Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O Anda hiçbirşey hissetmiyorsun zaten benimde çekildi 2 kez uyuşturdular önce bir sprey sıkıp sonra iğneyle iğneyi bile hissetmiyorsun sadece çekildiğini anlıyorsun ama acı olmuyor. akşamına ilacın etkisi gidince sızlama hafif de olsa kanam oluyor dikiş atılmıştı bana o azcık sıkınıtı olabiliyor ama korktuğumdan çookk daha rahat geçti hiç korkma.. geçmiş olsun!!
Sagolun kizlar cok sukur atlattim dikis felan atilmadi benim disime cunku cikmisti baya yan ciktigi icin yanagimi yara yapmisti oyuzden aldirdim once igneyle uyusturup cektiler cok korktum ama cunku benim kalp rahatsizligimda var oyuzden neyseki atlattim
Sagolun kizlar cok sukur atlattim dikis felan atilmadi benim disime cunku cikmisti baya yan ciktigi icin yanagimi yara yapmisti oyuzden aldirdim once igneyle uyusturup cektiler cok korktum ama cunku benim kalp rahatsizligimda var oyuzden neyseki atlattim