- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Benim uzun sureli sivilce problemim var daha önce cildiyeciye ve kadin dogumcuya gittim cunku adet düzensizliği de vardı. Bi donem düzeldi fakat sonrasında hep nüksetti artık napicagimi bilmiyorum son çare olarak rouccatune kullansam mi? Fakat eger problemim karaciğer yağlanması hormanal sorunlar vs ise baska bi tedavi yardimiyla kurtulabilirim yani o ağır ilacı kullanmak zorunda kalmam ...sizce hangi bolume gitmem benim icin daha iyi olur dahiliye,endokrin kadın doğum ya da dermatoloji yardimci olirsaniz sevinirim
roaccutane neden bu kadar kötü gösteriliyor anlamıyorum. kısır yapıyor vs çok safsata dönüyor roacutane ile ilgili. ben kullandım. çocuğum da oldu. 8 arkadaşım kullanmış. 6sının çocuğu var 2si bekar. kimsenin karaciğerine de bir şey olmadı. bu kadar korkulacak bir şey yok. dr kullan diyorsa kullan, kan değerlerinde sorun olursa bırakırsın bu kadar basit.
roaccutane neden bu kadar kötü gösteriliyor anlamıyorum. kısır yapıyor vs çok safsata dönüyor roacutane ile ilgili. ben kullandım. çocuğum da oldu. 8 arkadaşım kullanmış. 6sının çocuğu var 2si bekar. kimsenin karaciğerine de bir şey olmadı. bu kadar korkulacak bir şey yok. dr kullan diyorsa kullan, kan değerlerinde sorun olursa bırakırsın bu kadar basit.
önce endokrinolojiye,sonra da dermatolojiye gidin.Ama o ilaç da kesin çözüm değil,tek çözüm yaşın geçmesiymiş,anladım.O ilacı 1 yıl kullandım ama 1 sene öncesine kadar hala sivilce problemim oluyordu.İlaç kesinlikle çare olmadı.Neler kullanmadım ki.Son 1 yıldır ilginçtir sivilcem çıkmıyor.Ben bunu yaşa bağlıyorum.
Kim ne derse desin, ben o tarz ilaçların bünyeye verilmesine kesinlikle karşıyım
ben de yaşadım aynı sorunu, hala yaşıyorum, ama kesinlikle o ağır ilacı kullanma
Kalıcı duyma bozukluğu bile olabiliyormuş,
Doktor tedavi başlangıcında sanırım bir imza attırıyor? bu tedaviyi kendi isteğinizle başladığınıza dair
şimdi siz düşünün, bu ilacın ne kadar tehlike arz ettiğini
Ha ayrıca, herkeste aynı etkiyi gösterecek diye birşey yok tabiki, ama o şanssız kişinin siz olmayacağı ne malum?
bilerek kendinizi ateşe atmayın derim...
sivilce sorunu olmayanlar anlayamaz seni.
roaccutane adlı ilacı kullan. kullanmazsan psikolojin bozulur, dolayısıyla stresten sağlığın bozulur. bi 6 ay kullanıyosun zaten. sonra vücut ilacı atıyo.
ben bu ilacı kullanırken bikaç sorun yaaşadım ama hepsi geçti çok şükür. cildim de iyi. ileriki zamanlarda tekrar sivilce çıkarsa yine kullanırım. çünkü sivilcesiz olmak dünyanın en güzel şeyi :)
Kac yasindasin bu da onemli
teşekkürler: ) kusma dönemi ne kadar sürdü? Ve ilacı kulanırken almam gereken bir onlem var mi?Canım ben kullanıyorum roac ve şuana kadar bi problem yaşamadım. Merak ettiğin şeyler varsa yardımcı olabilirim ilaç hakkında.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkürler: ) kusma dönemi ne kadar sürdü? Ve ilacı kulanırken almam gereken bir onlem var mi?
Benim uzun sureli sivilce problemim var daha önce cildiyeciye ve kadin dogumcuya gittim cunku adet düzensizliği de vardı. Bi donem düzeldi fakat sonrasında hep nüksetti artık napicagimi bilmiyorum son çare olarak rouccatune kullansam mi? Fakat eger problemim karaciğer yağlanması hormanal sorunlar vs ise baska bi tedavi yardimiyla kurtulabilirim yani o ağır ilacı kullanmak zorunda kalmam ...sizce hangi bolume gitmem benim icin daha iyi olur dahiliye,endokrin kadın doğum ya da dermatoloji yardimci olirsaniz sevinirim
canın normalden çok acıyor mu peki?Canım açıkçası bende kusma dönemi yalnızca 2-3 hafta sürdü. Ki bu kişiden kişiye değişiyor kuzenimde hiç olmadı mesela. 1-2 gün biraz pütürleşti sonra hemen geçti. Alman gereken basit önlemler var. Mesela süt ve yoğurt tüketmelisin, ve bolca su. Dudaklarını ve yüzünü sıkça nemlendirmelisin. Ama en en en önemlisi kan tahlilin. Asıl önlem o olur. Mesela benim hiçbir değerim yüksek çıkmadı çok şükür. Üçüncü ayımdayım. Kaş aldırmaktan bahsetmişsin yukarda sanırım. Şöyle söyleyeyim ben yüzümü aldırıyorum iple. Yalnızca yirmi dakika kızarık kalıyor. Daha sonra normale dönüyor. Ama iple alıyorum. Ağda biraz riskli bu dönemde
canın normalden çok acıyor mu peki?
bir aktara git siyah üzüm çekirdegi ezilmiş toz halini yogurt la karıştırıp ve kurusunu al ye bu senın karaciğerii temizler her gun sabah aç karnına ye.. sivilce içten gelen bişey içini temizlemzsen asla geçmez.. ve macunlar var enginar macunu daha aklımda olmayan kavanozda macunlar verdi bana aktarım onları yedim hiç aksatmadan... önce çogaldı sonra yavaş yavaş södü sivilce vs. hiçbişe kalmadı siyah nokta dahil... bitgilerden şaşmıycan arkadaş... doktorların verdiği ilaçlar böbrekleri bir süre sonra iflas ettiryo kullanmayın çok zararlı....
Ya cok teşekkür ederim cevapların için çok oldum ama bacaklarimi falan alamiycak miyim bu sürede?Çok fazla bi acı duygusu olmuyor aslında. Yani normalde nasılsa şimdi çok az arttı sızlama. Ama soğukta veya çok sıcak suda ellerim acıyor biraz. Eskisi gibi çok sıcak suda banyo yapamıyorum ıstakoz gibi oluyorum çünkü
Ciddi misin?ne kadar sürede sonuc almaya basladin
kaç yaşındasınızki? ben 21 olmak üzereyim 3.yılım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?