İnşllh denk gelmezGebe kalma ihtimaliniz var tam yumurtlama günlerine doğru hemde korunmadan yanitakip edin geçerse test yaparsınız
Dışarı boşalmadı içeri de boşalmadı . Kendi içine mi boşaldı bu adam ? Risk var . Ama tavsiyem eğer hamile değilseniz korunmaya başlayın
Bişey olmaz diyo banakeske sevismeden once korunma yontemleri icin de buradan bilgi alsaydiniz.
is isten gectikten sonra korkunun ecele faydasi olmuyor cunku.
Ergen sankiMasallah ne kadar guzel kafalar
e tamam o zaman. hamile kalirsaniz da siz ona dersiniz “birsey olmaz” diye.Bişey olmaz diyo bana
ben reglimden sonraki bir hafta içinde hamile kaldım. yumurtlama zamanları standart değil, her kadında reglden 14. günde olmaz.Selam bayanlar.ben nişanlımla korunmadan cinsel ilişkiye girdim üç gece arka arkaya ve adet bitiminden dmrr beş gün sonrasıydı hamile kalırmıyım sizce korkuyorum içime boşalmadığını dedi ama dışarıda boşalmadı.nolucak bilmiyorum.sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınıx için teşekkürler
ben reglimden sonraki bir hafta içinde hamile kaldım. yumurtlama zamanları standart değil, her kadında reglden 14. günde olmaz.
yani hamile kalma olasılığınız olabilir de olmayabilir de.
keşke ertesi gün hapı kullansaydını
Azospermimi de bişey olmaz diyor.
Allahım ya, tam riskli günler olabilir neden olmasın.
Dışarı boşalmayan bir erkek nereye boşalmış acaba çok merak ediyorum. Nasrettin hocanın kavuğuna mı boşalmış.
Belirtileriniz neydi bende hiç bi sıkıtı yok normal herşeyben reglimden sonraki bir hafta içinde hamile kaldım. yumurtlama zamanları standart değil, her kadında reglden 14. günde olmaz.
yani hamile kalma olasılığınız olabilir de olmayabilir de.
keşke ertesi gün hapı kullansaydınız.
Ben size inanmadım şuan... korkusu olan biri ama dalga geçiyor
Sizin düşüncenizBen size inanmadım şuan... korkusu olan biri ama dalga geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?