Çok masaj yaptım duş aldım bebeğim dünden beri emiyor geçmedi ondan korktumBenim öyle çok olurdu. Arkadaşımın da çok oluyordu sürekli antibiyotik kullanıyordu çünkü ağır geçiriyordu. Sizi kötü bir şey olduğunu düşündüren nedir? Mastit işte korkmayın
Ben olduğumda 15 gün diye hatırlıyorum fazla da olabilir çektim ,yine olurum korkusuyla elimde olmadan önce o göğsümü emdiriyordum . Ateş yapmıştı zor günlerdi.....Çok masaj yaptım duş aldım bebeğim dünden beri emiyor geçmedi ondan korktum
Siz emziriyorsunuz ben emzirmeyi keseli tam 1 yıl olacak ve bu ay tam bahsettiğiniz gibi bir şey başıma geldi ağrı yapıyor ve göğüsün alt kısmında şişlik var 1 yıl geçtiği halde banada süt kaldı falan diolar yarın doktora gideceğim. Sizde denilenleri uygulayın geçmez ise bi doktora görünün.Selam herkese
Dün okula seminere başladık yaklaşık 7-8 saat bebeğimi emziremedim mememde Ağrı hissettim herhalde doldu ondan dedim
Eve geldim hemen emzirdim hala ağrı vardı elimi attım koltuk altıma doğru bi sertlik ve bi ağrı vardı diğeriyle kıyasladım evet net bi sertlik var yuvarlak mı oval mı çok anlamadım kas gibi de ve ağrıyor
Çok korkuyorum bebeğim küçük ikizlerim var onlar da daha 8yaşında
Doktordan randevu zaten aldım ama bi teselli istiyorum acaba süt düğümlenmesi olabilir mi diye emzirdiğim halde diğerinde olmadığı halde eşim ısrarla gündüz emmedi ondan oldu diyorkötü huylularda sert mi olur ağrır mı ne duyacağım bilmek istiyorum az çok
siz sırt üstü yatın, bebeğiniz yüzüstü memenizde olsun, o şekilde emzirin, o zaman çözülüyor mastit.Selam herkese
Dün okula seminere başladık yaklaşık 7-8 saat bebeğimi emziremedim mememde Ağrı hissettim herhalde doldu ondan dedim
Eve geldim hemen emzirdim hala ağrı vardı elimi attım koltuk altıma doğru bi sertlik ve bi ağrı vardı diğeriyle kıyasladım evet net bi sertlik var yuvarlak mı oval mı çok anlamadım kas gibi de ve ağrıyor
Çok korkuyorum bebeğim küçük ikizlerim var onlar da daha 8yaşında
Doktordan randevu zaten aldım ama bi teselli istiyorum acaba süt düğümlenmesi olabilir mi diye emzirdiğim halde diğerinde olmadığı halde eşim ısrarla gündüz emmedi ondan oldu diyorkötü huylularda sert mi olur ağrır mı ne duyacağım bilmek istiyorum az çok
Valla baya sürebiliyor bu durum antibiyotik kullanmak gerekebiliyorÇok masaj yaptım duş aldım bebeğim dünden beri emiyor geçmedi ondan korktum
Lavabo tıkantığında su akıttığında tıkanıklık açılıyor mu? No. Tıkanıklığı ayrı açman lazım. Hemen panik yapma dur sakinBebek büyük olunca da olur mu ki bebeğim 1 yaşında yani bi emmede meme boşaltıyor o düğüm de emme ile geçmez mi ki
Cok bastırarak yapma hafif yikar gibi ovala. Ama bulabilirsen yesil sabun yoksa da köpük le ovala mutlaka. İnsallah bi sikinti cikmaz icini ferah tut.Girdim duşa şimdi sıcak suyla sabunla ovdum epey,küçüldü gibi ya da beni dokundukça elim alıştı bilmiyorum
Küçülmüşse mastit olabilir geçmiş olsun Allah şifa versinAzdır yani öyle sıkınca süt akmaz ama bebeğim emince anlıyorum ki iyi akıyorpek yemek de yemez ama bez kullanımımız normal düzeyde.
Duş aldıktan sonra küçüldü gibi bilmiyorum
Yazın olur muSiz emziriyorsunuz ben emzirmeyi keseli tam 1 yıl olacak ve bu ay tam bahsettiğiniz gibi bir şey başıma geldi ağrı yapıyor ve göğüsün alt kısmında şişlik var 1 yıl geçtiği halde banada süt kaldı falan diolar yarın doktora gideceğim. Sizde denilenleri uygulayın geçmez ise bi doktora görünün.
Allah razı olsun inşallah öyledirKüçülmüşse mastit olabilir geçmiş olsun Allah şifa versin
Muhakkak yazarımYazın olur mu
7-8 saat emzirmemissiniz ondan olmustur. Hemen rahatlama olmuyorMastiti biliyorum ama emzirdim defalarca ona rağmen rahatlamadı göğsüm
Özellikle çok emdiği göğsüm diğerini daha az emdi o normal.Ve beneğim 1 yaşında yani çok küçük değil ki bi emmesinde memeyi boşaltıyor
Kolum değerken bile acıyor adet öncesi ağrı gibi
Onu ben de merak ediyorum memeden kestikten sonra nolcak acabaÇok geçmiş olsun.
Geçen memede süt beklemekle bozulur mu diye bir konu vardı. Orada aklıma geldi ama konu dışı sormak istemedim.
Bebeğini sütten kesen anneler; Bu süreçte mastit olmaktan nasıl korunuyorsunuz? Yoksa sürecin olağan bir parçası mı?
Buaralar ben de kesmek istiyorum ama çevre baskısı beni vazgeçirdiİlaçla kesmiştim ağrılı bir surecti 2 sene surdurmemeliydim orada hata yaptım çok zor bir surecti .
Evet aynen belli aydan sonra cokda faydası yokmuş zaten kadından sürekli kalsiyum vitamin gidiyor dış çürüyor saç dökülüyor ilaç veriyor doktor zaten bir şekilde kesmeniz lazım çevre değil bunu çeken sizsinizBuaralar ben de kesmek istiyorum ama çevre baskısı beni vazgeçirdi
Hem işe başlayacağım bebekten ayrılmam hem sütten kesme depresyona sokarmış onu dediler ben dde korktum kalsın dedim ama nereye kadar gider bilmiyorum çünkü beni emzik olarak kullanıyor artık.
Ben hala aynıyım gitmek istediğim doktora randevu bulamadım yarın gidiyorum işte bakalım inşallah ben de güzel sonuçlar alırımMerhabaMrs-cicek ben bugün göründm doktora ultrason çekti. Meme de apse olmuş dilaçla tedavi edeceğiz dedi.
Benim göğsumde ki kitle bi küçülüp bi büyüdü bide çok ağrı yapıyor. Sizin durumunuz nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?