• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok korkuyorum

Evliliğiniz boyunca arkanızda duran bir eşiniz olmamış hiç,tatilde bile elin adamı sizi taciz etmiş sözde saf kocanız hiç anlamamış bile,önüne gelen çocuklarınızı aşağılamış sizin kocadan ses çıkmamış.Kocaya söylesen işin sonunda seni suçlu bulur.Adamın karakteri bu,arkanızda durmaz. Anası danası karında rahat durmamıştır dese onlara inanır.Kocayı bırakamıyorsun işi bırak,git başka işte çalış bu adam batarsa en azından senin bir can simidin olur.

Ohoo her taciz edeni idare edecek olsak para için birde! maşallah tavrınız istemem yan cebime koy tarzında ki bu cinse neler yapıyorsunda peşini bırakmıyor sen abi ben mutluyum mutsuz olsan ne olucak okey mi diceksin

Evliliğiniz boyunca arkanızda duran bir eşiniz olmamış hiç,tatilde bile elin adamı sizi taciz etmiş sözde saf kocanız hiç anlamamış bile,önüne gelen çocuklarınızı aşağılamış sizin kocadan ses çıkmamış.Kocaya söylesen işin sonunda seni suçlu bulur.Adamın karakteri bu,arkanızda durmaz. Anası danası karında rahat durmamıştır dese onlara inanır.Kocayı bırakamıyorsun işi bırak,git başka işte çalış bu adam batarsa en azından senin bir can simidin olur.
Gerçi hala bu adamla neden evli kendisi bilemedim 🤷🏼‍♀️ karşısına güçlü arkasında duran bi adam çıkarsa kafası karışmaz inşallah

Gerçi hala bu adamla neden evli kendisi bilemedim 🤷🏼‍♀️ karşısına güçlü arkasında duran bi adam çıkarsa kafası karışmaz inşallah
Zayıf,sinik adam seviyor 17 yıldır aile boyu ağzına ediyorlarmış,çocuklar bile bolca nasiplenmiş ayrılsa o zaman ayrılırdı.İş ortamında birbirine destek ve güven olmazsa olmazdır.Bu tırt kocayla ortak işe girdiğine göre sıkıntı yok ....

Konu sahibi sen işaretleri okumamışsın bence.

Aslında bu tipler haftalar önceden dekolteye veya vücut hatlarına uzun bakarak sınırları önceden test ediyor.

Sonra laflarıyla şunu belli ediyorlar " senin gelecek planın şu olmalı" yani senin adına karar vermeye başlıyorlar.

İçkili iş buluşmasında lavaboya gittiğin anda bile taciz edebiliyorlar.

dükkana gelip giden eşinizi bilen biri başbaşa buluşalım die petrolde sizi arabadan indiriyorsa genç cahil kız çocuğu değilsiniz karşının niyetini anlamalıydınız . Yanında arabada o varmış bu varmış ne alaka Ayten hanım yarın sizinle bi müsait zamanda konuşalım der geçer yani . İyi niyetli die düşünüp kötüyü anımsamamışsınız bu saatten sonra yapacağınız şey belli

Korktugunuzu belli etmeyin tacizlerine susmayın bana inanmazlar mevkisi var die hele hiç susmayın , çünkü sustukça ayağınıza dolanır
Çalışanının yanında seni arabadan indiren biri zaten çalışanlarıyla iletişimde " kadını nasıl götürüyorum" izleyin diyen. Çalışanlarından kesinlikle birkaç tanesine çapkınlıklarını anlatıp egosunu tatmin eden biridir

Korktuğum şey iftira atması degil. Böyle birşeyi daha önce yasamadigim için sanirim.

Neden yanlız cagirdi,
Çünkü ortamda kendi calisanlari da var onların yanında konuşmak istemiyor gibi algiladik. İşi bana teklif edecekti çünkü benim iş tecrubem onun aradığı kriterlere uygun. güvenilir ve daha önce bu işi yapmış birine ihtiyaci var.
Dışarıya eşimide cagiramaz birimizin işin başında olması lazım.
Başbaşa dediğinden sonra acabami dedim ama aklımın ucundan bile geçmedi beklemiyorum çünkü. Birde yana yana eleman arıyor bulamıyor. Kendimden bile utandım hatta o kadar belli etmedi yani.

Bu tacizci tipler için "başbaşa" ve "yalnız " kelimelrini önceden kullanmış olmaları " ben niyetimi sana belli ettin" sende kabul ettin demek.

Tacizciler genelde kendi eşlerini eve kitledikleri için karşı tarafın "başbaşa" kelimesini duyduğu halde iletişime devam etmesi. Karşı tarafın onların gözünde yanıp tutuştuğuna delalet ediyor. Bu tipler aynı zamanda iftiraya ve ters düşünce fiziksel zarara da çok meyilliler.

Konu sahibi sen işaretleri okumamışsın bence.

