- Emoji Skoru
- 14.558
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi aytensakarya
Eski konularıniz da böyle bı durum yaşamışsiniz ve eşiniz tepki vermemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçi hala bu adamla neden evli kendisi bilemedimEvliliğiniz boyunca arkanızda duran bir eşiniz olmamış hiç,tatilde bile elin adamı sizi taciz etmiş sözde saf kocanız hiç anlamamış bile,önüne gelen çocuklarınızı aşağılamış sizin kocadan ses çıkmamış.Kocaya söylesen işin sonunda seni suçlu bulur.Adamın karakteri bu,arkanızda durmaz. Anası danası karında rahat durmamıştır dese onlara inanır.Kocayı bırakamıyorsun işi bırak,git başka işte çalış bu adam batarsa en azından senin bir can simidin olur.
Zayıf,sinik adam seviyor 17 yıldır aile boyu ağzına ediyorlarmış,çocuklar bile bolca nasiplenmiş ayrılsa o zaman ayrılırdı.İş ortamında birbirine destek ve güven olmazsa olmazdır.Bu tırt kocayla ortak işe girdiğine göre sıkıntı yok ....Gerçi hala bu adamla neden evli kendisi bilemedimkarşısına güçlü arkasında duran bi adam çıkarsa kafası karışmaz inşallah
Çalışanının yanında seni arabadan indiren biri zaten çalışanlarıyla iletişimde " kadını nasıl götürüyorum" izleyin diyen. Çalışanlarından kesinlikle birkaç tanesine çapkınlıklarını anlatıp egosunu tatmin eden biridirdükkana gelip giden eşinizi bilen biri başbaşa buluşalım die petrolde sizi arabadan indiriyorsa genç cahil kız çocuğu değilsiniz karşının niyetini anlamalıydınız . Yanında arabada o varmış bu varmış ne alaka Ayten hanım yarın sizinle bi müsait zamanda konuşalım der geçer yani . İyi niyetli die düşünüp kötüyü anımsamamışsınız bu saatten sonra yapacağınız şey belli
Korktugunuzu belli etmeyin tacizlerine susmayın bana inanmazlar mevkisi var die hele hiç susmayın , çünkü sustukça ayağınıza dolanır
Korktuğum şey iftira atması degil. Böyle birşeyi daha önce yasamadigim için sanirim.
Neden yanlız cagirdi,
Çünkü ortamda kendi calisanlari da var onların yanında konuşmak istemiyor gibi algiladik. İşi bana teklif edecekti çünkü benim iş tecrubem onun aradığı kriterlere uygun. güvenilir ve daha önce bu işi yapmış birine ihtiyaci var.
Dışarıya eşimide cagiramaz birimizin işin başında olması lazım.
Başbaşa dediğinden sonra acabami dedim ama aklımın ucundan bile geçmedi beklemiyorum çünkü. Birde yana yana eleman arıyor bulamıyor. Kendimden bile utandım hatta o kadar belli etmedi yani.
Konu sahibi sen işaretleri okumamışsın bence.
Aslında bu tipler haftalar önceden dekolteye veya vücut hatlarına uzun bakarak sınırları önceden test ediyor.
Sonra laflarıyla şunu belli ediyorlar " senin gelecek planın şu olmalı" yani senin adına karar vermeye başlıyorlar.
İçkili iş buluşmasında lavaboya gittiğin anda bile taciz edebiliyorlar.
O zamanda "başbaşa" kelimesini bildiğin " benimle seks yapar mısın" olarak görüyor tacizci erkeklerBen de eski konularına baktım, konu sahibi tesettürlü. Karşısındaki adam ultra sinsi yani. Eminim inşallahlar maşallahlar AROlar ağzından düşmüyordur herifin.
