Cok korkuyorum

Merhaba siz bu hastalığı nereden biliyorsunuz acaba bir tanıdığınız yakınınızda mı var?

Merhaba siz bu hastalığı nereden biliyorsunuz acaba bir tanıdığınız yakınınızda mı var?

Hayır, forumda birisi yazmıştı yaşadığı sıkıntıları, ben de merak edip araştırmıştım.
Başlığı hatırlamıyorum maalesef ama forumu biraz kurcalasanız benzer içerikler bulabilirsiniz büyük ihtimalle.

Valla kizlik zarindan daha önemlisi yaptiginiz iliski hem igrenc hemde cok sagliksiz. Vajinadan geldigini sanmiyorum cunku gelse hemen gelirdi 2 gun sonra degil. Üstelik arkadan yapinca neden onden kan gelsin onu hissedersiniz.

Kınadıgını yasamadan olmezmıs insan bunu unutmayın sizden cıkmassa cocugunızdan cıkar bu yuzden bence kimseyi kınamayın
Merak ettigim canim acimadimi. Zevk aldın mı. Ilişki esnasında insan kendinden geçiyor. Olan olmuş artık sağlık daha onemli. Bundan sonra bence asla musade etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…