Aslında bu tipler haftalar önceden dekolteye veya vücut hatlarına uzun bakarak sınırları önceden test ediyor.

Sonra laflarıyla şunu belli ediyorlar " senin gelecek planın şu olmalı" yani senin adına karar vermeye başlıyorlar.

İçkili iş buluşmasında lavaboya gittiğin anda bile taciz edebiliyorlar.

Ben de eski konularına baktım, konu sahibi tesettürlü. Karşısındaki adam ultra sinsi yani. Eminim inşallahlar maşallahlar AROlar ağzından düşmüyordur herifin.

not : ben de tesettürlüyüm içeriden bilgi veriyorum. kendimden olmayana b. k atmıyorum diye not düşmek istedim

Ben de eski konularına baktım, konu sahibi tesettürlü. Karşısındaki adam ultra sinsi yani. Eminim inşallahlar maşallahlar AROlar ağzından düşmüyordur herifin.

not : ben de tesettürlüyüm içeriden bilgi veriyorum. kendimden olmayana b. k atmıyorum diye not düşmek istedim
O zamanda "başbaşa" kelimesini bildiğin " benimle seks yapar mısın" olarak görüyor tacizci erkekler

Çünkü kendi eşlerini asla çalıştırmaz tacizci erkekler.

Oysaki kadın iş kadını erkeklerle taviki toplantı olacak ama "tacizci erkek" beyni çok farklı çalışır

kurtulmanıza sevindim ve haklısınız kafaları farklı çalışıyor
Hayır istemiyorumu cevap olarak bile algılamıyorlar hala üsteliyorlar ben az kalsın tecavüze uğruyordum o derece bir şey yaşadım çok kötüydü babam yaşında bir adamdan şimdi eşim gelecek yolda diyince korktu alkolde almıştı onunda etkisi vardı Allah kimseye yaşatmasın

O zamanda "başbaşa" kelimesini bildiğin " benimle seks yapar mısın" olarak görüyor tacizci erkekler

Çünkü kendi eşlerini asla çalıştırmaz tacizci erkekler.

Oysaki kadın iş kadını erkeklerle taviki toplantı olacak ama "tacizci erkek" beyni çok farklı çalışır
Bana taciz eden kişi kadınlarla çalışıyor akşama kadar kaç kadın görüyor yanında kadınlar çalışıyor yani bu neyin açlığı evli barklı 60 yaşlarında düğünüme geldi istememe geldi ailemi tanıyor eşimi tanıyor ben oğlunun düğününe gittim yerin dibine batsınlar ya kendimde suç aradım inanın o dönem giyinip süslenmek gelmedi içimden dedim bende mi bir şey var eşofmanla gezdim bir süre

Bana taciz eden kişi kadınlarla çalışıyor akşama kadar kaç kadın görüyor yanında kadınlar çalışıyor yani bu neyin açlığı evli barklı 60 yaşlarında düğünüme geldi istememe geldi ailemi tanıyor eşimi tanıyor ben oğlunun düğününe gittim yerin dibine batsınlar ya kendimde suç aradım inanın o dönem giyinip süslenmek gelmedi içimden dedim bende mi bir şey var eşofmanla gezdim bir süre
Bence 2 tür tacizci var siz en tehlikelisine çatmışsınız.

1. Tacizci grubu:
Karısını çalıştırmasına izin vermeyen erkeklere göre eğer çalışıyorsak veya yanımızda erkek olmadan çıkmışsak demekki biz bekarız ve aranıyoruz eğer onlarla 2- 3.defa göz göze gelirsek onlarla seks yapmak için öldüğümüzü sanarlar ve bizi takip etmeye başlarlar.

2.Grupsa:
Mecburen iletişim kurduğumuz bekar ya da evliliğinde mutsuz ama yine karısını çalıştırmayan bu erkekle biz gözüne bakıp iletişim kurdukça biz sırf gözüne bakarak iletişim kuruyoruz diye ondan hoşlandığımızı sanan ve gözüne baktığımız için artık bizden hoşlanmaya başlayan artık bizi çıplak hayal etmeye başlayan fotoğraflarımızı tatmin olma olarak kullanmaya başlamış gizli tacizcilerdir. Bunlar kendilerince bir kaç kelime seçer ve onları kullandığında siz mevzuya uyanmazsanız çoktan sevişmeyi kabul etmişsiniz demek olarak görüyorlar. Kelimeler ise çok zor ayırt edilir hatta medeni, sosyal, dikkatsiz, tecrübesiz bir kadın asla anlayamaz.

