• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok kötü durumdayım.

Bu kısmı anlamadım. İstemeden hamile kalmis olabilirim demissiniz e niye razisiniz? Dış gebelik o kadar kötü bişey mı?
2 kere dış gebelik yaşamış bir olarak çok çok tehlikeli ve ölümcül birdeydim olduğunu söyleyebilirim ( benimki çok zor anlaşıldı 2 sinde de ameliyat ile alındı az daha ölüyordum)

Asbei Asbei öncelikle sakin ol . Kese hemen gözükmez geç döllenme olmuş olabilir ,kan beta hcg değerin önemli , 1600 lerde iken kese görünür . Kan değerin düşükse emin olmak için 2 günde 1 tekrarla .2 ye katlaması gerekiyor ( benimki hep katlıyordu değer çok iyi yükseliyordu ama yine de rahimde kesem bulunamadı)
Kötü düşünüp negatif üzerine çekme dış gebelik yaşayıp iğneyle kurtulanlar da çok . Neler gördüm hastanelerde yatarken .
İçini ferah tut 2. Bebişin geliyordur inşallah :)

2 kere dış gebelik yaşamış bir olarak çok çok tehlikeli ve ölümcül birdeydim olduğunu söyleyebilirim ( benimki çok zor anlaşıldı 2 sinde de ameliyat ile alındı az daha ölüyordum)

Asbei Asbei öncelikle sakin ol . Kese hemen gözükmez geç döllenme olmuş olabilir ,kan beta hcg değerin önemli , 1600 lerde iken kese görünür . Kan değerin düşükse emin olmak için 2 günde 1 tekrarla .2 ye katlaması gerekiyor ( benimki hep katlıyordu değer çok iyi yükseliyordu ama yine de rahimde kesem bulunamadı)
Kötü düşünüp negatif üzerine çekme dış gebelik yaşayıp iğneyle kurtulanlar da çok . Neler gördüm hastanelerde yatarken .
Ayy çokk geçmiş olsun cnm ya. Evet dış gebelik anne ölümlerinin en büyük sebebi. Allah korumuş seni. E inşallah ikinci çocuktur allah kimseye öyle şeyler yaşatmasın inş.

Ayy çokk geçmiş olsun cnm ya. Evet dış gebelik anne ölümlerinin en büyük sebebi. Allah korumuş seni. E inşallah ikinci çocuktur allah kimseye öyle şeyler yaşatmasın inş.
Allah düşmanımın başına bile vermesin !!
Benim hiç çocuğum yok 2 kere hamile kaldım 2 Side dış gebelik , 1 tüpüm hasarlı diğer tüpüm alındı.
Normal yolla hamile kalmamam gerekiyor kalırsam yine dış gebelik olacak .
Tek şansım tüp bebek Allah nasip ederse.
Kan tahlil sonucunu yazar mısın kaç çıkmış ?

Oyle pat diye ultrasonda gorunmez kese.
Kan degerinin 2bin civari olmasi lazim.
Adetin yeni gectigine gore suan hamileysen degerin 1000e ulasmamistir bile.
Korkma once hcg degerini ogren. Ayrica hangi doktora gittin de seni direkt usgye aldi cok enteresan.
Sormadi mi hcg kac diye?

Oyle pat diye ultrasonda gorunmez kese.
Kan degerinin 2bin civari olmasi lazim.
Adetin yeni gectigine gore suan hamileysen degerin 1000e ulasmamistir bile.
Korkma once hcg degerini ogren. Ayrica hangi doktora gittin de seni direkt usgye aldi cok enteresan.
Sormadi mi hcg kac diye?
Yok valla sormadı ultrasyonda çıkmayınca kan testi istedi yaptık sonucu bekleyemedk

Allah düşmanımın başına bile vermesin !!
Benim hiç çocuğum yok 2 kere hamile kaldım 2 Side dış gebelik , 1 tüpüm hasarlı diğer tüpüm alındı.
Normal yolla hamile kalmamam gerekiyor kalırsam yine dış gebelik olacak .
Tek şansım tüp bebek Allah nasip ederse.
Kan tahlil sonucunu yazar mısın kaç çıkmış ?
Valla daha almadım bilmiyorum ki. Bugün gidecektik eşimin işi varmış yine gitmedk

Hangi hastaneye kan verdiyseniz oranın laboratuarından tahlil sonuçlarından bakabilirsiniz.
Barkodunuz var mı sabah kan verdiğiniz barkod ordaki bilgileri girerek bakabilirsiniz

ben bilmiyodum ya geçmiş olsun, dahabasit bişeydir sanıyodum.

Açılmıyorrr

Kızlar sonucu aldım ama doktor olmadığı için soramadım. Sonuç 3004 ama şüpheli pozitif lik yazıyor ne diyor bu fikri olan. Bugün hastaneye gidecem inş.

5 in ustu pozitif tebrikler hayirlisİyla kucaginiza alirsiniz ins dr um hcg degeri 4500 oldugunda karindan bebek kesesi gorulebilir demisti 4500 un altindaysa swger vajinal usg ile gorebiliyoruz demisti sizinde 2 gun onceki degeriniz bu simdiye kadar katlanmistie zaten bebek kesesi gorulur muhtemelen

5 in ustu pozitif tebrikler hayirlisİyla kucaginiza alirsiniz ins dr um hcg degeri 4500 oldugunda karindan bebek kesesi gorulebilir demisti 4500 un altindaysa swger vajinal usg ile gorebiliyoruz demisti sizinde 2 gun onceki degeriniz bu simdiye kadar katlanmistie zaten bebek kesesi gorulur muhtemelen
Ayy gerçekten mii. Çok heyecanlıyım. Tmm bebeğim çok küçük ama bunu duymak heyecanlandırdı beni. Gerçekten hamilemiyim yani

3004 mü Beta hcg sonucun ?
Doktora gittiğin ultrasondan bakıldığı gün mü verdin kanı ?
Bugün tekrar doktora git bu değerde alttan görünür kese hatta karından bile görünebilir.( karından bakıp göremezse alttan mutlaka baktır içinde dış gebeliğe dair şüphe kalmasın)
inşallah sağlıklı bir hamileliktir .

3004 mü Beta hcg sonucun ?
Doktora gittiğin ultrasondan bakıldığı gün mü verdin kanı ?
Bugün tekrar doktora git bu değerde alttan görünür kese hatta karından bile görünebilir.( karından bakıp göremezse alttan mutlaka baktır içinde dış gebeliğe dair şüphe kalmasın)
inşallah sağlıklı bir hamileliktir .
Hamilemiyim yani inanmıyorum. İnş görünür mü yani. Şimdi bu sonuç kesin hamile değil mi. İhtimal değil yani

Back
X