• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Kusura bakmayın ama sizde tuhaf geldiniz bana. İlk sizi taciz etmeye kalktığında bağırıp çağırıp haddini bildiremediniz mi? Kibar kibar “kocamla mutluyum abi” nedir yahu? Oracıkta ağzına edip bırakmalıydınız. İş devam etsin diye adamın tacizlerine karşılık vereceksiniz gibi bir vibe aldım sizden umarım yanılıyorumdur.
Adam zaten zihniyeti bozuk,kadının işimizi bozar korkusunu anladı resmen bu korkusunu kullanıyor.Konu sahibi sert bir tepki vermedikçe de amacına ulaşana kadar uğraşacak.

Tabiki sesimi yükselttim. Napiyosunuz? kendinizdemisiniz? inin aşağı dedim. Vs vs. Sinirlerim bozuluyor düşündükçe.

Sonraki günlerde öyle söyledim.
Yanliz kalmadimki birdaha azına bı güzel s...yim. insanlar arasında ancak bukadar istemiyorum diyebildim.
Onunla İs devam etmesin derdim o değil.
Ama dediğim gibi böyle birşey duyulursa tası tarağı toplar gideriz.
Gittiğim yerde de bu tiplerin olmayacağı garanti mi. Benim derdim nasıl ne desende uzaklassa
Birde biraz olsun birilerine anlatmak.
Eşinize onunla iş yapmak istemediğinizi söyleyin. O pisliğe de bi daha tekrarlarsa herkese anlatıp seni rezil ederim deyin. Aklıma gelenler bunlar.

Korktuğum şey iftira atması degil. Böyle birşeyi daha önce yasamadigim için sanirim.

Neden yanlız cagirdi,
Çünkü ortamda kendi calisanlari da var onların yanında konuşmak istemiyor gibi algiladik. İşi bana teklif edecekti çünkü benim iş tecrubem onun aradığı kriterlere uygun. güvenilir ve daha önce bu işi yapmış birine ihtiyaci var.
Dışarıya eşimide cagiramaz birimizin işin başında olması lazım.
Başbaşa dediğinden sonra acabami dedim ama aklımın ucundan bile geçmedi beklemiyorum çünkü. Birde yana yana eleman arıyor bulamıyor. Kendimden bile utandım hatta o kadar belli etmedi yani.
dükkana gelip giden eşinizi bilen biri başbaşa buluşalım die petrolde sizi arabadan indiriyorsa genç cahil kız çocuğu değilsiniz karşının niyetini anlamalıydınız . Yanında arabada o varmış bu varmış ne alaka Ayten hanım yarın sizinle bi müsait zamanda konuşalım der geçer yani . İyi niyetli die düşünüp kötüyü anımsamamışsınız bu saatten sonra yapacağınız şey belli

Korktugunuzu belli etmeyin tacizlerine susmayın bana inanmazlar mevkisi var die hele hiç susmayın , çünkü sustukça ayağınıza dolanır

dükkana gelip giden eşinizi bilen biri başbaşa buluşalım die petrolde sizi arabadan indiriyorsa genç cahil kız çocuğu değilsiniz karşının niyetini anlamalıydınız . Yanında arabada o varmış bu varmış ne alaka Ayten hanım yarın sizinle bi müsait zamanda konuşalım der geçer yani . İyi niyetli die düşünüp kötüyü anımsamamışsınız bu saatten sonra yapacağınız şey belli

Korktugunuzu belli etmeyin tacizlerine susmayın bana inanmazlar mevkisi var die hele hiç susmayın , çünkü sustukça ayağınıza dolanır
Hiç hiç anlamadım ya o zamana kadar.

Başbaşa deyince bı acabami dedim ama asla konduramadim. Kendimiz gibi biliyoruz herkesi.
Aileme bile anlattım ben bu adamı çok destek oluyor, baba gibi çok iyi bi adam diye. Şimdi nasıl derim kalbi kötüymüş. nasıl kızıyorum malligima.

Sizi başbaşa çağırdığı zaman iyi niyetli düşünmeniz oldukça normal. Çünkü böyle kirli bir zihniyeti olduğunu nereden bilecektiniz
Sevgilimizin olması, evli olmamız bu tipleri bunların hiçbiri durdurmuyor maalesef
Eşinize durumu söylemeniz gerekiyor eğer söylemezseniz çirkinleşip o bana yakınlaşmaya çalışıyordu diyebilir
Reddedildikleri zaman bunu naz olarak anlayan erkekler de var
Bu kişi size adım atmaya devam edecektir
Eşinize söylemediğiniz her gün sizin için sıkıntılı
Çünkü erteleyip daha sonra söylerseniz, bu kişi de "en başından beri o benimle yakınlaşmaya çalışıyordu" dese ne olacak
Şimdi durum tazeyken anlatmak en mantıklısı

Tabiki sesimi yükselttim. Napiyosunuz? kendinizdemisiniz? inin aşağı dedim. Vs vs. Sinirlerim bozuluyor düşündükçe.