Son düzenleme:
Çok korkunç bir durum. Allah böyle pis niyetli kişileri hepinizden uzak etsin ama her yer sapık kaynıyor maalesef. Konu sahibi öncelikle kendinizi suçlamayın ben mi yüz verdim de böyle oldu diye düşünmeyin. Öyle bir durumda ben olsam aynı şekilde, patronla baş başa görüşme teklifini kabul ederdim. Kimse anlamaz ki kötü niyetli olduğunu. Siz en iyisi bir arkadaşın dediği gibi mesajda bu olaydan bahsedip kanıt toplayın,sonra da şikayet edin. Kimse inanmaz düşüncesinden kurtulmuş olursunuz.

Bence eşinize söyleyin zaten öyle tepki verip adama zarar verecek tip değilmiş. Bilgisi olsun neme lazım iftiraya kurban gitmeyin bu şeref yoksununun egosu zedelendi diye.

Ha eşiniz "sen kesin bir şey yapmışsındır" diyecek kadar düşecek bir adam mıdır? Belki de bu lafı duymamak için söylemiyorsunuzdur bilemedim.

Bence 2 tür tacizci var siz en tehlikelisine çatmışsınız.

1. Tacizci grubu:
Karısını çalıştırmasına izin vermeyen erkeklere göre eğer çalışıyorsak veya yanımızda erkek olmadan çıkmışsak demekki biz bekarız ve aranıyoruz eğer onlarla 2- 3.defa göz göze gelirsek onlarla seks yapmak için öldüğümüzü sanarlar ve bizi takip etmeye başlarlar.

2.Grupsa:
Mecburen iletişim kurduğumuz bekar ya da evliliğinde mutsuz ama yine karısını çalıştırmayan bu erkekle biz gözüne bakıp iletişim kurdukça biz sırf gözüne bakarak iletişim kuruyoruz diye ondan hoşlandığımızı sanan ve gözüne baktığımız için artık bizden hoşlanmaya başlayan artık bizi çıplak hayal etmeye başlayan fotoğraflarımızı tatmin olma olarak kullanmaya başlamış gizli tacizcilerdir. Bunlar kendilerince bir kaç kelime seçer ve onları kullandığında siz mevzuya uyanmazsanız çoktan sevişmeyi kabul etmişsiniz demek olarak görüyorlar. Kelimeler ise çok zor ayırt edilir hatta medeni, sosyal, dikkatsiz, tecrübesiz bir kadın asla anlayamaz.
Sonradan düşününce bana çok yem atmış ben görmezlikten gelmişim görmek istememişim kondurmamışım ya da işime öyle gelmiş görmemek duymamak çünkü başka kadınlarla yaşadığı cinselliği bana anlatırdı benim zaten işim başımdan aşkındı abi hadi boş boş konuşma şunları yap ben gidiyorum derdim yaşlılıktan şeyi diline vurmuş artık diye düşünürdüm hatta uydurduğunu düşünürdüm arkadaşı yoktu kadınlarla iş yaptığı için derdim hiç arkadaşı yok derdini bana döküyor galiba bunu yalnızlken yapardı birileri varken gayet normaldi hatta benle tartışırdı biz çok kavga ederdik ama nasıl olduysa ben evlendikten sonra değişti bu adam ben evlendikten sonra aleni bir şekilde başka erkeklerden kıskandığını belli ederdi yanımıza erkek müşterisi elemanı gelince beni saklamaya çalışırdı

Şimdi daha önceden iş tecrübeniz olmamış anladığım kadarıyla. Bu tür işler yaparken erkek gibi olacak agresif ve asarım keserim modunda takılacaksınız. teyzem yıllarca erkeklerin çok olduğu yerlerde çalışmak zorunda kaldı ama tüm kadınlığını da bıraktı erkek sinek bile yaklaşamaz yanına

Eşime de çok kızıyorum bu kadar saf ve iyi niyetli olmasaydı kimse böyle bir şeye cesaret edemezdi.

Eşin yerine biraz kendine kızınız daha iyi olur. Adam bu cesareti eşinizden değil sizin cesaretsizliğinizden almış. Ayrıca eşiniz sizin kime nasıl davrandığınıiz yada başkasınin size nasıl yaklaştığını kontrol edemez. Rahatsız oluyorsaniz sert bir dille uyaracaksiniz anlamasada anlayacağı dilden konuşacaksıniz.

kusura bakmayın, 40 yaşındasınız genç değilsiniz. iş kuruyorsanız, insanları tanımanız gerekir, saf olacak yaşta değilsiniz. iş konuşacaksanız başbaşa tenha yere değil ofise gelmeliydi. eşinizle beraber iş yaparken başbaşa ne konuşmayı planladınız? para için sinmişsiniz bir de, ters yapmak yerine ben eşimle mutluyum abi demişsiniz, fırsat veriyorsunuz. eşiniz bilmiyor ve hala iş için görüşüyorsa eşinizi de saf salak durumuna getiriyorsunuz. yapmayın. kimsenin emeği bir insana bağlı olmaz. işi adam ğstüne mi kurdunuz da bu kadar çekiniyorsunuz?

Back
X