- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Peşini bırakmıcam zaten...
Eğer gerçekten aldatılıyorsam ardıma bakmadan çeker giderim buralardan :çok üzgünüm:
başka bi telden ona mesaj atsan naber tatlım nasılsın diye..o zaman kızsa veya can sa eğer arar herhalde bilmiyorumkismile
Tahmin edebiliyorum,sen gidersin durmazsın ama sakın neyin ne olduğunu öğrenmeden telafisi zor şeyler yapma.
Lütfen bişeyler ye bir iki lokma da olsa yemeye çalış ,ne yaparsan kendine yaparsın sonuç ne olursa olsun unutma.
Olay biraz soğuyunca olabilir sanki ama hemen denersen sen olduğunu anlarlar mı acaba :uhm:
Tahmin edebiliyorum,sen gidersin durmazsın ama sakın neyin ne olduğunu öğrenmeden telafisi zor şeyler yapma.
Lütfen bişeyler ye bir iki lokma da olsa yemeye çalış ,ne yaparsan kendine yaparsın sonuç ne olursa olsun unutma.
Olay biraz soğuyunca olabilir sanki ama hemen denersen sen olduğunu anlarlar mı acaba :uhm:
harap etme kendini canimSabah 11 den bu yana ne su girdi ağzıma ne de tek lokma :çok üzgünüm:
Dur bu aklıma gelmedi hiç...
mavicim ben bide sunu sorcam
esin neden ilk basta panikledi???
sonra arkadas yanlis gonderdi dedi ki?
normal durumda sasirmasi lazim deilmi ??
icine suphe sokmak icin soylemiyorum
sadece mantikli olan bu canim
İştahım hiç yok ki ama..
Normalde bu saate kadar hayatta duramazdım birşey yemeden ama şimdi aklıma gelmiyor bile.
Ama yemeye çalışıcam çünkü migren ilacı alıyorum tok karnına almam gerek onu da
Olabilir birkaç gün sonra mı arasam...
harap etme kendini canim
canim aradan zaman gecmesi lazim boyle bir mesaj atmak icin
cunku senin oldugundan suphelenebilir
evet şüphelenede bilir bilmiyorumkismile
gerçi kötü seneryonun üstünden gidersek eğer ki öle bişey varsa zaten kıza sölemiştir telleri açmamasını ve mesajları okumamasını veyada biri aradığında bir erkeğe telinin açtırmasını
neden nonun kime ait olduğunu öğrenmiyosun canım???
ama benim içemede hiç aldatma varmış gibi gelmiyo nedense fisfisfis
Belki de gerçektenüstüne gidince panikledi eşin, gerçekten bişey yok belki. Biz kadınlar burada dertleri okuyup gaza geliyoruz kızlar. Mavicim canım kuşum, hadi sakinleş, bişeyler ye, sen bize sağlıklı olarak lazımsın. Bak burada kaç kişiyiz, birlikten kuvvet doğar, hem eşin yanlış bşey yapıyorsa suçluluk duygusu ile mutlaka açık verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?