, açmaz olaydım Cono'ların mahalle kavgasında buldum kendimi.
konu sahibi doktor icin sunu yazmis. bir sorun yok yani
Gittim bir sıkıntı yok adet olmusum denıldıgı gıbı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi doktora gitmiş mi ne durumda merak ettim, açmaz olaydım Cono'ların mahalle kavgasında buldum kendimi.
Gittim bir sıkıntı yok adet olmusum denıldıgı gıbı
Tabi tabi bir de kocasını aldatanlar , evli heriflerle beraber olup karısından bosatamayınca ağlayanlar, daha birinin nikahında iken 2 kişi ile yatanlar falan ..Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Once Allahınızdan utanın!
Haram haramdır
Dogru da tek gercek de tek
E siz de evliyken aldatmışsınız. Bizce de doğru tek ve gerçek. O ne olacak peki?Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Haram haramdır
Nasıl bir vakasın sen ya ahsjjajsjs. Haramı, Allah korkusunu ağzına alacak son insanlardansın. Hala bik bik konuşuyorsun. Ne içtin bayram günü?Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Haram haramdır
Şerbet.Nasıl bir vakasın sen ya ahsjjajsjs. Haramı, Allah korkusunu ağzına alacak son insanlardansın. Hala bik bik konuşuyorsun. Ne içtin bayram günü?![]()
Abla sen değil misin evliyken başkasıyla sevgili olan sonra da yapamıyorum diye kocana dönen. Ama kocan da seni aldatmışti dimi? Ha sevgilin evlendiği halde hala görüşmeye de devam etmiştin dimi. Hani biz marjinaldik9Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Haram haramdır
Derdi o değil ki, derdi adamı mutlu etmek. Bu kafadaki biri hayatında hiç mastürbasyon yapmamış ve hiç orgazm olmamış olabilir.İlla ki tatmin olmak istiyorsanız birbirinize mastürbasyon yapsaydınız, ne bileyim gay olmayıp böyle ilişki yaşayanlar kendine yazık ediyor bence.
Hakaret miydi bu şimdi, bir de domuz emojisi koymuş. Biraz yaratıcılık lütfen. Hakaret etmeyi bile beceremiyorSensin utanmaz sensin yuzsuz
Pembe kafaaaa![]()
Bir de emojideki sevimli bir domuz, çirkin de değil kiHakaret miydi bu şimdi, bir de domuz emojisi koymuş. Biraz yaratıcılık lütfen. Hakaret etmeyi bile beceremiyor![]()
Herkes yargılamış ama ben sana bilgi vereyim anüsten ilişki kızlık zarını bozmak ki kızlık zarından o kadar kan gelmez bu konuda bir emin olalım.Tamam tesekkur ederim
Ahlaksız da sensin terbiyesiz de sensin utanmıyorum evet var mı çirkef yettiniz siz be sankı kendi ahlak abidesi önce git millete ahlak dersi vereceğine kendi ahlakını düzelt terbiyesizzarı zedelemeden o yoldan devam edersin artık
Yolu bulmuşsun ne de olsa ahlaksız
Aynaya bakınca, ailene bakınca hic utanmıyomusun kendinden
İşte ahlaksızın onde gidenleri gelmıs burda ahlak dersi veriyorlar kendş günahlarını kapatıyorlar sozde.. Dr gittim bu arada bı sorun yok cok tesekkur ederimYa bacım doktora gittin mi ne dedi?
Of millet de ne kadar sekssiz, en ahlaksız gelmiş burada ahlak dersi vermeye kalkmış kocaya türlü boyunları takan kişi.
Anal seks de sekstir, seveni de vardır, artık seksle ilgili tabularınızı yıkın.
Burada ayrı bir sağlık sorunu olabilir benim derdim o oldu.
Soru sahibi, zar hayatta o kadar değerli bir şey değil onu diyim sana.
Maleseef ne sevgi kalmıs ne merhamet bazıların da.. Tek amacları burda nefret kusarak rahatlamak kendi mutsuzlugunun acısını baskalarından cıkarmak.. Ama sorsan hıc bırı hayatın da hıc hata yapmamış namus tımsallerı.. Yazık..Ya zaten yeteri kadar korkmuş ve pişman. Artık bundan sonrası yarayı kanırtmak oluyor. Bu hiç kimseye yakışmaz ya. Biraz merhamet öldürmez ya. İnsanın içinde zırnık kadar sevgi olmaz mı ya?![]()
ister anal yapsın ister oral isterse burun deliklerinden. kimseyi ilgilendirmez.insanları irite eden bildiğin girdili çıktılı her şeyi yaşayıp bekaretime bir şey olmuş mudur diye sorması. ve evet bence bu hala iğrenç ve ahlaksızca bir şey. yalancılığın güzel ne yönü var acaba. yalana yalan demek de ahlak bekçiliği değil diye düşünüyorumAnal seks de sekstir, seveni de vardır, artık seksle ilgili tabularınızı yıkın.