• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok korkuyorum

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
kızlar söz tarıhı için ailemın kararını beklıyordum açtığım konudan hatırlarsınız ailem tamam dedı ama herkesın acabaları var bende çok korkuyorum sevıyorum çok ama nedendır bılmıyorum korkuyorum kayınvalıde adayını aramam lazım şu tarıh uygun mu dıye ama arayamıyorum allahım sen utandırma sen kımselere muhtaç etme dıye dua edıyorum hep sevgılımın ilk başlarda iş sorunu vardı onu hallettık ama özel sektör işte bununda korkusu var sanırım sizlerde böyle mı oldunuz çok ama çok korkuyorum kızlar çok dua ettım allahıma 6 yıldır rabbım hakkımda hayırlısı değilse bır bahane göster dıye ama herşey çok güzel gitti onunla paylaştık her şeyımızı pekı bu korku nıye bu acızlık bu ürkeklık yüreğimde kocaman bır acaba , bır arayış bır çıkar yol kızlar yardım edın bişeyler söyleyın ....kavuşuyoruz dıye sevınecekken ne bu halım

kızlar söz tarıhı için ailemın kararını beklıyordum açtığım konudan hatırlarsınız ailem tamam dedı ama herkesın acabaları var bende çok korkuyorum sevıyorum çok ama nedendır bılmıyorum korkuyorum kayınvalıde adayını aramam lazım şu tarıh uygun mu dıye ama arayamıyorum allahım sen utandırma sen kımselere muhtaç etme dıye dua edıyorum hep sevgılımın ilk başlarda iş sorunu vardı onu hallettık ama özel sektör işte bununda korkusu var sanırım sizlerde böyle mı oldunuz çok ama çok korkuyorum kızlar çok dua ettım allahıma 6 yıldır rabbım hakkımda hayırlısı değilse bır bahane göster dıye ama herşey çok güzel gitti onunla paylaştık her şeyımızı pekı bu korku nıye bu acızlık bu ürkeklık yüreğimde kocaman bır acaba , bır arayış bır çıkar yol kızlar yardım edın bişeyler söyleyın ....kavuşuyoruz dıye sevınecekken ne bu halım

önceki konularına bakma fırsatım olmadı ama rahmetli babannem derdi ki hayırlı işe şeytan vesvese verirmiş :) ama içimde sürekli gelecek kaygısı taşıyorum diyosan bence bi dr a görünmen iyi olabilir anksiyete sorunu yaşıyor olabilirsin muhtemelen.bazı şeyler hayatta bir defa yaşanıyor evlilik ve aşamaları da bunlardan biri bu yüzden sürekli kendini kaygılara gark edip başına 1 defa gelecek bu güzel günleri heba etme...ben den nacizane bir tavsiye :)

psikolojımın pek iyi olduğu söylenemez zaten haklısın canım hayatta bir defa yaşanılacak güzel şeyı mahvedıyorum ...

cnm ayni durum bende de var
ailem benim iliskime bastan sicak bakmadi simdi ise nisan hazirliklari yapilmaya basladi ama benim icimde bir korku var olurmu acaba diye ....
belkide ben kendime güvenemiyorum??

Ben neye güvenmedığı bıle bılmıyorum canım içim yanıyor derler ya aynen o haldeyım ağlamak için yer ve zamnan kolluyorum yardımcın olsun allahım senınde zor hemde çok zor

kendime yer buldum valla...

ben de nişanlıyım, 1.5 yıl sonra düğünüm olcak kısmetse ama ben korkuyorum herseyden bazen cok sacma seylerden bile korkuyorum...

duysanız gülersiniz yani o derece...

sanırım birçok kişi yasıyor bunu

aycnsrdr cım inan ben de nişanlımı tanıdıgım ilk andan bu yana dua ediyorum... senin ettigin gibi... rüyalara bile yattım yani

vardır bir hayır... cok da kurcalamamak lazım heralde :26:

o dönemler sıkıntılı gecer evliliğe giden yolda ilk adım aileler yenı yenı tanısıyo vs vs hersey ılk ailenın ne düşündüğü cok önemli bence benım eşimde nısanlanmadan önce yıl işsiz kaldı sonra iş buldu 1 yıl calıstı nısan yaptık 1 yılda nısanlı bekledık özel sektörde calıstı cok guzel bir okul bitirdi meslegıde guzel ama özel sektör maasları bellı ailem bana hiç bir zaman bu konuda bişiy söylemedi bende ben nasl gecınırım diye düşünmedim ev kendı evmiz bende calısıyorum sorun olmaz dedım nıtekım evlendık 7 aydır evliyim evlendıkten 5 ay sonra esım baska bir iş buldu ve cokta iyi kazanıyor allaha şükür .sonuc olarak ailenın ne düşündüğü önemli senın ne dusundugun önemli o acabalarını aşabılmek önemli allah bir ömur boyu mutlu etsın hersey ıstedıgın gibi olur ınsallah

