Çok korkuyorum

Benim öyle çok olurdu. Arkadaşımın da çok oluyordu sürekli antibiyotik kullanıyordu çünkü ağır geçiriyordu. Sizi kötü bir şey olduğunu düşündüren nedir? Mastit işte korkmayın
Çok masaj yaptım duş aldım bebeğim dünden beri emiyor geçmedi ondan korktum

Çok masaj yaptım duş aldım bebeğim dünden beri emiyor geçmedi ondan korktum
Ben olduğumda 15 gün diye hatırlıyorum fazla da olabilir çektim ,yine olurum korkusuyla elimde olmadan önce o göğsümü emdiriyordum . Ateş yapmıştı zor günlerdi.....

Siz emziriyorsunuz ben emzirmeyi keseli tam 1 yıl olacak ve bu ay tam bahsettiğiniz gibi bir şey başıma geldi ağrı yapıyor ve göğüsün alt kısmında şişlik var 1 yıl geçtiği halde banada süt kaldı falan diolar yarın doktora gideceğim. Sizde denilenleri uygulayın geçmez ise bi doktora görünün.

siz sırt üstü yatın, bebeğiniz yüzüstü memenizde olsun, o şekilde emzirin, o zaman çözülüyor mastit.

Çok emzirdiğiniz memede süt üretimi daha fazladır, biraz emzirmeye ara verince orda daha çok süt birikmiş olması çok normal. Rahat olun, süt kanalınız tıkanmış. Elbette doktora gidin ama içiniz ferah olsun.

Girdim duşa şimdi sıcak suyla sabunla ovdum epey,küçüldü gibi ya da beni dokundukça elim alıştı bilmiyorum
Cok bastırarak yapma hafif yikar gibi ovala. Ama bulabilirsen yesil sabun yoksa da köpük le ovala mutlaka. İnsallah bi sikinti cikmaz icini ferah tut.

Yazın olur mu

7-8 saat emzirmemissiniz ondan olmustur. Hemen rahatlama olmuyor

Çok geçmiş olsun.

Geçen memede süt beklemekle bozulur mu diye bir konu vardı. Orada aklıma geldi ama konu dışı sormak istemedim.

Bebeğini sütten kesen anneler; Bu süreçte mastit olmaktan nasıl korunuyorsunuz? Yoksa sürecin olağan bir parçası mı?

İlaçla kesmiştim ağrılı bir surecti 2 sene surdurmemeliydim orada hata yaptım çok zor bir surecti .

Onu ben de merak ediyorum memeden kestikten sonra nolcak acaba

İlaçla kesmiştim ağrılı bir surecti 2 sene surdurmemeliydim orada hata yaptım çok zor bir surecti .
Buaralar ben de kesmek istiyorum ama çevre baskısı beni vazgeçirdi
Hem işe başlayacağım bebekten ayrılmam hem sütten kesme depresyona sokarmış onu dediler ben dde korktum kalsın dedim ama nereye kadar gider bilmiyorum çünkü beni emzik olarak kullanıyor artık.

Evet aynen belli aydan sonra cokda faydası yokmuş zaten kadından sürekli kalsiyum vitamin gidiyor dış çürüyor saç dökülüyor ilaç veriyor doktor zaten bir şekilde kesmeniz lazım çevre değil bunu çeken sizsiniz

Merhaba Mrs-cicek ben bugün göründm doktora ultrason çekti. Meme de apse olmuş dilaçla tedavi edeceğiz dedi.
Benim göğsumde ki kitle bi küçülüp bi büyüdü bide çok ağrı yapıyor. Sizin durumunuz nasıl oldu

Ben hala aynıyım gitmek istediğim doktora randevu bulamadım yarın gidiyorum işte bakalım inşallah ben de güzel sonuçlar alırım
Benim sertlik sabit ve ağrıısı hala var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…