not : ben de tesettürlüyüm içeriden bilgi veriyorum. kendimden olmayana b. k atmıyorum diye not düşmek istedim
Hayır istemiyorumu cevap olarak bile algılamıyorlar hala üsteliyorlar ben az kalsın tecavüze uğruyordum o derece bir şey yaşadım çok kötüydü babam yaşında bir adamdan şimdi eşim gelecek yolda diyince korktu alkolde almıştı onunda etkisi vardı Allah kimseye yaşatmasınkurtulmanıza sevindim ve haklısınız kafaları farklı çalışıyor
Bana taciz eden kişi kadınlarla çalışıyor akşama kadar kaç kadın görüyor yanında kadınlar çalışıyor yani bu neyin açlığı evli barklı 60 yaşlarında düğünüme geldi istememe geldi ailemi tanıyor eşimi tanıyor ben oğlunun düğününe gittim yerin dibine batsınlar ya kendimde suç aradım inanın o dönem giyinip süslenmek gelmedi içimden dedim bende mi bir şey var eşofmanla gezdim bir süreO zamanda "başbaşa" kelimesini bildiğin " benimle seks yapar mısın" olarak görüyor tacizci erkekler
Çünkü kendi eşlerini asla çalıştırmaz tacizci erkekler.
Oysaki kadın iş kadını erkeklerle taviki toplantı olacak ama "tacizci erkek" beyni çok farklı çalışır
Bence 2 tür tacizci var siz en tehlikelisine çatmışsınız.Bana taciz eden kişi kadınlarla çalışıyor akşama kadar kaç kadın görüyor yanında kadınlar çalışıyor yani bu neyin açlığı evli barklı 60 yaşlarında düğünüme geldi istememe geldi ailemi tanıyor eşimi tanıyor ben oğlunun düğününe gittim yerin dibine batsınlar ya kendimde suç aradım inanın o dönem giyinip süslenmek gelmedi içimden dedim bende mi bir şey var eşofmanla gezdim bir süre
Sonradan düşününce bana çok yem atmış ben görmezlikten gelmişim görmek istememişim kondurmamışım ya da işime öyle gelmiş görmemek duymamak çünkü başka kadınlarla yaşadığı cinselliği bana anlatırdı benim zaten işim başımdan aşkındı abi hadi boş boş konuşma şunları yap ben gidiyorum derdim yaşlılıktan şeyi diline vurmuş artık diye düşünürdüm hatta uydurduğunu düşünürdüm arkadaşı yoktu kadınlarla iş yaptığı için derdim hiç arkadaşı yok derdini bana döküyor galiba bunu yalnızlken yapardı birileri varken gayet normaldi hatta benle tartışırdı biz çok kavga ederdik ama nasıl olduysa ben evlendikten sonra değişti bu adam ben evlendikten sonra aleni bir şekilde başka erkeklerden kıskandığını belli ederdi yanımıza erkek müşterisi elemanı gelince beni saklamaya çalışırdıBence 2 tür tacizci var siz en tehlikelisine çatmışsınız.
1. Tacizci grubu:
Karısını çalıştırmasına izin vermeyen erkeklere göre eğer çalışıyorsak veya yanımızda erkek olmadan çıkmışsak demekki biz bekarız ve aranıyoruz eğer onlarla 2- 3.defa göz göze gelirsek onlarla seks yapmak için öldüğümüzü sanarlar ve bizi takip etmeye başlarlar.
2.Grupsa:
Mecburen iletişim kurduğumuz bekar ya da evliliğinde mutsuz ama yine karısını çalıştırmayan bu erkekle biz gözüne bakıp iletişim kurdukça biz sırf gözüne bakarak iletişim kuruyoruz diye ondan hoşlandığımızı sanan ve gözüne baktığımız için artık bizden hoşlanmaya başlayan artık bizi çıplak hayal etmeye başlayan fotoğraflarımızı tatmin olma olarak kullanmaya başlamış gizli tacizcilerdir. Bunlar kendilerince bir kaç kelime seçer ve onları kullandığında siz mevzuya uyanmazsanız çoktan sevişmeyi kabul etmişsiniz demek olarak görüyorlar. Kelimeler ise çok zor ayırt edilir hatta medeni, sosyal, dikkatsiz, tecrübesiz bir kadın asla anlayamaz.
Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi.