Ondandır.süt düğümlenmesi olabilir mi
Mastiti biliyorum ama emzirdim defalarca ona rağmen rahatlamadı göğsümKız mastit olmuşsun neyden korktun ki. Mastit masajları yaz internete onları öğren duşta yap.
Lahana yaprağı haşla koy. Parol al. Geçmez ateş falan yapar ve ağır ağrın falan olursa doktora git tabi antibiyotik kullanabilirsin. Bol emzir.
Mastiti biliyorum ama emzirdim defalarca ona rağmen rahatlamadı göğsüm
Özellikle çok emdiği göğsüm diğerini daha az emdi o normal.Ve beneğim 1 yaşında yani çok küçük değil ki bi emmesinde memeyi boşaltıyor
Kolum değerken bile acıyor adet öncesi ağrı gibi
Bebek büyük olunca da olur mu ki bebeğim 1 yaşında yani bi emmede meme boşaltıyor o düğüm de emme ile geçmez mi kiİlik dusta yesil sabun varsa onunla ovala agrida dugum de cozulur insallah. Benim cok olurdu.
Bir doktora gözükün yine benimde hamileliğim son aylarında koltuk altımda düğüm olmuştu 8 sene oldu hala da geçmedi genel cerahiye gitmiştim pat diye suratıma lenfoma olabilir demişti çok korkmuştum sonra tahliler temiz çıktı ilaç verdi geçmedi bir çok defa genel cerrahiye gittim tahlil ve ultrasonla bakılıyordu önemli değil yağ bezesi dediler çok ağrı olursa ameliyat ol dediler ağrı olmadığı için ameliyat olmadım ama ikinci sefer doğum yaptığımda ilk haftalar baya şişmişti koltuk altındaki düğüm sonra bebek emdikçe şişliği geçti sizin bebeğiniz büyük olduğu işin mastit olmayabilir yağ bezesi olabilir önceden var mıydı bir doktora gidinBebek büyük olunca da olur mu ki bebeğim 1 yaşında yani bi emmede meme boşaltıyor o düğüm de emme ile geçmez mi ki
Önceden yoktu eminim.Bir doktora gözükün yine benimde hamileliğim son aylarında koltuk altımda düğüm olmuştu 8 sene oldu hala da geçmedi genel cerahiye gitmiştim pat diye suratıma lenfoma olabilir demişti çok korkmuştum sonra tahliler temiz çıktı ilaç verdi geçmedi bir çok defa genel cerrahiye gittim tahlil ve ultrasonla bakılıyordu önemli değil yağ bezesi dediler çok ağrı olursa ameliyat ol dediler ağrı olmadığı için ameliyat olmadım ama ikinci sefer doğum yaptığımda ilk haftalar baya şişmişti koltuk altındaki düğüm sonra bebek emdikçe şişliği geçti sizin bebeğiniz büyük olduğu işin mastit olmayabilir yağ bezesi olabilir önceden var mıydı bir doktora gidin
Girdim duşa şimdi sıcak suyla sabunla ovdum epey,küçüldü gibi ya da beni dokundukça elim alıştı bilmiyorumİlik dusta yesil sabun varsa onunla ovala agrida dugum de cozulur insallah. Benim cok olurdu.
Korkmayın bende ilk önce çok korkmuştum ama korkulacak bişey çıkmadı bebekler büyüdükçe memede süt azaliyor sizin sütünüz çok mu az mı eğer çoksa emmedigi içinde olabilir veya yağ bezesi de olabilirÖnceden yoktu eminim.
Randevu aldım gidicem ama korkuyorum
Tabi ki emmedi uzun süre diye süt birikmiş,ve hemen AA emzirdim geçsin durumu değil birikip, tıkanıyor kanallarda,sertlik oluşuyor,sakin olun emzirmediğiniz günden sonra olması tesadüf olamaz dimiSelam herkese
Dün okula seminere başladık yaklaşık 7-8 saat bebeğimi emziremedim mememde Ağrı hissettim herhalde doldu ondan dedim
Eve geldim hemen emzirdim hala ağrı vardı elimi attım koltuk altıma doğru bi sertlik ve bi ağrı vardı diğeriyle kıyasladım evet net bi sertlik var yuvarlak mı oval mı çok anlamadım kas gibi de ve ağrıyor
Çok korkuyorum bebeğim küçük ikizlerim var onlar da daha 8yaşında
Doktordan randevu zaten aldım ama bi teselli istiyorum acaba süt düğümlenmesi olabilir mi diye emzirdiğim halde diğerinde olmadığı halde eşim ısrarla gündüz emmedi ondan oldu diyorkötü huylularda sert mi olur ağrır mı ne duyacağım bilmek istiyorum az çok
Ayy inşallahTabi ki emmedi uzun süre diye süt birikmiş,ve hemen AA emzirdim geçsin durumu değil birikip, tıkanıyor kanallarda,sertlik oluşuyor,sakin olun emzirmediğiniz günden sonra olması tesadüf olamaz dimi
Azdır yani öyle sıkınca süt akmaz ama bebeğim emince anlıyorum ki iyi akıyorKorkmayın bende ilk önce çok korkmuştum ama korkulacak bişey çıkmadı bebekler büyüdükçe memede süt azaliyor sizin sütünüz çok mu az mı eğer çoksa emmedigi içinde olabilir veya yağ bezesi de olabilir
Mastittir.. Uzun süre emzirmeyince şişer kalır. Bolca ılık suyla acitmadan masaj yap. Sağ emzir. Ve geçer insallahSelam herkese
Dün okula seminere başladık yaklaşık 7-8 saat bebeğimi emziremedim mememde Ağrı hissettim herhalde doldu ondan dedim
Eve geldim hemen emzirdim hala ağrı vardı elimi attım koltuk altıma doğru bi sertlik ve bi ağrı vardı diğeriyle kıyasladım evet net bi sertlik var yuvarlak mı oval mı çok anlamadım kas gibi de ve ağrıyor
Çok korkuyorum bebeğim küçük ikizlerim var onlar da daha 8yaşında
Doktordan randevu zaten aldım ama bi teselli istiyorum acaba süt düğümlenmesi olabilir mi diye emzirdiğim halde diğerinde olmadığı halde eşim ısrarla gündüz emmedi ondan oldu diyorkötü huylularda sert mi olur ağrır mı ne duyacağım bilmek istiyorum az çok
Benim öyle çok olurdu. Arkadaşımın da çok oluyordu sürekli antibiyotik kullanıyordu çünkü ağır geçiriyordu. Sizi kötü bir şey olduğunu düşündüren nedir? Mastit işte korkmayınMastiti biliyorum ama emzirdim defalarca ona rağmen rahatlamadı göğsüm
Özellikle çok emdiği göğsüm diğerini daha az emdi o normal.Ve beneğim 1 yaşında yani çok küçük değil ki bi emmesinde memeyi boşaltıyor
Kolum değerken bile acıyor adet öncesi ağrı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?