çok kötü bir gece geçirdim... :(

Bence çalışan çocuklu kadınların hiçbirinin evi mükemmel değil. Yemek falan önemli değil de çocuğunla olan diyalogun önemli. İşyerinde yaşanan problemler de kafanı yoğunluğundan oluyor.ben de bazen yapılması gereken işleri unutuyorum.sonuçta hem çalışıp hem çocuk zor bi iş moralini bozma
Kafam gerçekten çok dolu
Ekstra bişe almak istesem patlayacakmış gibi hissediyorum beynim
Hele ufacık bir sorun daha sanki dünyanın sonunu getirecek bana
Ama bazı şeyleri de sanırım ben kafamda büyütüyorum bu da olumsuz etkiliyor beni
Bilmiyorum doktorla görüşeceğim en kısa zamanda o doğru teşhisi koyacaktır

Herşey kafanda birbirine karışmış.nerden başlayacağını bilemiyorsun.temizlikten başla bence.hergün bir odanın dolaplarını,diğer gün içini mesela.temizlik ve tertip seni rahatlatacak.hergün evini toparla sonra hedefindeki Odayı temizle.
Bazen dolaplarındaki karmaşadan dolayı mutsuz ve huzursuz olduğumu düşünüyorum onlar düzene girince sanki ben de rahatlayacakmışım gibi hissediyorum ama bu düzeni sağlamaya güç bulamıyorım kendimde

Psikolojik bi rahatsızlığa çevirmesinden korkuyorum belki de çevirmiştir bile
Eşim var, ama dün gece dışarıdaydı geç geldi
senle biraz dha vakit geçirmeli diye düşünüyorum.. canını skma. ücretsz kurslara yönel araştr kzın kaç yaşnda bilmyorm ama onun içn oyun yerleri keşfet götür gündzleri .. ewde boş kalma. bnde aynı senin gbiym ama iyi düşnyorm yoksa kafayı yerm :KK53:

Bazen dolaplarındaki karmaşadan dolayı mutsuz ve huzursuz olduğumu düşünüyorum onlar düzene girince sanki ben de rahatlayacakmışım gibi hissediyorum ama bu düzeni sağlamaya güç bulamıyorım kendimde
bugn dolaplar
yarın oturma odası ve mutfak
sonraki gün yatak odası...
genel temzliği böyle günlere ayır bn öyle yapyorm dha kolay oluo. gerçektende insanın içi rht etmiyo

kızlar dün geceyi çok kötü geçirdim
ne oldu derseniz hiçbirşey.. ama içim çok sıkıldı, nefesim kesildi ve kızımın bir an önce uyuması için dua ettim çünkü kızıma bile sinirim kadem kademe arttı. yavrumun bişe yaptığı da yoktu ama tahammülüm tamamen gitmişti, ağlama krizine girdim giremedim daha doğrusu ağlayıp rahatlamak için kendimi zorladım bi iki damla zor aktı gözümden rahatlayamadım
kendimden nefret ettim
çok başarısız, beceriksiz, işe yaramaz hissettim kendimi
kızıma üzüldüm benim gibi bir annesi olduğu için.. :KK43:
resmen cinnet hali geldi gibi, diyorum bu halime şahit olmasın diye Allahtan yardım istedim bi an önce kızım uyusun diye
ne olacak benim bu halim..
psikolog diyeceksiniz ama ben problemi biliyorum aslında hem bu yüzden, hem de maddiyattan ötürü gitmek istemiyorum
kendimi çok yetersiz hissediyorum
ne evimin temizliği tam
ne yaptığım yemekler çok güzel
ne düzenli bi evim var
ne kızım için birikim yapabiliyorum
ne de yaptığım işler çok düzgün, hep bi eksiğim var
başardığım hiçbişey yok şu hayatta
bunlar benim enerjimi çok düşürüyor
ve daha da başarısız olmama sebep olduğunu düşünüyorum
size sorum ne onu da bilmiyorum sadece yazıp rahatlamak istedim sanırım
ooooo bunun icin huzursuz oluyosan vay halinee ev mis temizlikmis düzenmis yapılıar zaten ha cok sıkıntıdasın biraz yapmayıver bosverrr

Herseye birden yetisip dört dörtlük olmasini bekleyemesin,.. kafanada sorun yaratma bu yüzden. Hangi gün ne yapacagina dair bir plan uygula. benim arkadasta evlat sahibi oldugunda, isine evine kosturamiyordu. temizligi haftada iki kez uygulayan biriydi onun yerine örnegin cumartesi gününü ayirdi, cuma günü alisverise gider, geri kalan günlerinde de camasir vs. bir sürü isleri bir günde halletmeye de calisma yani, ve baktin misal falanci gün bir isi yapamadin mi, takma kafaya yoksa sagligini cok etkilersin böyle

