• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne çetesi be işine gelmeyenler de bunu öğrendi. 😂 Yorumuma muhalefet olan kim, siz. Cevap verince niye çete oluyoruz halbuki çok gayet güzel cevaplar verdik saldırı nerede?
Sizin gayet güzeliniz bu demek... Hayırlı işler. Karnınızda bebeğinizle elinizde telefon sabahlara kadar radyasyon almanıza sebep olan motivasyon her neyse...

Sizin gayet güzeliniz bu demek... Hayırlı işler. Karnınızda bebeğinizle elinizde telefon sabahlara kadar radyasyon almanıza sebep olan motivasyon her neyse...
Hamileliğin konuyla ilgisi nedir? Siz de iyi değilsiniz bence. Önceki yorumlarınıza baktım sürekli buradan şikayet etmişsiniz. Ben uzun zamandır burada yoktum. Yanlış kişileri çeteleştirdiniz yani. 😄 Evet normalim bu size gayet güzel şekilde cevap verdim

Konu sahibi esin kazandigj para ile tekrar mal alırsa mesela araba yine kendi üzerine almazsa bil ki senden mal kaciriyor
Bak doğulularda çok oluyor böyle başkasının üzerine mal alma sonra gelsin davalar
Uyanık ol biraz
Bizde boşanma olmaz deme eşim doğulu son yıllarda doğuda da çok arttı boşanmalar yarın belli değil her ihtimali düşün

Hamileliğin konuyla ilgisi nedir? Siz de iyi değilsiniz bence. Önceki yorumlarınıza baktım sürekli buradan şikayet etmişsiniz. Ben uzun zamandır burada yoktum. Yanlış kişileri çeteleştirdiniz yani. 😄 Evet normalim bu size gayet güzel şekilde cevap verdim
Hamilelikte hani insan erkenden Uğur ya hani bebeğin radyasyon almaması gerekli ya sabaha kadar mesaj yaristirmanizi garipsedim yalan yok. Sizin önceki mesajlari iza bakmadim. Boşa vakit harcamayı sevmem. Halen yazmasaniz yanıt da vermiycem ama uzun zamandır girmemenin etkisi ile hızlı bir giriş yaptınız herhalde laf yaristirip duruyorsunuz. Ben gayet iyiyim hamdolsun. Siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Başkalarının hayatlarını boş verin

Hamilelikte hani insan erkenden Uğur ya hani bebeğin radyasyon almaması gerekli ya sabaha kadar mesaj yaristirmanizi garipsedim yalan yok. Sizin önceki mesajlari iza bakmadim. Boşa vakit harcamayı sevmem. Halen yazmasaniz yanıt da vermiycem ama uzun zamandır girmemenin etkisi ile hızlı bir giriş yaptınız herhalde laf yaristirip duruyorsunuz. Ben gayet iyiyim hamdolsun. Siz kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Başkalarının hayatlarını boş verin
Ay hayır ya inanın laf yarıştırma olayından nefret ederim 😂 Ama ne yalan söyleyeyim böyle bir konudaki adamın savunulacağı aklımdan geçmezdi. Bende biraz empati yeteneği fazla hamilelikle birlikte artmış olabilir. Konu sahibine fazla empati geliştirdim galiba . Anlayışın için teşekkürler 😄

Ay hayır ya inanın laf yarıştırma olayından nefret ederim 😂 Ama ne yalan söyleyeyim böyle bir konudaki adamın savunulacağı aklımdan geçmezdi. Bende biraz empati yeteneği fazla hamilelikle birlikte artmış olabilir. Konu sahibine fazla empati geliştirdim galiba . Anlayışın için teşekkürler 😄
Adamı savunmadim. Sadece üslup doğru olmalı. Kaldı ki arkadaş oneri istiyor. Verecek bir tavsiye varsa yazalım. Yoksa meşgul etmemek lazım

Konu sahibi esin kazandigj para ile tekrar mal alırsa mesela araba yine kendi üzerine almazsa bil ki senden mal kaciriyor
Bak doğulularda çok oluyor böyle başkasının üzerine mal alma sonra gelsin davalar
Uyanık ol biraz
Bizde boşanma olmaz deme eşim doğulu son yıllarda doğuda da çok arttı boşanmalar yarın belli değil her ihtimali düşün
Yok artık daha neler 😅

O kadar da değil yaaa,ahaha 😂
İnanamıyorum size ya…. Bunu hiç düşünmemiş olmanız sasirtti. Umarım ilerde mağdur olmazsınız. O çok güvendiğiniz eşiniz haklı olduğunuzu bile bile abim giderse ailen gelmesin demiş. Yani çok da mükemmel bir eş değil. Allah vermesin kimseye boşanma tabiki ama daha geçen hafta bizde boşanma yoktur diyen kaynim kendisi isteyerek karisini bosadi. Not: G.dogulu eşimin ailesi.
Neden yok artık dediğini anlamadım? Sence bu ihtimal çok mu uzak sana ? Esin aldatsa boşamaz mısın ? Dövse boşamaz mısın?