Sonraki günlerde öyle söyledim.
Yanliz kalmadimki birdaha azına bı güzel s...yim. insanlar arasında ancak bukadar istemiyorum diyebildim.
Onunla İs devam etmesin derdim o değil.
Ama dediğim gibi böyle birşey duyulursa tası tarağı toplar gideriz.
Gittiğim yerde de bu tiplerin olmayacağı garanti mi. Benim derdim nasıl ne desende uzaklassa
Birde biraz olsun birilerine anlatmak.

Amacına ulaşamaz o nette.
Mide bulandıracak kesin.
Eşinize anlatın

Sizi başbaşa çağırdığı zaman iyi niyetli düşünmeniz oldukça normal. Çünkü böyle kirli bir zihniyeti olduğunu nereden bilecektiniz
Sevgilimizin olması, evli olmamız bu tipleri bunların hiçbiri durdurmuyor maalesef
Eşinize durumu söylemeniz gerekiyor eğer söylemezseniz çirkinleşip o bana yakınlaşmaya çalışıyordu diyebilir
Reddedildikleri zaman bunu naz olarak anlayan erkekler de var
Bu kişi size adım atmaya devam edecektir
Eşinize söylemediğiniz her gün sizin için sıkıntılı
Çünkü erteleyip daha sonra söylerseniz, bu kişi de "en başından beri o benimle yakınlaşmaya çalışıyordu" dese ne olacak
Şimdi durum tazeyken anlatmak en mantıklısı
Tam olarak yasanilani anlatamam. Gidip birşey yaparsa, tamam eşim sakin makin diyorum da erkek neticede.

Adamdan hoşlanmıyorum, bakışlarını sevmiyorum diyeceğim. Hiç muhattab olmayacagim.

Bu akşam zaten eşim, isle ilgili farklı biri için şerefsizin teki hep ağzında karı kız dedi. Bende dedim ağzı pis olanlar mi? kötü sence sadece. iyi gözüküp alttan yürüyenler de var dedim. Ne demek istiyorsun kim falan dedi. Sevmediğim kişiler var dedim. Eminim soracaktır.

İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.
Aynı şey başıma geldi hem de hamileymişim haberim yoktu tacize uğradım yani istememde bile bulunan abi dediğim bir adamdı adam bile diyemem kendisine iş bağlantılarım vardı direkt görüşmeyi kestim anneme söyledim annem tabiki kimseye söyleme dedi eşime söyleyemedim çünkü beni çok uyarmıştı ben onu baba gibi görürdüm ve tepki veremedim kendime çok kızdım özür mesajı atmış geber diye bir mesaj attım ondan kazanacağım para batsın yüzünü bile görmek istemiyorum

Adam zaten zihniyeti bozuk,kadının işimizi bozar korkusunu anladı resmen bu korkusunu kullanıyor.Konu sahibi sert bir tepki vermedikçe de amacına ulaşana kadar uğraşacak.
O an donup kalıyorsunuz o an tepki verilemiyor kal geliyor ben saçma sapan şeyler söylemiştim şaşkınlıktan bunu da onlar kabul olarak algılayabiliyor ama net sınır çizmedikçe devam eder erkeklerin hepsinden nefret ediyorum

