• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Of. Eşin saf falan değil, oturmuş ailesiyle ev alırken sizim boşanma ihtimalinizi düşünüp evi kardeşinin üstüne almış.
İğrenc bir aile bunlar gercekten,Allah yardımcın olsun. Dicek baska bisey bulamadım

Ay aradığım yorum ya, bu kız niye evin yüzde ellisine ortak olsun diye düşünüp bekar adamın üstüne yapmışlar resmen. Kimse 2.5 milyon verdiği evi kardeşi de olsa başkasının üstüne yapmaz.

Ayrıca trilyon, milyar yok artık yaşlı insanlar değilseniz bu kavramları bırakın bir zahmet

Adamım kalbi temizse cennete gitsin.Eşini ezdirme demişsiniz ama adam eşini ezdiriyor.O sesiniz birazda mağdur olan kadınlara çıksın!!!
Ayyyy şimdi de olayı başka yerlere çekiyorsunuz. Konu sahibine durumun yanlış olduğunu zaten yazdım. Benim Burda elestirdifim şey başka. Sesiniz mağdur olan kadınlara çıksın diyorsunuz. Eşine salak yazınca kadına ne faydası oluyor. Demogoji yapmayın lütfen

Ben kendim de köylüyüm hatta aynı köylüyüz ben herhangi bir modernlik istemiyorum sadece kayinim bizimle birlikte oturmasını istemiyorum

Köylü olduğun için kaynın senle oturuyor. Köyde bile kimse artık oturmuyor da size az bile. Konu troll değilse dua edin de siz o evden kovulmayın

Ay aradığım yorum ya, bu kız niye evin yüzde ellisine ortak olsun diye düşünüp bekar adamın üstüne yapmışlar resmen. Kimse 2.5 milyon verdiği evi kardeşi de olsa başkasının üstüne yapmaz.

Ayrıca trilyon, milyar yok artık yaşlı insanlar değilseniz bu kavramları bırakın bir zahmet
Ya bi boş yorum yapmayın lütfen gerçekten o kadar şey söylemişim kafanıza takılan tek şey bu mu
Bunlarda boş yorumcular

Şimdi madem bu kadar kolaydı nie iki senedir yapmadınız lohusalık zamanında bile ağzınızı açmazken bugün size bu cesaret nerden geldi . En Büyük KK
Hayır bir de, kayın hem gitmiş hem de evi üzerinize yapayım demiş hemen. Evden kovulan insanın aklına ilk gelen üzerine olan evi kardeşine vermek olur zaten.

Son düzenleme:
Heee aynen bu da bu sitede yeni meşhur oldu, geceden sabaha sorunlar çözülüyor eve yerleşenler hemen de gidiveriyor. 😄😂 ben inanmadım inanana başarılar. 4 senedir kocaya ağzını açamayan kadın birden açıverdi yersen
“Tapuyu da vereyim” kısmına kadar iyiydi bence. Orası tam oturmamış.

Evet evde eksik bir şey varsa bama mesaj atar ya da ara ne eksik se soyle söylerim getirir ve aynı zamanda oğlumun tüm kıyafetlerini hep o alır bana ve eşime bırakmaz ama yani rahat değilim evimde haksız mıyım

Bu yetmez ki ütüsünü yemeğini yapacaksanız size para vermesi lazım bayağı mesai harcıyor oluyorsunuz. Üstüne üstlük barınma ihtiyacı karşılanıyor. Kirada yaşasa bir de temizlikçi tutacak.

Eşim rahatlığınin gerçek sebebi oturduğumuz evi bize aldılar ama bu kaynimin üstüne yaptırdılar eşim diyor öyle bişey yaşarsak kavga falan bizi evden atarlar hiç bişey de vermezler bende dedim atsınlar yeterki huzurumuz olsun ama dinleyen yok

O zaman evden çıkması gereken kişi sizsiniz üzgünüm ama 🥹

“Tapuyu da vereyim” kısmına kadar iyiydi bence. Orası tam oturmamış.
Hayaller be gülüm 😂 gerçekte kaynının donunu yıkayıp ütüleyip odasına tıkılıyo. Burda çemkirmiyolar mı bir de komedi

Kayninj evden gönderebildiğine de inanmıyorum tapuyu alabilecegine de

Bu arada konu sahibi “konu nerelere geldi” demiş. Demek ki hiç boşanmayı düşünmüyormuş.

Kayni ile aynı evde yaşıyor diye 10 kere boşanacak binlerce G.dogulu kız tanıyorum

Bazen insan kendi kişisel acizlik ve ezikliğini kültürüne bağlayıp suçu atıyor
Ama dik duran kadın her yerde dik durabiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X