Son düzenleme:
kendime yer buldum valla...

Ben de nişanlıyım, 1.5 yıl sonra düğünüm olcak kısmetse ama ben korkuyorum herseyden bazen cok sacma seylerden bile korkuyorum...

Duysanız gülersiniz yani o derece...

Sanırım birçok kişi yasıyor bunu

aycnsrdr cım inan ben de nişanlımı tanıdıgım ilk andan bu yana dua ediyorum... Senin ettigin gibi... Rüyalara bile yattım yani

vardır bir hayır... Cok da kurcalamamak lazım heralde :26:

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlatıyorsunuz akşamdan beri ağlıyorum sevgılımı bıle aramadım onu çok sevıyorum ve sevdığımden daha çok sevılıyorum hayırlısı artık allah bılır sonunu

o dönemler sıkıntılı gecer evliliğe giden yolda ilk adım aileler yenı yenı tanısıyo vs vs hersey ılk ailenın ne düşündüğü cok önemli bence benım eşimde nısanlanmadan önce yıl işsiz kaldı sonra iş buldu 1 yıl calıstı nısan yaptık 1 yılda nısanlı bekledık özel sektörde calıstı cok guzel bir okul bitirdi meslegıde guzel ama özel sektör maasları bellı ailem bana hiç bir zaman bu konuda bişiy söylemedi bende ben nasl gecınırım diye düşünmedim ev kendı evmiz bende calısıyorum sorun olmaz dedım nıtekım evlendık 7 aydır evliyim evlendıkten 5 ay sonra esım baska bir iş buldu ve cokta iyi kazanıyor allaha şükür .sonuc olarak ailenın ne düşündüğü önemli senın ne dusundugun önemli o acabalarını aşabılmek önemli allah bir ömur boyu mutlu etsın hersey ıstedıgın gibi olur ınsallah

çok çok teşekkür ederım canım bızım de ev kendımızın o benı rahatlatıyor inşallah her şey hayırlısyla ve gönlümüze göre olsun

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlatıyorsunuz akşamdan beri ağlıyorum sevgılımı bıle aramadım onu çok sevıyorum ve sevdığımden daha çok sevılıyorum hayırlısı artık allah bılır sonunu

valla asıl ben sana tesekkur ederim bak böle konu actın benim de icim rahatladı biraz yanlız değilmişim diye...

ağlancak bişey yok en mutlu olmamıs gerekn günler bu günler :29: hayırlısını dilemeye devam edelim sadece dedigin gibi Allah bilir, su akar yolunu bulur zaten :34:

çok çok teşekkür ederım canım bızım de ev kendımızın o benı rahatlatıyor inşallah her şey hayırlısyla ve gönlümüze göre olsun

tatlım daha ne o zaman ev kendınızın se sende calısıyosan sorun olmaz kanaatkar olunca allah daha cok verıyo hep buna ınanmısım hepte allahım eşime düzgün bir iş nasip et diye dua ettım ya aslında benım tek sıkıntım okudugu ıcın hakkını tam anlamıyla alamıyo olmasıydı gecınebılıyorduk elbet ama takıldıgım kısım o ıs eşimi hak etmıyodu..hatta bu işede ben basvuru yapmıstım :D:D:D

tatlım daha ne o zaman ev kendınızın se sende calısıyosan sorun olmaz kanaatkar olunca allah daha cok verıyo hep buna ınanmısım hepte allahım eşime düzgün bir iş nasip et diye dua ettım ya aslında benım tek sıkıntım okudugu ıcın hakkını tam anlamıyla alamıyo olmasıydı gecınebılıyorduk elbet ama takıldıgım kısım o ıs eşimi hak etmıyodu..hatta bu işede ben basvuru yapmıstım :D:D:D

adınıza çok sevındım inşallah bızım içinde yenı kapılar acılır canım esın ne mezunuydu bak ne güzel kendıne uygun olan işi bulmuş

valla asıl ben sana tesekkur ederim bak böle konu actın benim de icim rahatladı biraz yanlız değilmişim diye...

