• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler ÇOK KORKUYORUMMM

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

snygsen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
2
0
1
29
Merhaba ben suan 19 yasındayım yıllardır ugrastım kullanmadıgım ılac kalmadı gitmedigim doktor da tabiki de eninde sonunda donduk dolastık (tabi bu zamanda baya bil yıl kaybı oldu) roaccutane a geldik. Doktorum once denemek için aknetrentten basladı 20 mg aldım cok fark etmedi 1 ay kullandım tek tük çıkarttı ama çok kuruluk yaptı. Simdi bugun rouccutane 30 mg basladım ve gercekten cok korkuyorum sonucunu dusundukce umutlanıyorum sadece. Ama bu zaman arasında insan içine çıkmaktan çok utanıcam biliyorum sizce neler yapmalıyım o zamanlarda lütfen yardım edinn

canım cildini ve dudaklarını iyi nemlendir bende kullanıyorum geçecek inş hepsinden kurtulup bebek surat olcaz :)

Merhaba ben suan 19 yasındayım yıllardır ugrastım kullanmadıgım ılac kalmadı gitmedigim doktor da tabiki de eninde sonunda donduk dolastık (tabi bu zamanda baya bil yıl kaybı oldu) roaccutane a geldik. Doktorum once denemek için aknetrentten basladı 20 mg aldım cok fark etmedi 1 ay kullandım tek tük çıkarttı ama çok kuruluk yaptı. Simdi bugun rouccutane 30 mg basladım ve gercekten cok korkuyorum sonucunu dusundukce umutlanıyorum sadece. Ama bu zaman arasında insan içine çıkmaktan çok utanıcam biliyorum sizce neler yapmalıyım o zamanlarda lütfen yardım edinn

canım ben de kullanıyorum bu ilacı bir aydır, yüzünü nemlendirmeyi ve bol su içmeyi unutma :) insan içine çıkmaktan utanmak diye bişey de düşünme.. ben de tedaviye başlamadan önce asla fondöten kullanmadan dışarı çıkmazdım, şimdi umurumda bile olmuyor, tedavim bitince görsünler onlar beni asıl

ya bende oyle dusunuyorum dedigimden beri ikişer üçer tane çıkıyo kusma yapmadı hala neden boyle bişey oldu ki aslında guzel bişey kusmaması ama acaba bende işe yaramıcak mı

Back
X