Çok Korkuyorum

Çoook teşekkür ederim. Ben hep hakkıyla annelik yapabilen insanların anne olmasını dilerdim kendim de dahil. Yapamayacaksam isteğini de al sevgisini de diye dua ederdim. Böyle bir cevap geldi bana diye inanıyorum. Umarım bir gün benim anneme hissettiğim o hayranlık ve sevgiyi evladım da bana hisseder. Yeniden çok teşekkür ederim.

Annelik bir ömür yürek ağızda gezmek demişti bir arkadaşım. Gerçekten öyleymiş.

Evladiniz sağlıklı olsun da inanin herseyle mücadele ediyorsunuz.

Hani o anne yüreği varya. Var gerçekten ve sizin gibi insanlar da çok iyi anne oluyor.

Sakin olun keyfini çıkarın

Bence kesinlikle profesyonel destek almaya devam etmelisiniz. Herkes de tedirgin olur bu normaldir ama yaşadıklarınızın etkisiyle ekstra bir kaygı duyuyorsunuz. Doğumdan sonrası için de ilk zamanlar bebek bakımında yardımcı olacak birini bulmaya çalışın. Kaygı varsa çözümü de var. Profesyonel destek almaktan geri durmayın. Zamanla her şey rayına oturacaktır.

ben doğum için hastaneye gittiğim zaman dahil yalnızdım. sadece eşim ve ben tüm süreçleri herkesten başka bir şehirde tek başımıza geçirdik.
doğumdan sonra da tek başımıza baktık. kucağıma 1 çocuk bile almış insan değildim kızımı eve getirdiğimiz gibi baktım tırnaklarını kesiyorum.
hastalandığında da biz baktık, işe başlayınca da kreşe başlattım. oluyor yani, zor oluyor ama oluyor.
her yere çanta gibi yanımda taşıdım kanguruya koydum hastanede mi işim var o da geldi, bankada işim varsa o da geldi. hep beraber hasta olduk hep beraber iyileştik ailece.
hala da yalnızız. ve çok yakın bağ kurduk kızımla. bence iyi ki de böyle olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…