• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam rahat uyusun diye çocukları yatak odasına tıkmanın neresi güzel bakmak? Kendiniz söylüyorsunuz, onun ütüsü yemeğiyle vs. ayrı uğraşıyormuşsunuz. Çocuklarınızla ilgileneceğiniz vakti elin adamına niye harcayasınız?
Onu tek çocuğum varken bir iki defa tek yaptım ve artık öyle bişey yapmıyorum işte bende bu yüzden yazdım zaten çocuklarım la ilgilencek vaktim olmuyor bunun yüzünden

Aile nasıl bir aile ben onu da çözemedim. Nasıl içleri rahat ediyor pes.
Kaynım bir ay önce annesine gitti yani kendi evine annesi hergün kocamı arıyor du ferhati ara yani kayinim ara gelsinn çalışın bilmem ne kaynım eve geldi kaç gün önce dedim abi senin annen sana bir ay bakamadi mi yine anlamadı

Eşinize salak yazılıyor. Siz bu yanıtı mi veriyorsunuz. Bunu yazan anneniz değil. Babanız değil. Ne kadar basit bir üslubu var. Ne olursa olsun eşinize elin insanlarinin laf etmesine izin vermeyin
Onu sahiplenin. Davranışı hatalı. Kalbi temiz muhtemelen. O nedenle biz sorun görmüyor ama doğabilecek olumsuz sonuçlar nedeniyle kayninizi ordan uzaklaştırmaniz en doğrusu
Yani aslında eşi gibilere toplumda söylenen bir söz var da ben kibar olanı yazdım. Diyecek bir şey bulamadım çünkü maslow hanım. Diğer konudaki yorumuma da muhalefet olmuşsunuz da maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinin başında kendini güvende hissetme vardır ya hani bilin istedim.

Yani aslında eşi gibilere toplumda söylenen bir söz var da ben kibar olanı yazdım. Diyecek bir şey bulamadım çünkü maslow hanım. Diğer konudaki yorumuma da muhalefet olmuşsunuz da maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinin başında kendini güvende hissetme vardır ya hani bilin istedim.
Özellikle sizi hedef aldığimi düşünmediniz umarım..aksi halde esas ben kendimi güvende hissetmiycem 😁 en baştaki yani en tepedeki ihtiyaç en sondakidir aslında. En önce en alttakiler gelir. Konuyla alakası nedir bilmiyorum ama siz yazınca ben de bunu yazdım.

Özellikle sizi hedef aldığimi düşünmediniz umarım..aksi halde esas ben kendimi güvende hissetmiycem 😁 en baştaki yani en tepedeki ihtiyaç en sondakidir aslında. En önce en alttakiler gelir. Konuyla alakası nedir bilmiyorum ama siz yazınca ben de bunu yazdım.
Adam olup da bu hiyerarşinin en alttaki kısmını bile sağlayamayıp üstüne bir de kadın üzerinde baskı kuran bir dingilin böylesi canhıraş korunduğunu ilk kez görüyorum ben de. 😁

Yok valla hepsi benim kocamın parasi benim kocam en büyükleri ve en çok çalışıp kazanan da o evi üç trilyon na aldık iki bucugu kocamın di 500 tek kaynimdan geldi evi üstüne yaptı kocama sorum sen niye üstüne yapmadın diye neymiş bankaya on milyar tek borcu varmış diye yapamamış hiç bişey demedim tek dedgim inşallah evden kovulmayiz
Yani evin altında biri kayninjn oluyor parasal olarak. O kadar para verdim niye dışarda kira vereyim diyordur

Sana bir acı şey daha söyleyeyim esin evliliğinize güvenmiyor ve boşanma durumunda evde hak iddia edeme diye senden mal kacirmis bu çok belli

Adam olup da bu hiyerarşinin en alttaki kısmını bile sağlayamayıp üstüne bir de kadın üzerinde baskı kuran bir dingilin böylesi canhıraş korunduğunu ilk kez görüyorum ben de. 😁
Canhıraş korumuyorum. Ben olsam tanımadığım etmediğim biri hakkında öyle bir kelime kullanmam. Hakaret sonuçta. Diğer mesajlarında eşinin hatalı olduğunu ben de belirttim ama esas siz sanırım diğer kullanıcıyi korumak için burdasinizm çeteye mi denk geldim neyse böyle 😄 yanlış yanlıştır. Hanım Efendi'nin eşinin yaptığı doğru olmadığı kadar. Tanimadigi biri hakkında hakaret hamiz konuşan da yanlıştır.