Cnm hem annesin hem calisiyorsun dogal olarak kolay degil
Esin memnun mu yada sikayetci mi merak ettim
Kimsenin evi pak temiz degil sen cocuklu ve calisan bayansin titiz olman beklenemez yani kasma kendini bu kadar
Oldugu kadar olsun
Elinden geleni yap
Kafaya taktigin icin kotu oldun bende ole oluyorum bisey takinca beynim uyusuyor
Ama stres yapma yapmaya calis biseyleri
Mukemmel olmaya yonlendirme beynini kimse dortdortlk degil ama biseyi taktiklari yok inanki

ne oldu derseniz hiçbirşey.. ama içim çok sıkıldı, nefesim kesildi ve kızımın bir an önce uyuması için dua ettim çünkü kızıma bile sinirim kadem kademe arttı. yavrumun bişe yaptığı da yoktu ama tahammülüm tamamen gitmişti, ağlama krizine girdim giremedim daha doğrusu ağlayıp rahatlamak için kendimi zorladım bi iki damla zor aktı gözümden rahatlayamadım
kendimden nefret ettim
resmen cinnet hali geldi gibi, diyorum bu halime şahit olmasın diye Allahtan yardım istedim bi an önce kızım uyusun diye
psikolog diyeceksiniz ama ben problemi biliyorum aslında hem bu yüzden, hem de maddiyattan ötürü gitmek istemiyorum
ne evimin temizliği tam
ne düzenli bi evim var
Eğer mümkünse evinizi değiştirin
Debdili mekanda ferahlık var derler
Iyi gelebilir

kendimden nefret ettim
ne evimin temizliği tam
ne düzenli bi evim var
Yine bir ozguven sorunu
Azcik guvenin kendinize ve sinirlarinixi zorlayin

o eleştirilenlere ben böyle mutluyum stresli değilim havasını yapsana

mesela benim komşular var ev hanımı onlar temizlik yapıyor

benim haftada yarım gün yardımcım var onun dışında temizlik yapmıyorum

bulaşıkları vs eşim topluyor

ama ben de hafta içi hem işte hem gece evde çalışıyorum

onlara hiçbir şey yapmıyorum gibi gelse de çok şey yaptığımı ben biliyorum yeter

bir de nedense en uyumlu, huzurlu çocuk benimki oluyor zira ben hiç ona seninle oynamam, şimdi cam sileceğim demiyorum en fazla yemek yapacağım, ocağa koyunca oynarız ya da çamaşır asalım gel balkonda birlikte, yardım et çabuk bitsin sonra oynarız vs diyorum, kirletmesi ve dağıtması da sorun değil

evime gelippp ay ne dağınık diyene de oğlum X mutlu deyip geçiyorum

arkamdan konuşsalar bana ne ki
Kusura bakmasin o ev hanimlari
Onlarin yaptigi isi biz dinlenmemizden cocugumuzdan calarak yapiyrz
Hicbirsey soylemeye haklari yok

senle biraz dha vakit geçirmeli diye düşünüyorum.. canını skma. ücretsz kurslara yönel araştr kzın kaç yaşnda bilmyorm ama onun içn oyun yerleri keşfet götür gündzleri .. ewde boş kalma. bnde aynı senin gbiym ama iyi düşnyorm yoksa kafayı yerm :KK53:
çalışıyorum canım o yüzden sadece haftasonları evde ve kızılmayın aslında, onlarda evişiyle yemekle geçiyor çok nadir bi yerlere gidebiliyorum, işim olmasa bile kızımla tek gidebildiğimiz park var

bugn dolaplar
yarın oturma odası ve mutfak
sonraki gün yatak odası...
genel temzliği böyle günlere ayır bn öyle yapyorm dha kolay oluo. gerçektende insanın içi rht etmiyo
Aslında mantıklı ya günlere bölüp yapsam hem yorulmam hem de bikaç güne düzene girerim
Bugün akşamdan başlasam mesela ilk önce kendi gardırobumla

Herseye birden yetisip dört dörtlük olmasini bekleyemesin,.. kafanada sorun yaratma bu yüzden. Hangi gün ne yapacagina dair bir plan uygula. benim arkadasta evlat sahibi oldugunda, isine evine kosturamiyordu. temizligi haftada iki kez uygulayan biriydi onun yerine örnegin cumartesi gününü ayirdi, cuma günü alisverise gider, geri kalan günlerinde de camasir vs. bir sürü isleri bir günde halletmeye de calisma yani, ve baktin misal falanci gün bir isi yapamadin mi, takma kafaya yoksa sagligini cok etkilersin böyle
Zaten yavaş yavaş sağlığım bozulmaya başladı
En ufacık yorgunluk veya streste bir baş ağrısı başlıyor sorma kafamı duvarlara vurasım geliyor
Genç kızlığımdan beri çekiyorum baş Ağrı'sından ama kırk yılda bir tutardı şimdi iki günde bir başım çatlıyor

Cnm hem annesin hem calisiyorsun dogal olarak kolay degil
Esin memnun mu yada sikayetci mi merak ettim
Kimsenin evi pak temiz degil sen cocuklu ve calisan bayansin titiz olman beklenemez yani kasma kendini bu kadar
Oldugu kadar olsun
Elinden geleni yap
Kafaya taktigin icin kotu oldun bende ole oluyorum bisey takinca beynim uyusuyor
Ama stres yapma yapmaya calis biseyleri
Mukemmel olmaya yonlendirme beynini kimse dortdortlk degil ama biseyi taktiklari yok inanki
Çok söylemez niye ev dağınık ya da niye yemek yok vs diye Hakkı'nı yiyemem ama arada damarı tutunca pat pat pat sayıveriyor evin dağınıklığından bıktım da işte bi ütü öğrenemedin de vs diye ama söyledi mi de tam söylüyor can yakıyor yani :(

Back
X