Çok kötü durumdayım kendimi iyi hissetmiyorumm

Valla içkiye suçu atıp hatırlamıyorum diyeceğine bari pisliğinin sorumluluğunu alsa da hiç değilse onurlu bi şekilde bitirse.
Sakın aklında şüphe olmasın. Biri sevgilisine şiddet uyguluyorsa bunu aklına bile getirebiliyorsa orada bir dakika bile durulmaz. Biz de içki içiyoruz kimseyi dövmüyoruz. İçkiyle ilgili değil karşındaki böyle biri. Sadece bu sefer gizleyememiş.

Yoluma devam edeceğim kabul etmiyorum bu tavrı böyle olmamalı ben kendi ayakları üzerinde duran bir kadınım kendimi bilinçli sanırdım benim başıma gelmez ben öyle birini bulmam diyordum kendimce
Bu sizin sucunuz degil. Adam guzel kamufle etmis alkolle de disavurmus. Aniden bittigi icin boslukta suzulceksiniz bi sure ama siddet nedir yahu. Akli yerinde degilken bi de bence daha kotu ici disina yansimis sanki, yani bilinci yerinde degilken size ask sozcukleri de fisildayabilirdi degil mi, adam dovmus... cibilliyetsiz.

Allah'in sevgili kuluymussun evlenmeden gördün şiddete meyilli yönünü. Kac kurtul yeniden sever sevilirsin.

2 gün evvel bir haber okudum epeyce tanınan bir youtuber kadın kocasi tarafından bir tartışma anında 32 yerinden bıçaklanmış. Hastanede tedavisi sürüyor. Yüzüne bakmaya kıyamazsın ama kıymış adi herif. Üstüne kendini ihbar etmiş.

Sevgi sevgi diye yapılacak fedakarlik var. Şiddetin ucu açık sonu nereye varır belli değil. Sakin arkana bakma.

affet de seni güzel bi dövsün yarım kalanı tamamlasın kaşınıyorsunuz çünkü

İçki sadece bu adamın gerçek yüzünü göstermiş olmuş. İçki kötülüklerin anası demişsiniz ama her içen aynı olmuyor sonuçta.
Ayrılmak istemeniz isabet olmuş açıkçası ya ayıkken sinirlenip de dövmeye başlarsa ne olacak ilerde? Adamın iç yüzü bu şekilde.

Çok kötü hissediyorum
E normaldir, kolay bir şey mi bu yaşadığınız?
Sevdiğiniz, evlenmeyi düşündüğünüz insandan bu muameleyi görmek....
Tüm sevgiyi saygıyı bir kenara bırakın, iğrenmeniz lazım bu adamdan.
Kurtulun, ayrılın, yoksa siz zararlı çıkarsınız.

Bayağı psikopatça geldi bana olan bitenler..
Boğazınızı sıkıyor ve hatırlamıyor???
Bence gayet hatırlıyor, fakat sizi elinden kaçırmamak için yalan söylüyor.
Nişanı atın. Acilen.

Sinirlenip sinirlenip sizi dövmesini istemiyorsanız ayrılın.Allah size evlenmeden asamın gerçek yüzünü göstermiş, şükredin.

Kabul edip evlensen bile hiç unutamazsın en ufak bi hareketinde dövdüğü aklına gelir bin pişman olursun evlendiğine. Nişanlıyken döven evlenince neler yapar. UZAK DUR !

Şiddetin asla affı olamaz. Seni seven biri şiddet uygulamaz. Gözden çıkarmış ki bunu yapıyor, şükret evli değilsiniz. Ben şiddet dolayısıyla bir evlilik bitirdim. Keşke nisanliyken yada ilişkide görseydim asla evlenmezdim. Senin karşına böyle bı fırsat çıkmış, yat kalk dua et yüzünü erken gosterdigine.

cringe derken... o kim. konu sahibinin tanıdığı mı

Kız işte sosyal medya dili beni de ele geçirdi

Cringe kelimesi, sosyal medya dilinde başkasının adına utanmak anlamında kullanılıyor. Olay odaklı ağır bir eleştiri şeklinde söylenebilecek bu kelime, sosyal medya platformlarında çok sık kullanılıyor. Başkasının adına utanmak tanımının yanı sıra cringe kelimesi için "utanma hissiyle dolup taşmak" tanımı da mevcut

Ağzıyla içermiyor demek ki. Böyle alevli bir arbedeyi karşılıklı konuşmanız başlattıysa siz de ağzınızla içememişsiniz. Ne olacak iki kadehle kafayı bulup içip içip eve gelip sizi mi dövecek? Kendinizi kurtarın

Alkol alinca bisey hatirlanmasaydi sizde ugradiginiz siddeti hatirlamazdiniz. Adam alkol alinca cesaretlenip size saldirmis. Sikayetci olmayin diye pismanim, hatirlamiyorum vs diyor. Gidip darp rapoeu alin bakin nasil gercek yuzunu gosterecek

Alkol alerjisi var eğer animsamiyorsa. Bir ara adil yıldırımdan danışmanlık almıştım adam şey demişti. Anneci adamla bile olur işsiz adamla bile olur tembel adamla bile olur sansar çapkın adamla bile olur. Hani olmaz da çok denemek isterim kendim görmek isterim dersen belki degisirler ihtimal var. Kimle olmaz dedim alkol alerjisi olan adamla olmaz dedi. Aşık ol adam dünyamın en mükemmel adamı olsun asla olmaz direkt çiz dedi.

Bence herkes sevgilisini falan bir kere içki masasında hem de kadınlı erkekli ortamda görmeli. O maskelerin ardında neler dönüyor, nasıl kaşlar gözler oynuyor bi denemeli. Ne adamlar gördüm. Lafta kadın hakları savunucusu hatta sivil toplum örgütünde falan gönüllü. İçki masasındaysa, hocası için tatmin olamıyor belli ki herkese sarıyor diyen. Bence tanımak için iyi şans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…