ağlancak bişey yok en mutlu olmamıs gerekn günler bu günler :29: hayırlısını dilemeye devam edelim sadece dedigin gibi Allah bilir, su akar yolunu bulur zaten :34:

evet canım su akar yolunu bulur insan zaten kaderını değiştiremezsın sadece dualarla ıyıye yönderılebılırmıs inşallah bızler hep mulu oluruzda ailelerımız yanılmadığımızı anlar

adınıza çok sevındım inşallah bızım içinde yenı kapılar acılır canım esın ne mezunuydu bak ne güzel kendıne uygun olan işi bulmuş

eşim yıldız teknık bılgısayar muhendıslıgınden mezun yıne yıldızda master yaptı ingilizcesi bir ıngılz kadar iyi diyebilirim ama deneyım olmadıgı ıcın kel kör bi yere girdi o zamanlar ve
yıl 900 tl maasla calıstı ınanması zor ama gercekten o şekilde o yuksunmezdı ama ben rahatsız olurdum ve onun adına cok yere basvurdum ve allaha sukur

Öncelikle hayırlı olsun,Rabbim ömür boyu mutluluklar versin size..
Şu an yaşadığınız şeyler,ailelerin tanışması,söz,nişan,düğün hazırlıkları,yeni bir ev,ailenden ayrılma endişesi vb gibi şeylerdir büyük ihtimalle yüreğinizi sıkan, bunaltan his..Acaba bişi mi olacak/olur mu korkusu..

Rahat olun..Öncelikle; bir daha asla geri gelmeyecek bu güzel heyecanların tadını çıkarın..
Arkadaşlarında dediği gibi su akar yolunu bulur..

Neden korkuyosun anlamadımki?

eşim yıldız teknık bılgısayar muhendıslıgınden mezun yıne yıldızda master yaptı ingilizcesi bir ıngılz kadar iyi diyebilirim ama deneyım olmadıgı ıcın kel kör bi yere girdi o zamanlar ve
yıl 900 tl maasla calıstı ınanması zor ama gercekten o şekilde o yuksunmezdı ama ben rahatsız olurdum ve onun adına cok yere basvurdum ve allaha sukur

ee yanı bır yıldız teknıklıye o para teklıf edılmesı bıle saçma rabbım bozmasın kısmetını

öncelikle hayırlı olsun,rabbim ömür boyu mutluluklar versin size..
şu an yaşadığınız şeyler,ailelerin tanışması,söz,nişan,düğün hazırlıkları,yeni bir ev,ailenden ayrılma endişesi vb gibi şeylerdir büyük ihtimalle yüreğinizi sıkan, bunaltan his..acaba bişi mi olacak/olur mu korkusu..

Rahat olun..öncelikle; bir daha asla geri gelmeyecek bu güzel heyecanların tadını çıkarın..

öyle yapmaya çalışıyorum buraya konu açtıktan sonra canım rabbım hayılrı olanı kılsın bıze

öncelikle hayırlı olsun,rabbim ömür boyu mutluluklar versin size..
şu an yaşadığınız şeyler,ailelerin tanışması,söz,nişan,düğün hazırlıkları,yeni bir ev,ailenden ayrılma endişesi vb gibi şeylerdir büyük ihtimalle yüreğinizi sıkan, bunaltan his..acaba bişi mi olacak/olur mu korkusu..

Rahat olun..öncelikle; bir daha asla geri gelmeyecek bu güzel heyecanların tadını çıkarın..

buraya konu açtıktan sonra rahatladım canım bıraz evet ömrümüzde bir sefer yaşanıcak

neden korkuyosun anlamadımki?

içimde belırsız nedensız bır sıkıntı var canım bır de yenı bir aile yenıden kendını ifade etme derdı ben özgür ruhluyumdur ve ailemın şımarık kızıyımdır gelemem öyle kaynana kayınpeder olaylarına hele gelınlık hıç yapamam bunlardan oluyor korkularım acabalarım bırde yarının bıze neler getıreceği bellı olmuyor malesef

Back
X