• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum

Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Once Allahınızdan utanın!
Haram haramdır
Dogru da tek gercek de tek
Tabi tabi bir de kocasını aldatanlar , evli heriflerle beraber olup karısından bosatamayınca ağlayanlar, daha birinin nikahında iken 2 kişi ile yatanlar falan ..
Bunlar helal de haberimiz mi yok? Ne utanmaz arlanmaz biseysin sen ya.

Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Haram haramdır
E siz de evliyken aldatmışsınız. Bizce de doğru tek ve gerçek. O ne olacak peki?

Haram haramdır
Nasıl bir vakasın sen ya ahsjjajsjs. Haramı, Allah korkusunu ağzına alacak son insanlardansın. Hala bik bik konuşuyorsun. Ne içtin bayram günü? :KK53:

9Bide Muslumanım diye gecinirsiniz sozde Musluman ulkesi Turkiyede zardan olmamak icin her haltı yiyenler ters iliski yasayıp ama ben bakireyiiiiim diye dolananlar sevgili yapıp zara gelene kadar herseyi yaptık zarım yırtılmamıstır demi diye aglayanlar
Haram haramdır
Abla sen değil misin evliyken başkasıyla sevgili olan sonra da yapamıyorum diye kocana dönen. Ama kocan da seni aldatmışti dimi? Ha sevgilin evlendiği halde hala görüşmeye de devam etmiştin dimi. Hani biz marjinaldik

Son düzenleme:
İlla ki tatmin olmak istiyorsanız birbirinize mastürbasyon yapsaydınız, ne bileyim gay olmayıp böyle ilişki yaşayanlar kendine yazık ediyor bence.
Derdi o değil ki, derdi adamı mutlu etmek. Bu kafadaki biri hayatında hiç mastürbasyon yapmamış ve hiç orgazm olmamış olabilir.

Cinselliği erkeğe zevk vermek zannediyor. O yüzden yapıyor bunu zaten.

🤣🤣🤣 ortalık yine karışmış.milletin uçkurunun derdi sizleri neden geriyor?alan razı veren razi😁

Lütfen taşıyamayacağınız olayları yaşamayın.

Siz şimdi bu olayı sevgilinize anlatsanız, ordan burdan kanama geldi deseniz, ben sana bişey yapmadım ki diyerek sorumluluktan korkup arazi olacak olabilir.

Regl olmuşsunuzdur belki ama bir hekim kontrolü içinizi rahatlatacaktır. Lütfen kendinize saygı duyun.

Ya bacım doktora gittin mi ne dedi?

Of millet de ne kadar sekssiz, en ahlaksız gelmiş burada ahlak dersi vermeye kalkmış kocaya türlü boyunları takan kişi.

Anal seks de sekstir, seveni de vardır, artık seksle ilgili tabularınızı yıkın.

Burada ayrı bir sağlık sorunu olabilir benim derdim o oldu.

Soru sahibi, zar hayatta o kadar değerli bir şey değil onu diyim sana.

Tamam tesekkur ederim
Herkes yargılamış ama ben sana bilgi vereyim anüsten ilişki kızlık zarını bozmak ki kızlık zarından o kadar kan gelmez bu konuda bir emin olalım.
Anüste ya da vajinada şiddetli ağrın var mı?
Adet tarihin öne gelir bu normal 10 gün de gelebilir bir haftada ama kanama nerde emin misin anüsten değil. Belli ki pişmansın lütfen bir daha ters ilişkiye girme bu sağlık açısında çok tehlikeli millet saymış zaten sana ben tekrarlamayacağım. Seni yargılamak haddim değil ama sevişmek istiyorsan seviş adam gibi kızlık zarım bozuldu korkusu yaşayacaksan bir daha kimse ile bu raddeye gelme ve hemen bir doktora git önce genel cerraha sonra kadın doğuma

zarı zedelemeden o yoldan devam edersin artık
Yolu bulmuşsun ne de olsa ahlaksız
Aynaya bakınca, ailene bakınca hic utanmıyomusun kendinden
Ahlaksız da sensin terbiyesiz de sensin utanmıyorum evet var mı çirkef yettiniz siz be sankı kendi ahlak abidesi önce git millete ahlak dersi vereceğine kendi ahlakını düzelt terbiyesiz

Ya bacım doktora gittin mi ne dedi?

Of millet de ne kadar sekssiz, en ahlaksız gelmiş burada ahlak dersi vermeye kalkmış kocaya türlü boyunları takan kişi.

Burada ayrı bir sağlık sorunu olabilir benim derdim o oldu.

Soru sahibi, zar hayatta o kadar değerli bir şey değil onu diyim sana.
İşte ahlaksızın onde gidenleri gelmıs burda ahlak dersi veriyorlar kendş günahlarını kapatıyorlar sozde.. Dr gittim bu arada bı sorun yok cok tesekkur ederim

Ya zaten yeteri kadar korkmuş ve pişman. Artık bundan sonrası yarayı kanırtmak oluyor. Bu hiç kimseye yakışmaz ya. Biraz merhamet öldürmez ya. İnsanın içinde zırnık kadar sevgi olmaz mı ya? :olamaz:
Maleseef ne sevgi kalmıs ne merhamet bazıların da.. Tek amacları burda nefret kusarak rahatlamak kendi mutsuzlugunun acısını baskalarından cıkarmak.. Ama sorsan hıc bırı hayatın da hıc hata yapmamış namus tımsallerı.. Yazık..

ister anal yapsın ister oral isterse burun deliklerinden. kimseyi ilgilendirmez.insanları irite eden bildiğin girdili çıktılı her şeyi yaşayıp bekaretime bir şey olmuş mudur diye sorması. ve evet bence bu hala iğrenç ve ahlaksızca bir şey. yalancılığın güzel ne yönü var acaba. yalana yalan demek de ahlak bekçiliği değil diye düşünüyorum

Back
X