• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü durumdayım.

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.328
248
Kızlar benim daha 4 aylık bi bebeğim var. İstemeden yine hamile kalmışım. Adetim geçince test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasyonda görünmedi. Kan testi yaptım sonucu beklemedim bugün alacam inş. Anlam çok korkuttu beni diyor ki bilmem 1 günlük olsada ultrasyonda görünür müş delikanlı bi akrabamız anlattı onun böyle olmuş sonradan dış gebelik geçirdiğini anlattı çok korktum benimde olabilirmiş diye. Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa söylesin açıklasın nasıl oluyor. Çık ihtiyacım var. Moraller sıfırr. Şimdiden teşekkürler. :işsiz:o_O:110:

Bi çok yerde yanlış yazmışım kusura bakmayın klavye otomatik yazıyor ondan. Ablam çok korkuttu beni dedim bi akrabamız anlattı öyle olmuş :KK15:

Bebek öyle hemen görülmez , hcg değerin belirli bir seviyeye çıkması gerekiyor ... Ne kadar geçti adetinin üstünden.?

Kan testi sonuçlarını alınca netleşir. Kurmayın kafanızda bu tip şeyleri.
Herkes dış gebelik yaşayacak diye birşey yok.
Benimde görünmemişti kan testinde çıkmıştı. Gayet saglıklı bir kızım var şu an.
Kan testi ile doktora giderseniz o size net birşey söyler.

Ablanız ne kadar mantıklıymış öyle!

Hiç korkmayın, belki geç döllenme oldu o yüzden gözükmüyor ya da başka bir sebepten. Kan testi bugün çıkacakmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kan testini beklemeden neden hemen ultrasona girdiniz ki zaten , hemen gözükmez ki bebek öyle ultrasonda biraz bekleyin sabır gösterin ayrıca kolaylıklar dilerim size

Eee iyi de senin ilk bebegin değil ki bazı şeyleri seninde bilmen lazım. Bu kör cahillik neden ?
Hiç olur mu öyle şey. Belki geç dollenmedir beta hcg düşüktür ultrason için. Benimde görünmedi mesela 7 haftalik miydi öyle göründü. Şu an da yani doğdu 11 aylık bebegm var. Lütfen kimsenin canını sikmasina izin verme. Önce hastaneye git test sonucunu al bakalım değerin kaç ?

Eee iyi de senin ilk bebegin değil ki bazı şeyleri seninde bilmen lazım. Bu kör cahillik neden ?
Hiç olur mu öyle şey. Belki geç dollenmedir beta hcg düşüktür ultrason için. Benimde görünmedi mesela 7 haftalik miydi öyle göründü. Şu an da yani doğdu 11 aylık bebegm var. Lütfen kimsenin canını sikmasina izin verme. Önce hastaneye git test sonucunu al bakalım değerin kaç ?
Ya benim ilk gebelik hiç hiç sorun yoktu gittim ultrasyonda göründü haftalık dedi bende öyle kolaydır sandım. Bu nie görünmedi acaba dedim belkide test yanlış çıkmıştır olamaz mı.. Tek tesellim o kızlarr

İlkinde gittiğim gibi 5 haftalık dedilerr

Kızlar benim daha 4 aylık bi bebeğim var. İstemeden yine hamile kalmışım. Adetim geçince test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim ultrasyonda görünmedi. Kan testi yaptım sonucu beklemedim bugün alacam inş. Anlam çok korkuttu beni diyor ki bilmem 1 günlük olsada ultrasyonda görünür müş delikanlı bi akrabamız anlattı onun böyle olmuş sonradan dış gebelik geçirdiğini anlattı çok korktum benimde olabilirmiş diye. Dış gebelik olmasın da bir bebeğe daha razıyım valla. Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa söylesin açıklasın nasıl oluyor. Çık ihtiyacım var. Moraller sıfırr. Şimdiden teşekkürler. :işsiz:o_O:110:
niye panik oldun bu kadar ya.
nereden çıkardınız hemen dış gebeliği filan.
bir sakin ol lütfen.
önce kan sonucunu al.
dr un ona göre gün verir ultrason için.

Bebek 7.haftada görünüyor canim..sıkma canını daha çok erken.bebeği sakin aldirma doğur ben 2.çocuk için 5 sene bekledim.olmuşken doğsun onlar birer mucize

Siz aldırmak için mı bu kadar telaş yaptınız? Ben anlayamadım...1 hamilelikte geçirmişsiniz herşeyi bilmeniz gerekiyor.sanki çocuk doğurmamış gibi davranıyorsunuz da anlayamadım.
Kese 5 6 haftalikta karından ultrasonla görünür.6 veya 7 .hafta da bebek görünür.ha 10.haftaya kadar bekleyip 10.haftada gören var bebeği.

Öyle hemen görünmez ki ben hamileligimi ilk öğrendiğim de çok yeni olduğu için gorunmedi tabi ki doktor da söyler bunu zaten bthcg önemli sonucu al bakalım niye telaş yapıyorsun bu kadar

Canım, bende bebeğim 4 aylıkken hamıle kaldım. Karnımdan baktı göremedi. Şuan 8 haftalık hamileyim. Korkma

Back
X