• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok korkuyorum

Söylenmesi gerekenler söylenmiş. Ben de kamu spotu gibi söyleyeyim. Arkadaşlar eğer ilk vajinal ilişkinizden böyle kan gelirse bu normal bir durum değil. Benim ilk ilişkimde 1 damla bile kan man gelmedi ki %50 gelmiyor. Kalan %50 de de azıcık kan gelir ki adet gibi falan değildir. Öyleyse vajinada yırtık var demektir. Yanlış bir şeyler yapmışsınız demektir.

Konu sahibi: bence adetin erken geldi. Ama anal kanama çok ciddi bir durum. Doktora git. Bir daha da hiçbir erkek için kendini bu duruma asla düşürme. Sevişmek sen de istersin. Normal senin de zevk alacağın şekilde yap. Asla elalemi tatmin etmek için istemediğin, acı çektiğin bir şeyi yapma. İnan asla değmez.

Senin gibiler namuslu oluyor dimi 🤣 güya kızlık zarını koruyup arkadan verince bakire olmayanlardan kendinizi üstün görüyorsunuz ya o kadar leşsiniz ki.. bir süre sonra gazını bile tutamayacaksın 😅 akıllı seni
Cinsellik normaldir hayatın akışıdır. Ama sizin gibiler bu muameleyi hak ediyor

Kizlik zariniz bozulsa bu kadar kanama olmaz sanirim. Iki gundur kaniyor diyorsaniz, baska bir durum var buyuk ihtimalle. Regliniz erken gelmis olabilir. Bahar aylarinda bende one cekilir bir hafta kadar. Hatta bu sefer ustume basima cikacak kadar yogun kanama yasiyorum. Siz yine de bir doktora gorunun. Durumunuza uzuldum gercekten, belli ki pismansiniz. Bir daha bu tarz islere girismeyin bu kadar pismansaniz.

Senin gibiler namuslu oluyor dimi 🤣 güya kızlık zarını koruyup arkadan verince bakire olmayanlardan kendinizi üstün görüyorsunuz ya o kadar leşsiniz ki.. bir süre sonra gazını bile tutamayacaksın 😅 akıllı seni
Cinsellik normaldir hayatın akışıdır. Ama sizin gibiler bu muameleyi hak ediyor
Ben namuslumuyum dedim.. İçinizde ki kini kustunuz rahat edebılırsınz

Kizlik zariniz bozulsa bu kadar kanama olmaz sanirim. Iki gundur kaniyor diyorsaniz, baska bir durum var buyuk ihtimalle. Regliniz erken gelmis olabilir. Bahar aylarinda bende one cekilir bir hafta kadar. Hatta bu sefer ustume basima cikacak kadar yogun kanama yasiyorum. Siz yine de bir doktora gorunun. Durumunuza uzuldum gercekten, belli ki pismansiniz. Bir daha bu tarz islere girismeyin bu kadar pismansaniz.
O kadar pısmanım ki bir daha asla

Söylenmesi gerekenler söylenmiş. Ben de kamu spotu gibi söyleyeyim. Arkadaşlar eğer ilk vajinal ilişkinizden böyle kan gelirse bu normal bir durum değil. Benim ilk ilişkimde 1 damla bile kan man gelmedi ki %50 gelmiyor. Kalan %50 de de azıcık kan gelir ki adet gibi falan değildir. Öyleyse vajinada yırtık var demektir. Yanlış bir şeyler yapmışsınız demektir.

Konu sahibi: bence adetin erken geldi. Ama anal kanama çok ciddi bir durum. Doktora git. Bir daha da hiçbir erkek için kendini bu duruma asla düşürme. Sevişmek sen de istersin. Normal senin de zevk alacağın şekilde yap. Asla elalemi tatmin etmek için istemediğin, acı çektiğin bir şeyi yapma. İnan asla değmez.
Haklısınız kesinlikle degmez o kadar pısmanım ki bu kendimden nefret ediyorum

biraz avam ve amiyane olacak ama sarı tutkunun bi lafını okumuştum aklıma o geldi. namus temsilcisi kızların ön taraf trafiğe kapalı arka en işlek otoban demişti. ama her önüne gelenle yatıp kalkıp bakire kız arayan ş.refsizlere de tam olarak bu tarz kızlar lazım
sorunuza gelelim arka taraf kendinden geçmiş canına okumuşsunuz kılcal damarlar falan çatlamış. bari krem zeytinyağı falan kullanın bundan sonra da bu kadar tahriş olmasın. çatlaklardan geliyordur o kan

Anal seks yapip yapmamaniz size kalmis. Ama boyle bisey yaaprken bari biraz arastirsaydiniz. Kanama olacak kadar sert mi girdiniz iliskiye? Kayganlastirici falan kullansaydiniz bari yara olabilir. Vajinadan kan gelmesi zaten mumkun degil eger erkek arkadasiniz sizden habersiz vajinadan iliskiye girmediyse.

Kınadıgını yasamadan olmezmıs insan bunu unutmayın sizden cıkmassa cocugunızdan cıkar bu yuzden bence kimseyi kınamayın
Çocuğum konusunda birçok şeyin garantisini veremem ama namus ve ahlak kavramının ne olduğunu bilen dürüst bir evlat yetiştireceğimden emin olabilirsin.👍🏼

Bi de şunu diyeyim insallah kızlık zarınız sizin tabirinizle bozulmuştur. Çünkü cinsel ilişkiye girdiniz :)
Baskasına olan ofkenizı sinirinızı gelip burda döküp de deşarj olmayın.. Bende diyorum ki o zaman inşallaj sizde cok pısman oldugunız bir sey yasarsınız.. Ben kimseye boyle bir dilekte bulunmam ama su psikoloji de bır insana bu kadar acımasız yorum yaparsanız bende yaparım

İlla ki tatmin olmak istiyorsanız birbirinize mastürbasyon yapsaydınız, ne bileyim gay olmayıp böyle ilişki yaşayanlar kendine yazık ediyor bence.

Back
X