Aman korkutmayin beni yaa inşallah o kadar ileri gitmez
Konu para oldu mu hele de ev inanki ileri gidiyor.bak ailem 10 sene aralıksız calısıp verdiğim parayı ki onla istanbulda 2 dubleks 2 normal daire alındı yok saydılar bana bir kuruş vermediler tek hatam neydi biliyormusun parasını ödediğim evin tapusunu ustume almamak .simdi benim emwğimi kardeşlerim annem keyifle yiyor

Tapunuzu almaya calısın .yada 2.bir ev eşine alınsın bu konu daha önemli .adam mahkeyeme verip 2 yıldır oturuyorlar meskenimi işgal ettiler kira da vermesiler cıkmıyorlar dese sizi dava etse hem sizden gecmişe yönelik kira alır toplu para.hemde evden sizi attırabilir .neden cunku ev onun tapu onun ustune

Artı arkadslar mal kaçırma bosanma olaylarını demişler .haklılar neden özellikle bekar biri ustune yapılmıs ev .mantıklı olmak lazım .suan sizinde hiç hakkınız yok .

Eşinize salak yazılıyor. Siz bu yanıtı mi veriyorsunuz. Bunu yazan anneniz değil. Babanız değil. Ne kadar basit bir üslubu var. Ne olursa olsun eşinize elin insanlarinin laf etmesine izin vermeyin
Onu sahiplenin. Davranışı hatalı. Kalbi temiz muhtemelen. O nedenle biz sorun görmüyor ama doğabilecek olumsuz sonuçlar nedeniyle kayninizi ordan uzaklaştırmaniz en doğrusu
Adamım kalbi temizse cennete gitsin.Eşini ezdirme demişsiniz ama adam eşini ezdiriyor.O sesiniz birazda mağdur olan kadınlara çıksın!!!

Abbbaaroooovvv neler neler yav

( Ne iş yaptığının bi onemı yok ama size ne )
Gece kaynınız gazınolarda sarhoslara kons sunsun die siz onun elbiselerini ütülüyor hazırlıyor karnını doyuruyor işe mi gönderiyorsunuz maşallah maşallah ne kadar da iyi niyetli insanlarsınız siz öyle
Hamilelik gecırdınız bebegınizi bile emzirmek için yatak üstlerinde oturdunuz şöyle bi evinizin ortasında çocuklara alan açamadınız ama öyle minnak kalbınızde kocaman iyilikler taşıyorsunuz ki evı kalktınız kaynınızın üstüne yaptınız . Waaaw diyorum

Lütfen ya lütfen bugün bi kaynınızı evden kovalayın yani bunu gerçekleri bi nebze görmek ıcın yapın olacakları izleyin . sonra dibine kadar guvendıgınız eşiniz varya hani size kardesının midesini nie doldurmadın die kızan eşiniz acaba kardesını evden kovalayınca nasıl bir tavır alacak izleyin .

Yapmayın ya bu kadar normalleştirmeyin gece kocaya kadınlık yap gündüz kaynına sacmalığa bak e çocukların kıyafetini falan da o alıyormuş siz galiba daha kimin eşi oldugunuzu çözememişsiniz eşinizde sürekli birileriyle yaşamaktan kadınını sahiplenmeyi idrak edememiş hepsını gectım eşinizin babalıgından da haberi yok galiba karısını emzirme döneminde yatak odasına tıkılı bırakıp diğer çocuğu da yatak üstünde oturttuğunuza göre tüm gün çocukların psikolojisini düşünemiyorum tek ayak üstünde yaşamaya alıştırılıyorlar . Kendınize ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz muhtemelen hıc arkadaşınız da yoktur malum arkadaşınız olsa nasıl eve davet edip oturup ses yapıp iki çay kaşığı vuracaksınız muhabbet edip kahkahalar atacaksınız dimi eee gündüz temizlikte yapamazsınız yazın terleyince bi duş falan almakta yok kız nie evlendın sen otursaydın ya babanın evinin bi göz odasında ailende mi bisey demiyor kaynınla yaşıyor olmana

Kızlar kayınımla konuştum bi saat önce dedim abi bize gelmezsen olur mu döndü gözüme baktı niye diyee sordu dedim abi rahat değilim anla artık diyor iyi beni kovdunuz bilmem ne kocana söyle gelsin çarşıya tapuyu onun adına aliyim herkes kendi yoluna karsi remen beni kovdu dedim abi seni kovmuyorum sadece rahat değilim diyorum sen evdeyken baktım oda diyor aynı şey gitti dolaptan bi tane poşet aldı geldi tüm kıyafetini topladi tabi poşete de sığmadı 😂 bazılarınida götürüp arabaya koydu çıktı gitti giderkende döndü dedi bir daha ölürüm de bu eve ayak basmam siz olseniz de gelmem sanki hiç yokmuşum gibi davranın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X