İyi geceler kizlar.
Bir yıldır eşimle küçük bir işyeri açtık. Beraber çalışıyoruz.
Çok şükür güzelde gidiyor.
İşle ilgili baglantimizin olduğu, iyi gecinmezsek işimizi sekteye uğratabilecek biri bir aydır bana kafayı takmış durumda.
Benden yaşça büyük bir adam.
bir gün 3 kişi bir iş görüşmesine gittik. Biz arkada iki bayan oturuyorduk. O önde, birde şoför vardı benzinlikte durduk yanimdaki kadın elemanini markete yolladı.
Bana bir dakika aşağı inermisin dedi. İndim.
Öğleden sonra başbaşa konuşabilir miyiz dedi. Olur dedim.
Onunla ilgili Beklediğimiz bir iş vardı.
İse dönünce eşime anlattim.
Sanırım isle ilgili teklif sunacak başka pis bir düşüncesi olamaz herhalde dedim. Eşimde zannetmiyorum öyle bir adama benzemiyor dedi.
Neyse buluşma yerine gittiğimde otoparkta arabayı park ederken birden arabaya atladı. Ben şaşırdım. Buyurun x abi dinliyorum dedim.
X e (eşine) ne dedin gelirken dedi. Bende sizin çağırdığınızi, sizinle görüşeceğimi, iş teklifiyle ilgili olabilecegini söyledim dedim. Bozuldu.
Off düşününce bile kötü oluyorum.
Beni taciz etmeye kalktı. Sok oldum izin vermedim.
Esime de isle ilgili görüştük, hep beraber detaylı gorusmemiz daha uygun olur dedim geldim dedim.
Günlerce ruh gibi gezdim.
Birileri duyarsa işimizin sonu olur. Tamda herşey güzel giderken.
Hala gelip gidip görüşelim diye ısrar ediyor.
Kibar kibar red ediyorum başka çarem yok iş baglantilarimiz var.
Kendime ayrı kızıyorum ben ne yapmış olabilirim ki sen bu denli yanaştın. Herkese karşı nazik ve mesafeliyim.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi. Bı insan Korkar ya kocası var deyip. Demekki tehtid olarak görmüyor.
Napicam hic bilmiyorum.
evli olmanız ve kaybedecek çok şeyinizin olması bu pis zihniyetli insanın tam işine göre maalesef. adamdan başka bir konuda rahatsız olduğunuzu eşinize söyleyin ve iş bağınızı kopartın ki size yaklaşamasın.
psikopatların sokaklarda gezdiği ülkede namus meselesini eşinize söylememenizi anlarım ama bu pis zihniyetli şahsı da adım adım tuş edeceğinize inanıyorum ben.

kendisi evli mi? eşi varsa anonim bir şekilde kesinlik 3. şahıs telefonlarından ulaşın ve pis düşünceli adamın başına bela edin.

detayları sakın vermeyin ve sapık olduğunu eşi de bilsin ve çeksin yularını. akıllı adımlar atın

O an donup kalıyorsunuz o an tepki verilemiyor kal geliyor ben saçma sapan şeyler söylemiştim şaşkınlıktan bunu da onlar kabul olarak algılayabiliyor ama net sınır çizmedikçe devam eder erkeklerin hepsinden nefret ediyorum
ben hastane acilinde tacize uğradığımda aynısını hissetmiştim.insan donuyor, sonra bana mı öyle geldi.yok canım bana değil demiştim. o kötü anıların üstüne yeni kötü anılar eklendi üstelik daha geçen.

sakın pes etmeyin yasalar uyduruk olsa da adım adım hakkından gelinebilir sapıkların.

Kusura bakmayın benimde huyum bu gerçekleri yazmazsam duramıyorum
Bir üye yazmış yaşınız 40+ sanırım
Yaşınız itibariyle Bir erkeğin size karşı eğilimini niyetini (yani kötü niyetini ki bu söze hamleye gelene kadar çoktan ip ucu vermiştir) mutlaka anlamış olmalıydıniz

Eşinizin Bir erkek olarak siz görüşeceğiz dediğiniz anda hayırdır ne görüşmesi burda görüşün veya bende geliyorum demesi gerekirdi burda da yine karşıya fırsat verilmiş

Üstüne üstlük olay yaşanmış siz bir sessizlik icersindesiniz o gösterdiğiniz pasif direniş karşı taraftan naz yapıyor biraz daha bastırsam olacak şekliyle algılanmis büyük ihtimalle
Ve biliyorum bunu yazdığım için linç yiyeceğim ama adam yaş ve konum itibariyle kendini tehlikeye atmaz duyulsa onun içinde skandal olur vs demişsiniz bu adam buna nasıl cesaret etti lütfen öz eleştiri yapın buna nasıl cesaret etti
Ben şimdi disarda orda burda kadınları rahatsız eden taciz tecavüz eden pisliklerden bahsetmiyorum yaşça sizden büyükmüş demek ki 60 a yakın mevki makam sahibiymis nasıl göze alır bunları yakmayı bu adam sizde ne gördü
Yıllardır eşimin işi sebebiyle tabiri caizse yalnız yaşıyorum evin hem erkeği hem kadını huknundeyim 1 tane değil mesafeyi aşan başını kaldırıp bakan olmamıştır ha olduysa da ben gormemisimdir cok sert keskin mesafem vardır anında anlaşılır
Madem iş hayatına devam etme kararınız var bir öz eleştiri yapıp kendinizi gözden geçirin hangi söz ya da davranışınız bu manyağa cesaret verdi ben buna yanaşır istediğimi alırım zaten kimseye bir şey de anlatamaz fikrini bu nerden aldı ve Allah korusun ilerde bu fikri daha kimler hangi durumda alacak sizden bunu bir düşünün olur mu

