• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pardonda sırf kaynım benimle birlikte" geçici " olarak yaşıyor diyee kalkıp kocamı boşayıp hayatımı mâf edemem iki çocuğumun da hayatımı mâf edemem ayrica ben kocamı çok seviyorum oda beni çok seviyor ha sen kayni onlarda kaldığı için boşanan kız biliyor san o kizlarda vardır bişey
Sizin için boşanmak ne kadar da kolay vaybe ben asla boşanmam saçma sapan insanların lafına bakarak bide seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ve burdaki konuşanların yorumuna dayanarak ta kaynimi göndermedim zaten yapicaktim sadece bi kaç kişinin daha fikrine ihtiyacım vardi ama sormaz olaydim insani o kadar manipüle ediyorsunuz ki yazık gerçekten biri der var niye iki çocuk doğrumus biri der boşan biri der salak o kadar boş şeyler konuşmaya gerek yok

Sorduğum sorudan çok bağımsız ilerliyorsunuz yalnız, nie böyle bi savunma moduna geçtiniz . Birinin karnındaki bebegı dilinize dolayıp durduğunuz için tanıyor olmama yada avukat olmama lüzum yok insan olmak yetiyor . Konudan çıkmadan millete cevap vereceksenız verin vermeyeceksenız de konuyla hiç alakası olmayacak annenın karnındaki bebegı dilinize dolayıp durmayın ifade şekliniz bu kadarına yetiyorsa da siz susun oturun .
Sorduğunuz sorudan bağımsız ilerlemiyorum. Bir anne adayinin daha yufka yürekli olması gerektiğini düşünüyorum ve bu öfkeyi, bu takıntılı yaklaşımı anlayamıyorum. Ayrıca kimsenin sorusuna yanıt vermek mecburiyetim de yok. Benim yazdığım çok makul bir yoruma gelen yanıtlar da belli, yapılan imojiler de... Ben de saygı kuralları çerçevesinde olduktan sonra ister sorunuza yanıt veririm. İster farklı bir tarafa çekerim madem öyle

Sizin için boşanmak ne kadar da kolay vaybe ben asla boşanmam saçma sapan insanların lafına bakarak bide seni inandırmak gibi bir zorunluluğum yok ve burdaki konuşanların yorumuna dayanarak ta kaynimi göndermedim zaten yapicaktim sadece bi kaç kişinin daha fikrine ihtiyacım vardi ama sormaz olaydim insani o kadar manipüle ediyorsunuz ki yazık gerçekten biri der var niye iki çocuk doğrumus biri der boşan biri der salak o kadar boş şeyler konuşmaya gerek yok

Sen odanda çocuk bakmaya devam et kuzum seni evden kovmasınlar iki küçük çocukla anan baban sana bakmaz. Hayal dünyasını da bir kenara bırak, kocanın ailesine hizmetçi olarak evlendiğin bu hayat tabiki boşanmaktan daha iyidir. Hayatını maf değil niye mahvedesin ki? Hazır kaynın da gitmişken 3. Çocuğu da yap ortam şenlensin.

Sen odanda çocuk bakmaya devam et kuzum seni evden kovmasınlar iki küçük çocukla anan baban sana bakmaz. Hayal dünyasını da bir kenara bırak, kocanın ailesine hizmetçi olarak evlendiğin bu hayat tabiki boşanmaktan daha iyidir. Hayatını maf değil niye mahvedesin ki? Hazır kaynın da gitmişken 3. Çocuğu da yap ortam şenlensin.
Hay Allah sizi bildiği gibi yapsın hepinizi size başka hiç birşey demiyorum inşallah sizinde başınıza gelir ben o zaman görürüm sizi artık hiç kimse hiç bişey yazmasın defolun

Sorduğunuz sorudan bağımsız ilerlemiyorum. Bir anne adayinin daha yufka yürekli olması gerektiğini düşünüyorum ve bu öfkeyi, bu takıntılı yaklaşımı anlayamıyorum. Ayrıca kimsenin sorusuna yanıt vermek mecburiyetim de yok. Benim yazdığım çok makul bir yoruma gelen yanıtlar da belli, yapılan imojiler de... Ben de saygı kuralları çerçevesinde olduktan sonra ister sorunuza yanıt veririm. İster farklı bir tarafa çekerim madem öyle
Yalnız burda takıntılı olan daha çok siz gibi duruyorsunuz. Daha en baştaki yorumunuzda bir anne adayını gece gece hamile halinizle burda yorum yapıp bebeğinize radyasyon yayiyorsunuz diye yargıladiniz. Sonra karnında bebeğinle kalbini karartma dediniz. Sanki kötü bir şey yazmış sanki beddua etmiş ne kalbini karartması? Şimdi de anne adayı yufka yürekli olmalı diyorsunuz. Ne bu annelik takintiniz? Tamam en iyi anne sizsiniz biz hepimiz kötüyüz rahatlayın. Kendinize gelin artık.
Ayrıca madem bu kadar üslubu önemsiyorsunuz konu sahibinin ettiği küfürlere de bir sözünüz vardır umarım? Ben göremedim de hâlâ onu savunmaya devam ediyorsunuz.

