Cok korkuyorum

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.634
287
123
Cok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce

Söyle erkek arkadaşına ama neden kızlık zarı bozulsun anlamadım
Yanlıslıkla farketmeden vajınaya mi temas etti acaba cunkı vajınadan gelen bu kanama normal degil

Konu ciddiyse cevap veriyorum. Böyle sağlıksız bişeyi yapacak cesaret var korku gelmiyor da kızlık zarının bozulmasından mı korkuyosun. Cidden yargılamıyorum birşeyler yaşaman da sorun değil ne yaptığında. Ama olan olmuşsa ne olmasını bekliyorsun oldu ya da olmadı ne olacak bundan sonra.

Ben soruma soruyla cevap istemiyorum yada bunu sormuyorum lutfen soruma cevap vermeyeceksiniz yazmayın
Burası herkese açık bir platform , isteyen de istediğine cevap yazar. Kimse sizden izin alacak değil.

İşinize gelmeyen cevaplar gelince , gerçekleri yüzünüze çarpılınca da “litfen kınıma yızmıyınn”

Anal ilişki yaşayınca vajinadan neden kan gelsin? Size öyle gelmiştir.

Günahı sevabı falan umrumda değil hayat sizin. Yorum yapmayacağım o konuya. Ama devam ederseniz anal ilişkiye, ilerleyen yaşlarda büyük tuvaletinizi tutamamaya başlarsınız, anal kanser riskine sahip olmanız da cabası.

Bir de sırf sevgiliniz istiyor diye yaşamayın böyle şeyleri. Siz istiyorsanız yaşayın. Doğru düzgün sevişin yani hymen bozulmasın ama sevişeyim de diye anal seks mi yapılır. Benim çok sıcak baktığım bir şey değil.

Yanlıslıkla farketmeden vajınaya mi temas etti acaba cunkı vajınadan gelen bu kanama normal degil
Yargılamadan yazıyorum kesinlikle ama iki gün sonra kanama geldi diyorsunuz bence kuruntu yapıyorsunuz öyle bişey olsa hissedersiniz 2 gün sonra nasıl anlıyasınız

Burası herkese açık bir platform , isteyen de istediğine cevap yazar.

İşinize gelmeyen cevaplar gelince , gerçekleri yüzünüze çarpınca da “litfen kınıma yızmıyınn”
İşime gelmeyen cevap yada gerceklerın ben farkındayım sizin yazmanıza gerek yok yeterince pısmanım zaten yanlıs mi yaptım yada ahlak dersi verilsin diye sormuyorum ben

İşime gelmeyen cevap yada gerceklerın ben farkındayım sizin yazmanıza gerek yok yeterince pısmanım zaten yanlıs mi yaptım yada ahlak dersi verilsin diye sormuyorum ben
Ben size ahlak dersi vermiyorum vermek de haddim değil.
Günah sevap diye de demiyorum , madem sevisiyorsanız bunu olması gerektiği gibi yapın. Yaptığınızında arkasında durun. Sevişmek ayıp birsey değil. Neden kendi sağlığınızı hiçe sayıyorsunuz ki ?

Sırf evlendiğin kişiye ben bakireyim diye yalan söyleyebilmek için kendinde tuvaletini tutamama, kanser olma, hastalık kapma, öbür boyu fiziksel acı çekmeyi göze alman çok çok ilginç.

Dışkının çıktığı yerden cinsel münasebete girmek de ayrı bir olay.

Yarın bir gün bakireyim diye evlendiğin adam totondaki genişlikten anlamayacak mı sanıyorsun anal yaptığını? Sadece kendini kandırıyorsun bu şekilde…

Bu şekilde yaptığın evlilikten hayır gelir mi zannediyorsun? Yalan söyleyerek, karşıdakinin güvenini sarsarak mı yuva kurup çocuk sahibi olmayı planlıyorsun? Nasıl aynı evde kalacaksın yalanlar söylediği insanla? Hayret ettim.

Daha da dramı muhtemelen kendi istediği için değil, sevgilisini bu şekilde elde tutacağını sandığı için böyle bir ilişki yaşaması...

Evlenmeyi düşünmüyorum derdım evlenince ne soyleyecegım de degil ki benim ki vicdan azabı neden yaptım kendime bunu diye hem üzülüyorum hem kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…