Canhıraş korumuyorum. Ben olsam tanımadığım etmediğim biri hakkında öyle bir kelime kullanmam. Hakaret sonuçta. Diğer mesajlarında eşinin hatalı olduğunu ben de belirttim ama esas siz sanırım diğer kullanıcıyi korumak için burdasinizm çeteye mi denk geldim neyse böyle 😄 yanlış yanlıştır. Hanım Efendi'nin eşinin yaptığı doğru olmadığı kadar. Tanimadigi biri hakkında hakaret hamiz konuşan da yanlıştır.
Hakaret değil o, biraz durum tespiti. Böyle bir adam “aklı başında” olmayacağına göre, salak demekte de çok bir sorun olmaz herhalde. Boşverin ne derse desin millet. Karısı bile savunacak bir yan bulamamış adamda.

Eşinin ailesinin muhafazakar tipler olduğuna yemin edebilirim 🤪 Bekar oğullarının gelinleriyle aynı evde kalmalarına nasıl göz yumuyorlar şaşırdım doğrusu. Hadi ondan vazgeçtim, sığıntı gibi sizin yanınızda nasıl rahat ediyor? Tamam ev onun üstüne olabilir, ama sonuçta içindeki düzen size ait? Açıkça konuşmak en mantıklısı gibi geldi. Ya diyeceksin sen benim abimsin ama ailem uygun bulmuyor gündüz vakti evde yalnız olmamızı falan, belki dank eder kafasına ve gider seni zor durumda bırakmak istemez.

Hakaret değil o, biraz durum tespiti. Böyle bir adam “aklı başında” olmayacağına göre, salak demekte de çok bir sorun olmaz herhalde. Boşverin ne derse desin millet. Karısı bile savunacak bir yan bulamamış adamda.
Ne olursa olsun X bir kişi hakkında öyle yazilmamali. Durum tespiti daha uygun dille yapılmalı. İyi geceler

Eşinin ailesinin muhafazakar tipler olduğuna yemin edebilirim 🤪 Bekar oğullarının gelinleriyle aynı evde kalmalarına nasıl göz yumuyorlar şaşırdım doğrusu. Hadi ondan vazgeçtim, sığıntı gibi sizin yanınızda nasıl rahat ediyor? Tamam ev onun üstüne olabilir, ama sonuçta içindeki düzen size ait? Açıkça konuşmak en mantıklısı gibi geldi. Ya diyeceksin sen benim abimsin ama ailem uygun bulmuyor gündüz vakti evde yalnız olmamızı falan, belki dank eder kafasına ve gider seni zor durumda bırakmak istemez.
Aynen bende bu sonuca vardım zaten öyle yapicam teşekür ederim

Kaynını karısının ve çocuklarının başına bela eden adam hakkında amma da duyar kasıldı ya. 😂 Hayır adam saf da değil aslında salak da değil şark kurnazı. Ev elden gidecek diye gık edemiyor 😂
Kızlar size ne oldu şimdi bana
Kaynını karısının ve çocuklarının başına bela eden adam hakkında amma da duyar kasıldı ya. 😂 Hayır adam saf da değil aslında salak da değil şark kurnazı. Ev elden gidecek diye gık edemiyor 😂
Biraz üslubumuza dikkat etsek sadece düşüncelerinizi istiyorum eşime sıfat koymayı bırakın

Kızlar size ne oldu şimdi bana
Biraz üslubumuza dikkat etsek sadece düşüncelerinizi istiyorum eşime sıfat koymayı bırakın
Maslov Hanım ayıktırmasa gıkınız çıkmıyordu yahu sjsjsjd konu eşinizse eğer mutlaka bu tarz yorumlar gelecektir.

resmen çete oluşmuş buralarda. Doğru Bir şey yazdım. Saldırıya uğradım. Saçmalık. Kadın iki çocuklu. Eşi ile bir sorunu var. Çözmek istiyor ki şu durumda sorunu çözmektem başka çaresi yok. Varsa öneriniz yapin. Hamile kadın bile gelmiş lincliyor gecenin bu saatinde. Niye böyle yapıyor bu insanlar. İlginç

Suyu resmen çete oluşmuş buralarda. Doğru Bir şey yazdım. Saldırıya uğradım. Saçmalık. Kadın iki çocuklu. Eşi ile bir sorunu var. Çözmek istiyor ki şu durumda sorunu çözmektem başka çaresi yok. Niye böyle yapıyor bu insanlar. İlginç
Ne çetesi be işine gelmeyenler de bunu öğrendi. 😂 Yorumuma muhalefet olan kim, siz. Cevap verince niye çete oluyoruz halbuki çok gayet güzel cevaplar verdik saldırı nerede?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X