Hay Allah sizi bildiği gibi yapsın hepinizi size başka hiç birşey demiyorum inşallah sizinde başınıza gelir ben o zaman görürüm sizi artık hiç kimse hiç bişey yazmasın defolun
Ay tamam boşanma biz ne yapalım? Kaynını burdan birine mi yamamaya çalışıyorsun? Allah aşkına konu sahibi burda küfür bile ettin insanlara bence git belanı burda arama pazar pazar.
Defol ya

Bir anne adayı olarak o kişi
Ve bir anne olarak ben

Konu sahibinin yatak odasında yatak üstünde oturarak onlara bi alan açmayarak büyüttüğü bebelerın , kayınbiraderi geceleri coşsun gunduzlerı dana gibi uyusun die ellerinden aldıkları çocuklugu linçliyoruz

Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)
Hayatından memnun olmasan kocanla çatır çatır sevişip ikinci çocuğu yapmazdın.Sen susup kocayı pohpohladıkça bir gram değerin olmayacak, yakıp yıkman gerekirken oturup kocanın ağzına bakıyorsun...

Benim kaynım bile yok da kaynımgille kaynanamgille yaşayacak insan olmadım hiç. Çevrem senin gibi insan dolu seninki gibi bir aileden geliyorum kimse de kaynanasıyla yaşayıp kaynının donunu ütülemiyor, herkes şehirde evini aldırıp evleniyor. Köylü kızlar daha cevval şehirli kadınlar kiraya çıkıyır çalışıyor, düğün altın min tıtarak evleniyor. Köylü kızların kolu bilezik doluyor, köyden evlenmiyor genelde.

Kocan sana 10.000 kredi borcum vardı ondan tapu kardeşimin üstüne oldu demişler bunu bile yemişsin. Ne senin ne çocuklarının o evde şu an hakkı bile yok, yarın sevgili kaynanangil seni iki çocuğunla babana gönderip sen kimin evinden kimi kovuyorsun diyebilir.

Çocukları bütün gün yatak odasına mı tıkıyorsunuz anlamadım

Bu çocuklar neden rahat rahat evde nefes almıyor parka dışarıya gitmiyor tüm gün yatak odasında çocuklar sus pus oturuyor mu? Siz de aynı şekilde? Bu hayat biçimini çözemedim

Keşke kaynınızla evin içinde kaçma kovalama bitmeden ikinci çocuğu yapmasaydınız böyle bir ortama çok da şart değil yani

Pardonda sırf kaynım benimle birlikte" geçici " olarak yaşıyor diyee kalkıp kocamı boşayıp hayatımı mâf edemem iki çocuğumun da hayatımı mâf edemem ayrica ben kocamı çok seviyorum oda beni çok seviyor ha sen kayni onlarda kaldığı için boşanan kız biliyor san o kizlarda vardır bişey

Hımm! O kızlarda zekâ vardır, cesaret vardır.
Sizin gibi 2 çocuğunu kayını evde uyuyor diye bir odaya tıkayıp susturmaz.
Bir şey yazmadan önce düşünün.

Başka kadınların namusuna dil uzatacağına,git kaynının donunu yıka,ütüsünü yap.İlerde kaynın evlenince sizi evden atacak , harika elti eşine ve sana ne bir bardak çay nede selam dahi vermeyecek.Evet eşin saf olduğun ve ses çıkarmadığın için seviyor.....

Benim yerimde siz olsaydınız nee yapardınız ev kaynin üstüne eşim inşaatçı ben çalışmıyorum
Ben olsam küçük yaşta evlenmezdim. Hangi yaşta evlenirsem evleneyim kaynanamla aynı evde yaşamayı kabul etmezdim.

Zamanında bir konu oldu da, altlı üstlü oturmayı dahi kabul etmemiştim.

Siz resmiyette evlisiniz ama hiç evli hayatınız yok. Hep cümbür cemaat yaşamışsınız. Evlenmeyip baba evinde kalsan en azından 2 çocuğun, işe yaramaz kocan ve kıro kaynın olmazdı.

Sen en baştan aynı evde kalmayı kabul ettiğin için şimdi tek yapman gereken rest çekmek, öyle tatlı dille konuşma aşaması çoktan geçilmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X