- 28 Ocak 2022
- 115
- -23
- 11
- 43
Himm haklısıniz aslında, kişi kendinden bilip tavsiye ederAslında bi drğişse sıkıntısı geçecek gibi ama bu kadar sinir ondan mi acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm haklısıniz aslında, kişi kendinden bilip tavsiye ederAslında bi drğişse sıkıntısı geçecek gibi ama bu kadar sinir ondan mi acaba![]()
Size katılıyorum evet ben de sizin gibi düşünüyorum.ister anal yapsın ister oral isterse burun deliklerinden. kimseyi ilgilendirmez.insanları irite eden bildiğin girdili çıktılı her şeyi yaşayıp bekaretime bir şey olmuş mudur diye sorması. ve evet bence bu hala iğrenç ve ahlaksızca bir şey. yalancılığın güzel ne yönü var acaba. yalana yalan demek de ahlak bekçiliği değil diye düşünüyorum
Sen geldin mi gene yeni üyecik hiç akıllanmıyorsunuz dimiHimm haklısıniz aslında, kişi kendinden bilip tavsiye eder![]()
Öyle tabi ki. Benim bi sevgilim vardı bamya pipili 30 saniye sürdürebilen. Onunla birlikteyken hep gergin hep sinirli hep sıkıntılıydım. Ayrıldım düzeldim. Darısı başınaHimm haklısıniz aslında, kişi kendinden bilip tavsiye eder![]()
Tamam seni bu sefer dinliyorum sevimli pembe kafaSen geldin mi gene yeni üyecik hiç akıllanmıyorsunuz dimineyse banlana banlana alısırsın üzülme
![]()
Öyle tabi ki. Benim bi sevgilim vardı bamya pipili 30 saniye sürdürebilen. Onunla birlikteyken hep gergin hep sinirli hep sıkıntılıydım. Ayrıldım düzeldim
Himmmmm, 30 saniye sürmesinin sebebi sen misin yoksa. Napsin adam. Zorlamaya gelmiyor demekki. Ama yine de tavsiyeni dinliyorumÖyle tabi ki. Benim bi sevgilim vardı bamya pipili 30 saniye sürdürebilen. Onunla birlikteyken hep gergin hep sinirli hep sıkıntılıydım. Ayrıldım düzeldim. Darısı başına![]()
Evet erkeğin cinsel problemlerinin sebebini de kadına yüklediğine göre misyonunu tamamladın tatlım. Çekilebilirsin artık. Yeterince mide bulandırdın bence. Git evdeki bamyanla ilgilen de sinirlerin yatışır belki.Himmmmm, 30 saniye sürmesinin sebebi sen misin yoksa. Napsin adam. Zorlamaya gelmiyor demekki. Ama yine de tavsiyeni dinliyorum
Biz doğal yoldan ilişki yaşadığımız için kötü pis kaka, ama kızımız ters ilişki yaşamış kız oğlan kız değerlere önem veriyorTers ilişkiye girdikten sonra bakire olsan ne olur olmasan ne olur ?
Agzınıza sağlıkKocayı aldatmak desen var, evli adamla birlikte olmak desen var, birini unutmak için rastgele adamlarla yatmak desen var.
Ama sevgilisiyle seviştiği için utanması gereken konu sahibi öyle mi?
Buralarda millete namus dersi verince yaptıklarınızın silindiğini falan sanıyorsunuz herhalde. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz yani?
Kendini rezil etmek için özellikle çabalamak da bir tür rahatsızlık olabilir.
nasılsınız konu sahibi? enfeksiyon,yırtık vb yok değil mi? iyi misiniz?Agzınıza sağlık
Özelden bile insanları taciz ediyorKocayı aldatmak desen var, evli adamla birlikte olmak desen var, birini unutmak için rastgele adamlarla yatmak desen var.
Ama sevgilisiyle seviştiği için utanması gereken konu sahibi öyle mi?
Buralarda millete namus dersi verince yaptıklarınızın silindiğini falan sanıyorsunuz herhalde. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz yani?
Kendini rezil etmek için özellikle çabalamak da bir tür rahatsızlık olabilir.
