• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü bir durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@MASLOW yorumunuz nedir buna mesela? Bu arada konu sahibinin de iki çocuğu var hani mesele anne olmaksa
Ben yorumumu yazdım. Çözüm de sundum. Yorum sahibi de anne evet de ne alakası var anlamadım. Derdini paylaşmış. Anne olunca dert yanamaz mi

Kızlar size ne oldu şimdi bana
Biraz üslubumuza dikkat etsek sadece düşüncelerinizi istiyorum eşime sıfat koymayı bırakın
senden mal kaçırmış bekar kardeşini Sana sormadan başına musallat etmiş kardeşim gelmezse senin annen baban da gelemez diye seni tehdit etmiş senin fikirlerine duygularına önem bile vermiyor ama yine de sen bilirsin tabi.

Ben yorumumu yazdım. Çözüm de sundum. Yorum sahibi de anne evet de ne alakası var anlamadım. Derdini paylaşmış. Anne olunca dert yanamaz mi
Dert mi yanmiş sadece? Ettiği küfürleri alintiladim hâlâ dert yanma diyorsunuz

1.sayfayi okudum aralari okumadim, ev kayninizin eviyse o sizde yasamiyor yalniz, siz kayninizin evinde yasiyorsunuz. Bu durumu bir tek ben okumadim herhalde?

Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)
Yerinizde olsam direkt kayınımla konuşurum. Kendi parasını kazanıyor neticede, size bir bağımlılığı yok. Uygun bir dil ve üslupla kayınınıza evde rahat edemediğinizi, işlere yetişemediğinizi söyleyin. Bence eşinize de kaynananıza da söylemenizden daha etkili olur.

Hayır bir de, kayın hem gitmiş hem de evi üzerinize yapayım demiş hemen. Evden kovulan insanın aklına ilk gelen üzerine olan evi kardeşine vermek olur zaten.
Hshshsgs rahmet kapıları bi anda konu sahibi için açılmış.

Küfürleri sonradan etti. Tabii ki onun yaptığı da yanlış. Doğru mu dedim ben?!
Yanlış da demediniz? Hani salak denmesine hassasiyet gösteriyorsunuz ya buna neden sessiz kaldınız merak ettim. Ayrıca konu sahibinin anneliğiyle ne alakası varsa yorum sahiplerinin de anneliğini katmayacaksiniz o zaman.

Arkadaşlar merhaba ben evleneli üç yıl oldu ilk iki yıl köyde kaynanam gile birlikte oturduk sonra biz ayrıldı ağrıdan Kayseri'ye taşındık benim kayınımda Kayseri'de çalışıyor normalde biz gelmeden önce rezidans ta kalıyor du bu iki yıldır biz buraya gelmişten beri bizimle kalıyor bide gece işi yapıyor yani gazinolarda çalışıyor sabahta bizim eve gelip yatıyor o sabah gelirken benim kocamda işe gidiyor kaynım la tek kalıyoruz altı yedi saat o odada uyuyor bende bebeğim ağlamasın onu uyandırmasın diye günümu yatak odamda geçiriyorum nerdeyse eşimde buna hiç bir tepki vermiyor hatta bazen kaynım uyanıyor ona kahvaltı hazirlarlamama izin vermiyor çıkıp gidiyor bazen eşim gelincee soruyor bişey yedimi diye ben yok diyince bana kızıyor hazırla yesin bilmem ne ne yapicam peki ben yeni üç aydır ikinci çocuğumu doğurdum yine bizdeydi ve iki tane küçük çocuğum var hem onun ütüsü kıyafeti yemeği hemde ev işi çocuk çok zor bir durumdayım eşim hiç birşey demiyor bana bi fikir verin kızlar ne yapmam gerek ( bu arada kaynım 28 yaşında ve bekar)
Tövbe yarabbim daha neler okuycaz. Kocanız baya düşüncesiz ve geniş kusura bakmayın. Erkek kardeşinin o yokken sizin evde ne işi var? Orası sadece eşinizin değil sizinde eviniz neden söylemiyorsunuz istemiyorum diye? Ne münasebet ya ben çocuğumla odamda vakit geçiricem kocamın kardeşi uyanmasın diye. Defolsun çalıştığı yerde yatsın uyusun hiç mi aklı yok kocanızın?

Eşim rahatlığınin gerçek sebebi oturduğumuz evi bize aldılar ama bu kaynimin üstüne yaptırdılar eşim diyor öyle bişey yaşarsak kavga falan bizi evden atarlar hiç bişey de vermezler bende dedim atsınlar yeterki huzurumuz olsun ama dinleyen yok
Sizi evden atmasınlar diye herşeye katlanın o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X