- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
Bu sizin sucunuz degil. Adam guzel kamufle etmis alkolle de disavurmus. Aniden bittigi icin boslukta suzulceksiniz bi sure ama siddet nedir yahu. Akli yerinde degilken bi de bence daha kotu ici disina yansimis sanki, yani bilinci yerinde degilken size ask sozcukleri de fisildayabilirdi degil mi, adam dovmus... cibilliyetsiz.Yoluma devam edeceğim kabul etmiyorum bu tavrı böyle olmamalı ben kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım kendimi bilinçli sanırdım benim başıma gelmez ben öyle birini bulmam diyordum kendimce
Dikkatli dusunun, yaptigi yorumlari hatirlayin sectigi kelimeleri, sizinle sevisirkenki egilimlerini. Cunku bu bir anda ortaya cikmis olamaz mutlaka biraz da olsa hissettirmistirÖyle saniyordum meğer değilmiş ben hiç tanımamışım
Alkol kullanan bir arkadaşım ' sarhoştum hatırlamıyorum ' lafına inanma demişti. Alkol olanı ortaya çıkarıyor sadece, bi b.k unuttukları yok.İçki tüm kötülüklerin anasıdır
affet de seni güzel bi dövsün yarım kalanı tamamlasın kaşınıyorsunuz çünküNişanlımla gayet iyi giden bir ilişkimiz vardı birlikte vakit geçirmek için bi kaç kadeh bisiler içtik sonra evimize geldik her şey normaldi daha sonra benim yaptığım bir tavra sinirlendi (neden olduğunu unuttum) sonra bağırmaya başladı sonra bende bağırdım üzerime yürüdü boğazımı sıktı beni dövdü diyebilirim vücudumun bi kaç yerinde izler vsr biraz ertesi sabah ondan ayrildim bittigini acikladim ama o bana olanları hatırlamadığını beni çok sevdiğini bensiz yasayamacagini söyledi ben buna inanmadım aslında tamamen bitirmek bu durumu affetmej istemiyorum ama çok seviyorum bu durumu kabul edemeyeceğimi de biliyorum sadece buraya kimseye anlatamadığım için yazıyorum. Nolur bana kızmayın o kadar kötü hissediyorum ki sadece buraya yazabildim
E normaldir, kolay bir şey mi bu yaşadığınız?Çok kötü hissediyorum
Bayağı psikopatça geldi bana olan bitenler..Nişanlımla gayet iyi giden bir ilişkimiz vardı birlikte vakit geçirmek için bi kaç kadeh bisiler içtik sonra evimize geldik her şey normaldi daha sonra benim yaptığım bir tavra sinirlendi (neden olduğunu unuttum) sonra bağırmaya başladı sonra bende bağırdım üzerime yürüdü boğazımı sıktı beni dövdü diyebilirim vücudumun bi kaç yerinde izler vsr biraz ertesi sabah ondan ayrildim bittigini acikladim ama o bana olanları hatırlamadığını beni çok sevdiğini bensiz yasayamacagini söyledi ben buna inanmadım aslında tamamen bitirmek bu durumu affetmej istemiyorum ama çok seviyorum bu durumu kabul edemeyeceğimi de biliyorum sadece buraya kimseye anlatamadığım için yazıyorum. Nolur bana kızmayın o kadar kötü hissediyorum ki sadece buraya yazabildim
cringe derken... o kim. konu sahibinin tanıdığı mıBu hayvanla ilgili konu açman bile cringe, gururun aşkından önde gelsin
cringe derken... o kim. konu sahibinin tanıdığı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?