Hazirim begenmedimler ve lincler gelebilir ama hayat Türk filmi yesilcam sineması tadında ilerlemiyor adam kurt yasi ve konumu itibariyle kurt on adım sonrasını hesaplar bu adam böylesi bir şeyin risklerini tabii ki biliyor kendini yakmaya kalkmaz onu sert ve keskin mesafe durdururdu en bastan o bir şey gördü sezdi kendine yol buldu bu hadsizligi yapabildi siz bunu bir düşünün

on adım sonrasını hesaplar bu adam böylesi bir şeyin risklerini tabii ki biliyor
Birini rahatsız edecekleri zaman bu beyin mekanizmaları ile değil de afedersiniz başka bir şeyleriyle düşündükleri için karşısındaki kişi evli olsun bekar olsun hiç farketmez, şanslarını deniyorlar
Şanslısınız ki böyle bir olay yaşamamışsınız
"ben çevreye soğuk izlenim veririm bana adım atma cesareti bulamazlar" değil olay
Bu tipler kafaya takarsa hiç göz göze bile gelmemiş olun, yine de adım atmaya çalışırlar
Bir kere görüp kafaya koymaları bile yetiyor.

ben hastane acilinde tacize uğradığımda aynısını hissetmiştim.insan donuyor, sonra bana mı öyle geldi.yok canım bana değil demiştim. o kötü anıların üstüne yeni kötü anılar eklendi üstelik daha geçen.

sakın pes etmeyin yasalar uyduruk olsa da adım adım hakkından gelinebilir sapıkların.
Bu tür sapıklara net çizgi çizilmezse anlamıyorlar onları istemediğimizi taciz devam eder hayırı cevap olarak göremiyorlar beyinleri basmıyor hatırlayınca o güne gittim benimki acaba bana mı öyle geldi türünden bir şey değildi çok daha kötüsüydü

Ben olsam bı daha rahatsız edersen ortalığı ayağa kaldırır seni rezil ederim diye tehdit ederdim.iş falan umrumda değil yakarım seni uzak dur benden derdim.def olup gitsin para için tacizlerine susacak misiniz? İleride dozu arttırmayacagi ne malum

Yaşınız küçük değilmiş daha önce illaki bıseyler belli etmiştir.mesela benim eşim olsa seninle niye yalnız görüşüyor bende gelicem beraber görüşelim derdi.o kısmı adama cesaret vermiş.sakin korkmayın rezil edin onu sen beni ne sandın pislik herif mahvederim seni diyin.

Israra devam ediyor gibi bir sey yazmis. Eger devam ediyorsa, kanitlari saklayin ve seni rezil ederim tum dunyaya deyin. Esime soylemiyorsam , kötü bir sey olmasin diye.
Sizin orada calismaniz gerekmiyorsa da gitmeyin.
Bu arada esinize yavastan adama kotuleyin. Is yapmak istemediginizi anlatin
Bence de ardini dusunen biri zaten boyle bir seye cesaret edemez. Onlem almaniz gerekiyor bir sekilde

Bu tür sapıklara net çizgi çizilmezse anlamıyorlar onları istemediğimizi taciz devam eder hayırı cevap olarak göremiyorlar beyinleri basmıyor hatırlayınca o güne gittim benimki acaba bana mı öyle geldi türünden bir şey değildi çok daha kötüsüydü
kurtulmanıza sevindim ve haklısınız kafaları farklı çalışıyor

Mesajlarda itiraf ettir o gün yaptığınız hiç hoş değildi diye başla. Sonra ekran goruntusu al. Beni rahat bırak yoksa yayarim her yere yeter falan yaz. Yazamam dersen de eşine ben rahatsız oluyorum kendisinden de mümkünse işe gitme adam ararsa açma yazarsa yazma.

Anlıyorum korkunu, adam sizin o kadar ugrastiginiz işinizi bitirebilir çok zor bir durum ama bu p.çler bunu bilerek sizi seçiyor zaten.

Kuyruk mu salladım diye asla düşünme. Ama kusura bakma genç kız da değilsin, adam seni arabadan indirip baş başa konuşuyor seni tek çağırıyor, hiç aklına kötü bir şey gelmemesi de çok garip yani. Adam iş yerinize gelebilirdi ya da telefonda konuşabilirdiniz. Bunu suçlamak için yazmıyorum ama kadın olduğumuz için daha gözü açık olmamız gerekiyor seni fazla saf buldum bu konuda. Kocani da saf buldum aynı şekilde, bu adam ne diye baş başa seninle görüsecekmis hayırdır demesi lazım. Benim eşim olsa sen niye gidiyorsun o gelsin burada beraber görüşelim çok istiyorsa derdi. Kocan adam para sağlıyor diye susmus gibi geldi ve hiç hoşuma gitmedi. Bunun gericilikle ilgisi yok Ortadoğu'da yaşıyoruz erkeklerin genel zihniyeti ortada, maalesef dikkat etmek bize düşüyor.

.

Back
X