Çok kötü durumdayım kendimi iyi hissetmiyorumm

Mns45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
72
39
38
Nişanlımla gayet iyi giden bir ilişkimiz vardı birlikte vakit geçirmek için bi kaç kadeh bisiler içtik sonra evimize geldik her şey normaldi daha sonra benim yaptığım bir tavra sinirlendi (neden olduğunu unuttum) sonra bağırmaya başladı sonra bende bağırdım üzerime yürüdü boğazımı sıktı beni dövdü diyebilirim vücudumun bi kaç yerinde izler vsr biraz ertesi sabah ondan ayrildim bittigini acikladim ama o bana olanları hatırlamadığını beni çok sevdiğini bensiz yasayamacagini söyledi ben buna inanmadım aslında tamamen bitirmek bu durumu affetmej istemiyorum ama çok seviyorum bu durumu kabul edemeyeceğimi de biliyorum sadece buraya kimseye anlatamadığım için yazıyorum. Nolur bana kızmayın o kadar kötü hissediyorum ki sadece buraya yazabildim

Evliliğinin fragmanı bu.İçki bütün kötülüklerin anasıdır.Ayrılman isabet olmuş

Sen böyle bir muameleyi hakediyordum ömrüm boyunca da razıyım,dayağımı yer otururum diyorsan devam et,aşk acısından ölürsün falan mazallah.
Ama ben insan gibi yaşamak istiyorum,dünyada pamuklara sararak seven erkekler de var,tırnağıma zarar gelse dünyayı yakan adamlarda var diyorsan ayrıl ayrıl ayrıl

Bazen ummadığın anda ummadığın insandan da kötülük gelebilir.İnsan oğlu beşer şaşar.Bi yerde aslında kendini belli etmiştir ama sen belki gorememissindir.Bir süre sonra unutursun o kişiyi yoksa devam edersen hiç unutamayacağın travmalar yaşatır sana "hatırlamıyorum" diye kendini aklamaya calisarak..

Yoluma devam edeceğim kabul etmiyorum bu tavrı böyle olmamalı ben kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım kendimi bilinçli sanırdım benim başıma gelmez ben öyle birini bulmam diyordum kendimce

Öyle saniyordum meğer değilmiş ben hiç tanımamışım

alkol insana içinde olmayan hiçbir şeyi yaptırmaz. bunu unutmayın.

bence bu durumu etrafınıza, ailesine duyurun. biz, başımıza gelen bu tarz şeyleri mevzu kapansin, düşünmiyim diye sakladıkça bu adamlar etrafına pislik saçmaya devam ediyor. sizin utanacak hiçbir şeyiniz yok, o utansın.

Kabul etmek istemesen de adamın gerçek yüzü bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…