Hıc bir sıkıntı yok cok sukur cok tesekkur ederımnasılsınız konu sahibi? enfeksiyon,yırtık vb yok değil mi? iyi misiniz?
Ben kadınlara değil size yükledim iyi okuyun hanfendi. Teee hey Allahım ne cevap veriyorum ben ya. Millet bıkmış sizden. Diğer konularda yaka silkiyolar üyeler Hep bi aşağılama hep bi tiye alma. Meğer baya meşhurmussunuz. Bende dikkate alıp cevap yazıyorum. İşsizlikte bir numaralı bayan. 7/24 buralardasiniz maşallah.Evet erkeğin cinsel problemlerinin sebebini de kadına yüklediğine göre misyonunu tamamladın tatlım. Çekilebilirsin artık. Yeterince mide bulandırdın bence. Git evdeki bamyanla ilgilen de sinirlerin yatışır belki.
Siz lafınızın nereye gittiğini bilmiyorsunuz. Aklınızca kudralobar ın canını yakacakken erkeklerin cinsel sorunlarını kadınların suçu yaptınız, hem kudralobar ın canını da yakamadınız. İşsizliğe gelince , ben de gayet işliyim ama gün içinde girebiliyorum. Neden ? Çünkü telefon karıştırma huyu olan bir kocam yok. O yüzden gir çık zahmetine gerek kalmıyor, kk hep açık. Gizleme gereği duymuyorsanız siz de gayet de bizim gibi hep girebilirsiniz , eminim siz buralarda iken kudraya rahmet okuyacaklar.Ben kadınlara değil size yükledim iyi okuyun hanfendi. Teee hey Allahım ne cevap veriyorum ben ya. Millet bıkmış sizden. Diğer konularda yaka silkiyolar üyeler Hep bi aşağılama hep bi tiye alma. Meğer baya meşhurmussunuz. Bende dikkate alıp cevap yazıyorum. İşsizlikte bir numaralı bayan. 7/24 buralardasiniz maşallah.
Kanka biri anya biri konya ikisi farklı yerler anal ilişkinin vajinaya zarar vermesi fiziksel olarak imkansız. Ha o şehvetle o acıyla analdan vajinanada girmiş olabilir sen farketmeden o zaman olabilir hadi diyelim öyle olmuş olsa bile kızlık zarı bozulması 2 gün baya baya kanama yapmaz. Rahat ol regl olmuşsundur veya anal bölgen çok zorlanmıştır onun kanamasını vajinadan sanmışsındır sonuçta arasında bi kaç cm var yakınlar. Tahminim yaşın küçük sadece abla tavsiyesi bu olaya devam etme zevk alınan birşey olduğunu sanmıyorum yırtılma olabilir tuvaletini yaparken acı çekersin gazını ve tuvaletini tutamamaya başlarsın lütfen dikkat etCok utanarak yazıyorum zaten yeterince kotuyum lutfen kotu yorum yapmayın.. Ben erkek arladasımla iki gun once ters ılıskı yasadım.. Bir kac saat sonra eve geldiğimde baya kanama olmus buyuk ihtimal analdan gelmıs tir dedim ama iki gun sonra silince vajınadan da leke degil baya baya kanama olmus adet kanaması kadar gelmıs kzlık zarı bozulmusmudur sizce bir de bunu erkek arladasıma soylemelımıyım sizce
Kardeşim beni yanlış anlama ama sırf bi erkek rahatlicak mutlu olcak diye insan kendi sağlığını tehlikeye atmamalı bu iğrenç bisey keşke iki kez dusunseydin ve iyi bi araştırma yapmalısın çünkü sağlıksal sorunlar dogurabiliyorDaha da dramı muhtemelen kendi istediği için değil, sevgilisini bu şekilde elde tutacağını sandığı için böyle bir ilişki yaşaması...
Konuyu ben açmadım, ben de aynı şeyi söyledim zaten. Yanlış anladınız galibaKardeşim beni yanlış anlama ama sırf bi erkek rahatlicak mutlu olcak diye insan kendi sağlığını tehlikeye atmamalı bu iğrenç bisey keşke iki kez dusunseydin ve iyi bi araştırma yapmalısın çünkü sağlıksal sorunlar dogurabiliyor